Zodiile care pot câștiga marele premiu la loto 6 din 49 în 2019

Publicat: 12/05/2019 | 11:53
Zodiile care pot câștiga marele premiu la loto 6 din 49 în 2019

În funcţie de fiecare zodie în parte, există un set de cifre, numere norocoase care ar putea să-ți aducă bani frumoşi, dacă te gândești să joci la loto. Însă doar patru zodii au șanse mari să câștige marele premiu la loto 6/49, în anul 2019. Condiția este să joace constant în fiecare săptămână și să se bazeze pe intuiția lor.

Pentru unele zodii, anul 2019 aduce fericirea supremă, vine cu noroc mare în dragoste și la bani. Horoscopul 2019 anunță un an de vis, în special pentru cei din zodiile de foc și aer. „Numerele norocoase ne dau toate perspectivele despre avere și prosperitate pentru noul an. Acestea se bazează pe metode antice grecești de numărare”, spun astrologii.

Berbec

Pentru berbeci anul 2019 este unul bun, așa că aceștia au noroc și la loto. Ei, dacă joacă în mod constant, pot avea parte de marele premiu oferit de Loteria Română.Acesta se prezintă un an al surprizelor pe toate planurile, proiecte mari te așteaptă. Unele lucruri se pot dezlănțui, trebuie să te gândești bine ce faci cu banii.

Leu

Ai în minte o combinație care îți va aduce aduce norocul. Trebuie să ai răbdare și să descoperi ușor darurile de la viață. Încearcă numere care au o anumită sensibilitate pentru tine, care-ți aduc aminte de episoade care ți-au afectat evoluția și care și-au pus amprenta.

Scorpion

Ai parte de mai multă stimă de sine, ai mai mult curaj, lucru ce te va face să îți încerci norocul la jocurile loto. Ți se schimbă des macazul, dacă aucm nu stai bine din punct de vedere financiar, în minutul următor îți va fi foarte bine.

Capricorn

Ești, ca de obicei, temător de schimbare, nehotărârea ta veșnică te face să analizezi atât de mult orice încât iei decizia cea mai proastă. În sfârșit te-ai decis să nu mai fii atât de atent la detalii care nu sunt într-adevăr importante. Faci un pas important pentru că alegi să îți pui unele numere, numere ce-ți vor aduce marele report.

Citește și...