Zlatan, surprinde la prezentarea oficială la AC Milan: „Fiul meu a ales tricoul cu numărul 21!”

Autor: Cristian P
Publicat: 03/01/2020 | 13:10
Zlatan, surprinde la prezentarea oficială la AC Milan: „Fiul meu a ales tricoul cu numărul 21!”

După ce a fost prezentat oficial la AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a acordat și primul interviu pentru pagina de facebook a „diavolilor”, virbind în italiană.


Biletul Zilei » „Verdele” vine din trei sporturi diferite!

Starul suedez a dezvăluit că decizia de a alege numărul 21 pe care îl va purta la Milan i-a aparținut fiului său, dezvăluind și obieectivele pe care le va avea la „diavoli”.

„A fost numărul ales de fiul meu. I-am arătat toate numerele disponibile de la AC Milan și el a ales 21. Obiectivul meu să ajut echipa să-și îmbunătățească situația. Din precedent mea aventură aici am multe amintiri, numai amintiri bune. Este un club și o echipă mare! Și stadionul la fel”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Atacantul a fost așteptat de mii de fani la aeroport, iar suporterii lui Milan abia așteaptă să-l vadă pe Ibrahimovic din nou pe San Siro.

La 38 de ani împliniți, Zlatan Ibrahimovic a declarat că este pregătit de o nouă aventură. Astfel, după despărțirea de LA Galaxy, suedezul nu a stat deloc pe gânduri și a revenit la AC Milan, formație pentru care a mai evoluat între 2010 și 2012 și alături de care a câștigat un titlu și Supercupa Italiei.

„Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegi pentru a schimba cursul acestei stagiuni și pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Potrivit acordului semnat cu „diavolul” milanez, starul suedez are o opțiune în contract prin care poate reînnoi contractual în luna iulie pentru încă un an.

La precedenta aventură în tricoul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a marcat 42 de goluri în 61 de meciuri. De-a lungul carierei, starul suedez are marcate pentru echipele de club la care a evoluat numai puțin de 474 de goluri în 788 de partide. Pentru prima reprezentativă a Suediei, Zlatan Ibrahimovic are 62 de goluri în 116 partide.

AC Milan este după 17 runde disputate în acest sezon în Serie A pe locul 11 cu 21 de puncte, cu un golaveraj de 16-24. Serie A se va relua pe 5 oianuarie, AC Milan urmând a primi pe „San Siro” pe 6 oanuarie de la ora 16:30 vizita celor de la Sampdoria.

 

 

Citește și...