ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. 3.000 de militari vor defila la parada de 1 Decembrie!

Publicat: 01/12/2014 | 08:39
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. 3.000 de militari vor defila la parada de 1 Decembrie!

Aproape 3.000 de militari vor defila luni în Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României. Tancurile şi maşinile blindate ale armatei vor trece prin faţa Parlamentului.

Anul acesta locul de desfăşurare a paradei a fost mutat de la Arcul de Triumf, din cauza lucrărilor de renovare. Din cauza vremii, este posibil ca bucureştenii să nu aibă parte şi de spectacol aviatic.

parada

Anul acesta, locul de desfăşurare al paradei de 1 Decembrie este în faţa Palatului Parlamentului. Peste 2.700 de militari vor participa la această paradă. Din păcate, în acest an, este posibil ca bucureştenii să nu mai aibă parte de spectacolul aviatic din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Luni dimineaţa, a avut loc şi o şedinţă tehnică, pentru a se stabili dacă există sau nu o fereastră în care să se poată ridica elicopeterele şi avioanele, potrivit Romania TV.

Citeste si

Urmeaza un 1 Decembrie trist pentru bucuresteni! S-au dus vremurile portiilor de sarmale si tuica fiarta primite gratis!

Sarmale si ciolan cu fasole, drumuri blocate si concerte folclorice. Cum petrec românii de 1 decembrie! Tu ce vei face azi?

Această paradă ar fi trebuit să înceapă cu un elicopter care avea un tricolor agăţat, însă nu se ştie dacă vremea va permite acest lucru.

L.L

Citește și...