Vremea săptămâna 11 – 17 martie. După +25 de grade vine înghețul. Vești noi de la ANM

Publicat: 10/03/2019 | 12:13
Vremea săptămâna 11 – 17 martie. După +25 de grade vine înghețul. Vești noi de la ANM

Meteorologii ne anunță că urmează o răcire a vremii. În unele zone vine chiar înghețul, temperaturile urmând să scadă dramatic.

Viorica Dima a venit cu vești noi. După +25 de grade trebuie să ne pregătim pentru frig. Deși este primăvară. Care este prognoza în perioada 11-17 martie.

Temperaturile revin la ceea ce ar fi normal la început de primăvară. Până atunci ne vom bucura de două zile de soare. Deși nu se vor mai atinge temperaturi de 25 de grade, termometrul se va opri la 22-23 de grade și duminică și luni vor fi două zile cu valori termice foarte generoase.

Răcirea se prefigurează pentru ziua de marți, atunci când și precipitațile se extind la scara întregii țări, iar valorile la orele amiezii vor fi situate între 5-11 grade, 8 grade în București, iar minimele vor atinge temperaturi la limita înghețului. Nu va fi o răcire de lungă durată.

Miercuri va fi o zi fără precipitații, joi revin ploile în jumătata de sud, iar weekendul va fi în încălzire și fără precipitații.”, a declarat meteorologul Viorica Dima.

Citește și...