X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie

Publicat: 10/12/2018 | 13:39
X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie

X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie – În seara de 9 decembrie, la galele live X Factor România, am putut urmări 9 interpretări ale unor piese românești. Cristian Sanda a fost concurentul cu cele mai multe voturi primite din partea publicului la audiții și astfel a revenit pe scena X Factor alături de celelalte opt voci calificate. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cei opt semifinaliști X Factor 2018 sunt (în ordinea salvării):

  1. Bella Santiago
  2. Cristian Moldovan
  3. Doinița Ioniță
  4. Trupa VOX
  5. Cristian Sanda
  6. Ioana Bulgaru
  7. Cristina Vasopol
  8. Alexandru Stremiţeanu

Grupul italian „Diamonds” a părăsit competiția de pe Antena 1. Ștefan Bănică continuă competiția alături de cele două voci tinere (Doinița și Ioana), Delia are trei concurenți în semifinală (Bella, Cristina și Cristian), Carla’s Dreams este alături de Cristian și Alexandru, în timp ce Horia Brenciu a rămas doar cu trupa VOX. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie. Delia Matache: ”Două forțe ale naturii”

Delia Matache, foarte mulțumită, le-a recompensat pe cele două eleve ale sale, Cristina Vasopol și Bella Santiago. Cântăreața le-a oferit dulciuri și au purtat toate trei coronițe de ren la repetiții.

„Fetele mele sunt ca două forțe ale naturii, ca un taifun, fac deranj pe unde merg!”, a declarat Delia despre cele două concurente din echipa sa.

CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC A PLÂNS ÎN HOHOTE LA X FACTOR: „NU AM PLÂNS DE ZECE ANI ÎN PUBLIC!” CINE L-A EMOȚIONAT PE ACTOR

X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie. Ștefan Bănică: ”Surprinde cu fiecare apariție”

Ștefan Bănică a mers în gala live X Factor România alături de două tinere, care au reușit să-l surprindă pe artist cu o mașină vintage.

„Cred în continuare în concurentul care evoluează, care surprinde cu fiecare apariție”, a mărturisit Ștefan Bănică despre Doinița și Ioana. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie. Carlas Dream: ”Vor urma niște surprize serioase!”

Carlas Dreams a intrat în gala Live din 9 decembrie 2018 cu doi concurenți care debordează de talent. Carlas este convins că telespectatorii vor asista la mari surprize.

„Eu cred că vor urma niște surprize serioase. Pentru că varianta cea mai bună a lui Cristian este mult peste orice concurent de aici, iar în cazul lui Alex de asemenea”, a declarat artistul.

CITEȘTE ȘI: A FĂCUT SCANDAL LA ”X FACTOR”, IAR ACUM… CONTROVERSATA CÂNTĂREAȚĂ A FOST FILMATĂ ÎN IPOSTAZE SCANDALOASE! ATENȚIE, IMAGINI +18

X Factor. Semifinaliștii după gala de pe 9 decembrie. Horia Brenciu: ”Salturi profesionale, artistice!”

Horia Brenciu a abordat gala live X Factor cu două trupe îndrăznețe și a mizat pe o carte interesantă. Mai mult, Horia le-a oferit șansa concurenților săi să vorbească direct cu artiștii ale căror piesă le vor cânta, în speță Dan Bittman și fetele de la A.S.I.A.

Brenciu nu a putut fi prezent pentru a-și susține concurenții din echipa sa în gala X Factor live din 9 decembrie, dar trupele Vox și Diamond s-au descurcat de minune. Totuși, numai VOX a mers mai departe.

Cele mai mari salturi profesionale, artistice, le-au făcut trupele mele!”, spune Horia Brenciu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Suntem LIVE! A inceput PRIMA GALA X Factor Romania! ___________________________Vezi ACUM pe #Antena1 si pe #AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/tp1h4R4

Publicată de X Factor Romania pe Duminică, 9 Decembrie 2018

Citește și...