Willy Weber, omul care l-a descoperit pe Michael Schumacher: ”Nu mi-am văzut niciodată elevul după accident. Am suferit ca un câine”

Publicat: 23/04/2019 | 22:48
Willy Weber, omul care l-a descoperit pe Michael Schumacher: ”Nu mi-am văzut niciodată elevul după accident. Am suferit ca un câine”

Dezvăluire șocantă făcută de fostul manager al lui Michael Shumacher, Willy Weber. Acesta a declarat că, după teribilul accident suferit de fostul pilot de Formula 1, nu a mai reușit să îl vadă niciodată.

Fostul manager al pilotului spune că purtătoarea de cuvânt a familiei, Sabine Kehm, l-a ţinut departe de tot ce se întâmplă cu legendarul pilot, după incidentul din 2013: „Nu mi-am văzut niciodată elevul şi prietenul după acel accident. Am suferit ca un câine timp de trei luni după acel moment. Oamenii îmi spuneau . Tot ce îmi doresc este ca el să îşi revină cât mai repede şi să îl mai îmbrăţişez o dată”.

Mai mult, Willy Weber spune că Michael Schumacher nu și-a dorit niciodată ca fiul spu să devină pilot. Într-un interviu acordat pentru Motosport-Total, Webber a făcut un anunţ care a şocat pe toată lumea: „Am fost de câteva ori pe circuit atunci când Michael l-a adus pe Mick să facă primii paşi în motorsport. Am avut impresia că se temea ca fiul său să ajungă pilot şi că încerca să îl convingă pe Mick în acest sens. Dacă ar fi reuşit, ar fi fost fericit”, a spus Webber.

Mick a ajuns între timp în Formula 2, iar din sezonul următor are şanse să facă pasul spre Formula 1. Pe 3 aprilie, Mick a condus pentru prima dată, într-un cadru oficial, un monopost de F1. A testat maşina Ferrari pe circuitul din Bahrain. Fiul septuplului campion mondial este pilot al Ferrari Driver Academy şi în acelaşi timp pilot în echipa Prema, în Formula 2. În trecut, pentru Prema au mai concurat piloţi precum Charles Leclerc sau Pierre Gasly. Primul a ajuns în acest sezon în echipa Ferrari, iar al doilea pilotează pentru Red Bull Racing. În legătură cu Schumacher Jr, există zvonuri conform cărora din sezonul 2020 va concura pentru echipa Alfa Romeo Racing, fosta Sauber.

Willy Weber și Michael Schumacher
Citește și...