”Vocea României” și-a uitat soția în ușa benzinăriei: ”Eu nu-s bolnavă, sunt însărcinată!”

Publicat: 26/07/2020 | 23:35

”Stop cadru pe mapamond!” Parcă așa era o emisiune ce se derula, la ore cu soarele pe cer, pe timpul lui ”Ceașcă”. Pe varianta ”era”, un stop cadru merită Ștefan Stan, primul câștigător al concursului de pe Pro TV, ”Vocea României”. CANCAN.RO l-a surprins, și nu singur, ci alături de consoarta care, peste patru luni, îi va dărui ”Regele”. Na, mă rog, ”Regina”. Va moșteni totul? Nu, doar va primi afecțiunea unei mame care așteaptă să-i schimbe primele scutece și a unui tată care acum e cu sufleul la gură. Dar până atunci… Ștefan iese din benzinărie, cu telefonul ”la butoane”. Ea, puțin mai târziu, cu două pahare mari în mâini. De cafea. Avem imaginile și declarație zilei, în exclusivitate.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI ȘTEFAN STAN E ÎNSĂRCINATĂ?! “ZILELE ASTEA A AFLAT, PROBABIL O SĂ…”

A spus cu ceva timp în urmă Ștefan Stan că nu-și ia iubitele cu el la concerte. Excepții a făcut, însă, în ultimul timp. Cu Simona lui însărcinată și-a încălcat principiile. După ieșirea din Starea de Urgență, prima Voce a României și-a găsit, repede, contract. La marea noastră așa de albastră. Prin Mamaia, parcă, pe la cluburile unde șampaniile mamut circulă fără ”permis”. Doar atât! Pentru că, după cum Ștefan spunea în urma cu vreo doi ani, ”munca-i muncă!”

Ștefan Stan a ieși din benzinărie și își verifică telefonul

”Vocea României” și-a uitat soția în ușa benzinăriei. Dar…

Dar, când vine copilul, mai lasă și Ștefan de la el. Că doar sufletul mare face istorie ca artist! Simona îl înțelege perfect. Și ea e băiețoasă, însă. De altfel, chiar Ștefan spunea că, după ce a rămas însăcinată, Simona i-a spus, atunci când el încerca să o degreveze de anumite lucruri: ”Vezi, eu nu-s bolnavă, sunt însărcinată!” Cum să nu te topești după ea? Dar cum să-i încalci principiile? Asta s-a întâmplat într-o benzinărie din București.

NU RATA: EXCLUSIV. ȘTEFAN STAN ȘI-A DUS PROASPĂTA SOȚIE ÎN CIMITIR LA MIEZUL NOPȚII! MOTIVUL TE VA FACE SĂ PLÂNGI

Ștefan Stan și soția lui au avut treabă în oraș. Doar că mașina a început să ”strănute”. Iar ”Vocea”, care-i imaginea unei cunoscute firme de automobile cu sediul în Cluj, nu avea cum să nu-și dea seama. Direct la prima benzinărie a tras. Dar poftele iubitei însărcinate drumul i-a ”curmat”. Pentru câteva momente. Ștefan a intrat în benzinărie alături de consoartă. El, vocea României și la fotbal, nu a avut răbdare. A ieșit repede, butonând telefonul. NUUUUU, nu e așa cum pare! Și-ar fi ajutat soția, dar și-a amintit ce i-a spus ea, cândva.

Simona a ieșit cu două cafele în mâini din benzinărie

 

Ștefan Stan i-a deschis doar portiera

Așa că, de aia a ieșit Ștefan singur, ”părăsit” de femeia vieții lui care face ce vrea și atunci când e însăcinată. Cu două pahare mari de cafea a ieșit Simona din benzinărie, și le-a ținut elegant, între degete, până când, ajungând la mașină, ”Vocea” i-a deschis portiera. A urcat, elegant, ca și cum nu ar fi dus o ”greutate” pe umerii ei.

VEZI AICI: ȘTEFAN STAN RENUNȚĂ AZI LA BURLĂCIE. AVEM PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA SECRETĂ!

Ștefan i-a deschis portiera soției lui care face ce vrea, deși e însărcinată

Surse apropiate cuplului ne-au spus că Simona ”e tare, se urcă pe cărucioare în centrele comerciale, la cumpărături, mănâncă așa de multe, și des! Chiar e pe picioarele ei!”. Adică, nu acceptă să fie ajutată atunci când știe că poate duce treaba până la capăt, deși Ștefănel insistă. Cât despre sarcină, sursele D.A.S. (Departemantul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) ne-au mai transmis că viitoarea mămică mănâncă ”ce vrea. Dar bio”. Și, tot ea, ”însărcinata Vocii”, nu ratează nicio zi ”să nu facă gospodărie în vila din Berceni pe care cei doi au finalizat-o 90 la sută”. Vorba aia, de pe la TV, ”povestea merge înainte!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)