Walter Zenga si-a luat o TEAPA de zile mari in Romania: „Lucreaza intr-un salon erotic specializat in practici sado-maso”

Publicat: 30/03/2014 | 21:10
Walter Zenga si-a luat o TEAPA de zile mari in Romania: „Lucreaza intr-un salon erotic specializat in practici sado-maso”

Walter Zenga este casatorit cu Raluca, femeie care i-a darut si doi copii. Italianul a venit pentru prima oara in Romania 2002, cand a prins un contract cu FC National.

Pana sa ajunga sa o cunosca pe Raluca, italianul a avut o aventura de care cu siguranta nu isi mai aduce aminte cu placere.

Pe blogul lui Mitica Dragomir a aparut o informatie senzationala. Zenga si-a luat mai multe tepe in Romania, iar una dintre fostele lui iubite a ajuns sa lucreze intr-un salon erotic specializat in practici sado-maso.

“Pana sa ajunga la cea mai buna alegere, italianul, crai celebru la nivel mondial, s-a si pacalit de cateva ori in tara noastra. Unul dintre momentele care pot fi trecute la aceasta categorie este cel in care Zenga s-a afisat si fotografiat cu o tanara, ale carei initiale sun D.M.B, si care ulterior a ajuns sa lucreze intr-un salon erotic londonez specializat in practici sado-maso. Conform unor surse de incredere, romanca castiga bani din practici departe de lege si in Bucuresti, inca de la varsta de 16 ani”, scrie blogul oracoluldebalcesti.ro

zenga

___________________
Citeste si
Dan Petrescu si sotia lui, in vizita la Walter Zenga

Amore grande intre Raluca si Walter Zenga! Vezi cum pastreaza vie flacara iubirii cei doi soti
___________________

Antreneaza in Abu Dhabi

zenga

Din 2013, Zenga s-a mutat impreuna cu familia la Abu Dhabi. Italianul o antreneaza pe Al Jazira, dupa ce a pregatit mai multe echipe arabe. Ultima oara cand a fost in Romania a fost chiar anul vara trecuta, cand a petrecut impreuna cu sotia si cei doi copii, doua saptamani la Bucuresti si la Brasov.

D.C.
 

Citește și...