Scene cutremurătoare la Crematoriul Uman, unde e incinerată Zina Dumitrescu

Publicat: 30/03/2019 | 09:36

Zi tristă pentru toți cei care au cunoscut-o, respectat-o și iubit-o pe ”mama Zina”. Creatoarea de modă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, iar astăzi va fi incinerată la crematoriul din București.

Mulți dintre cei care au colaborat cu Zina Dumitrescu au venit la crematoriu pentru a aduce un ultim omagiu, iar printre ei s-au aflat Dana Săvuică – însoțită de o prietenă – și Valentina Pelinel.

Dana Săvuică a fost unul dintre modelele de suflet ale ale Zinei Dumitrescu. Dana Săvuică a fost vizibil afectată de faptul că mama Zina a încetat din viață și a dorit, cu durere în suflet, să îi aducă un ultim omagiu. Îmbrăcată în haine negre și însoțită de o prietenă, Dana Săvuică a ajuns în fața IML pentru a-și lua rămas-bun de la Zina Dumitrescu, înainte de incinerare.

Valentina Pelinel și-a făcut apariția îmbrăcată sobru, cu ochelari de soare și cu capul plecat. Actuala doamnă Borcea – care a devenit recent mamă pentru a doua oară – i-a fost foarte apropiată Zinei Dumitrescu, vizitând-o și la azil în ultimele luni de viață.

 

Dana Săvuică

A fost curtată de de bărbați celebri!

Zina Dumitrescu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, cu un farmec aparte, pe care l-a păstrat și la bătrânețe. A fost curtată de bărbați celebri. La numai 19 ani și-a unit destinul cu actorul Rim Negreanu, mai mare cu 17 ani decât ea. Însă după 13 ani de căsnicie și un copil, pe nume Cătălin Negreanu, ei și-au spus „Adio”. Mariajul ei cu Negreanu devenise subiectul preferat al presei tabloide și se spunea că actorul ar fi fost cât pe ce să o omoare într-o criză de gelozie. Ulterior, Zina și-a refăcut viața alături de avocatul Nicolae Rădulescu, care însă după 12 ani de mariaj ar fi înșelat-o. Fosta creatoare de modă a făcut totul public și l-a părăsit și pe avocat.

Cu toate acestea, bărbații au continuat să roiască în jurul ei.  Zina, care devenea tot mai faimoasă, i-ar fi stârnit interesul și Elenei Ceaușeșcu, soția dictatorului ajungând chiar să poarte creații de-ale sale.

Mama Modei Românești a decis însă să-și mai încerce o dată norocul în dragoste, alături de profesorul universitar  Costin Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere de sfârșit de an și se pare că au fost suflete-pereche.  S-au căsătorit, iar cel de-al treilea bărbat din viața ei i-a stat alături 22 de ani, până când moartea i-a despărțit, în 2009. Moment în care starea de sănătate a Mamei Zina s-a deteriorat brusc.

Citește și...