Vremea se raceste! Afla prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Publicat: 12/01/2015 | 07:20
Vremea se raceste! Afla prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea se raceste incepand de luni, iar valorile termice vor marca o scadere fata de ziua predecenta.

Luni, vremea se raceste fata de ziua de duminica, in sud chiar cu mai mult de 10 grade, astfel incat meteorologii anunta de la 0 grade in estul Transilvaniei, pana la cel mult 7 grade in sud. Doar temporar mai sunt innorari, asa ca se arata si soarele in unele zone. Mai cad ninsori slabe la munte. In sud-est, in primele ore, sunt precipitati mixte, iar in nord-vest ninsorile se transforma in lapovita sau ploaie si se poate depune polei.
Vremea se raceste si in Capitala, iar mercurul nu mai trece de 5-6 grade. Cerul va fi noros dimineata, cand e posibil sa mai cada recipitatii mixte slabe. Se va arata si soarele printre nori, iar vantul nu va fi chiar atat de suparator.

meteo

Marti, vremea ne rasfata cu multe ore insorite, cerul e variabil chiar senin , mai ales in regiunile sudice si doar pe arii restranse, ceata matinala afecteaza aspectul vremii. In Capitala, vremea va fi predominat frumoasa, cu soare.

meteo

Miercuri avem parte tot de soare foarte generos, in aproape toata tara, iar acesta face ca vremea sa devina iar mai calda decat in mod obisnuit la jumatatea iernii calendaristice, mai ales in zonele deluroase. In Bucuresti, potrivit rtv.net,  ziua va incepe cu temperaturi sub pragul inghetului, poate si cu ceata, apoi soarele domina peisajul meteo si aduce mercurul din termometre pana in jur de 8 grade, adica va fi destul cald pentru data din calendar.