Atac la MTS! Mesajul lui Marius Copil pe Facebook: ”Suntem în ceasul al 12-lea!”

Publicat: 05/11/2019 | 18:28
Atac la MTS! Mesajul lui Marius Copil pe Facebook: ”Suntem în ceasul al 12-lea!”

Marius Copil este în asentiment cu Simona Halep și Sorana Cârstea, care au sărit în apărarea lui Ion Țiriac, președintele FRT, după ce acesta a fost contestat. Copil a lovit și în MTS, for care nu sprijină Federația.

Ion Țiriac a fost ales, în iunie, anul acesta, președinte al Federației Române de Tenis, cu 32 de voturi.

”Zilele trecute, noi, jucătorii, am citit o știre prin care cineva anunță un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de Tenis, Dl Ion Țiriac. Noi știm că aceste alegeri au fost democratice și avem convingerea fermă că, la ora actuală, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România.

CITEȘTE ȘI: REACȚIA SIMONEI HALEP, DUPĂ ATACUL LUI VECERDEA LA ION ȚIRIAC: ”ESTE SINGURUL OM CARE…”

Cu toate astea, noi nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis. Această finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și în special pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis. Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scazut al intregului sport din Romania si cu toate astea ministerul refuza sa finanteze o Federatie pentru ca cineva contesta in instante in permanenta actiunile Federatiei. Nu intelegem cum s-a ajuns in aceasta situatie si de ce nimeni nu ia o hotarare sau o pozitie fata de toate aceste probleme.

NU RATA: RĂZBOI TOTAL! SORANA CÂRSTEA PUNE TUNURILE PE VECERDEA ȘI PE MTS: ”PROIECTELE PENTRU COPII ȘI JUNIOR SUNT …”

În timpul în care amânarile sunt declarate “mari victorii”, proiectele mari pentru copii și juniori sunt oprite pe loc, pentru că statul refuză să le finanțeze. Nu trimitem destui copii la competiții, nu le plătim antrenorii, nu le dăm alimentație, medicamentație, pregătire fizică, nu ne apucăm de centre regionale, toate pentru că domnul Țiriac nu apare încă într-un registru!!! Iar dacă nu apare într-un registru, Ministerul nu știe, nu are habar cine a fost ales președinte, chiar dacă a participat la congresul de alegeri!…”

Citește continuarea pe prosport.ro

Citește și...