11 oameni implicați într-o bătaie la un restaurant de pe litoral! Patru persoane au ajuns la spital

Publicat: 18/08/2018 | 02:00
11 oameni implicați într-o bătaie la un restaurant de pe litoral! Patru persoane au ajuns la spital

11 persoane au fost implicate într-un conflict în stațiunea 2 Mai, județul Constanța. Incidentul a avut loc în timpul nopții de vineri spre sâmbătă (17 august), atunci când doi turiști nu au fost lăsați să intre într-un restaurant deoarece nu erau îmbrăcați adecvat.Oamenii s-au luat la bătaie cu angajații, iar patru oameni au ajuns la spital.

Scandalul a izbucnit între șase turiști și cinci angajați ai unui restaurant din stațiunea 2 Mai, după ce doi dintre turiști nu ar fi fost lăsați să intre în incinta restaurantului deoarece nu respectau cerințele vestimentare ale locului, relatează Mediafax. Martorii spun că cei doi erau îmbrăcați doar în pantaloni scurți, iar restaurantul avea reguli clare în ceea ce privește vestimentanția clienților.

Polițiștii împreună cu o patrulă de jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului și fac cercetări pentru lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Patru persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu au suferit răni grave.

Citește și...