Acasă » Știri » 5 beneficii ale produselor BIO

5 beneficii ale produselor BIO

De: Cancan 02/11/2018 | 10:33
5 beneficii ale produselor BIO
Sursă: www.shutterstock.com

Cosmeticele bio sunt ultimul trend în materie de beauty și fashion. Acestea încep să câștige din ce în ce mai mult popularitate în rândul femeilor deoarece se orientează către produse cu ingrediente naturale, organice pentru îngrijirea personală și nu numai. Astfel că idea de natural, bio a început să fie prezentă în alegerile multor doamne datorită efectelor pozitive pe care le au asupra pielii lor. Însă care sunt acestea? Mai jos Altex îți prezintă 5 beneficii ale produselor bio și câteva idei de creme de față care să te ajute în alegerile viitoare.

 

  1. Produsele cosmetice bio sunt perfecte pentru toate tipurile de piele. Din moment ce ingredientele sunt naturale riscul de a dezvolta o iritație sau mâncărimi este inexistent. Produsele de înfrumusețare organice sunt hipoalergenice și asigură o îngrijire delicată și intensă a pielii tale, însă spre deosebire de cosmeticele tradiționale care au în compoziție chimicale care pot dăuna pielii, ele sunt potrivite pentru toate tipurile de piele fără a cauza vreo reacție.

 

  1. Efectul de îmbătrânire a pielii este redus. Când se folosesc în mod constant cosmetice bio, acestea devin aliatul tău în lupta împotriva îmbătrânirii. Cum? Răspunsul e destul de simplu. Datorită compoziției lor, nu îți vor usca pielea și nu conțin elemente care să-ți agreseze pielea. Mai mult, având în vedere că majoritatea produselor organice conțin uleiuri naturale, vitamine, antioxidanți, acestea vor asigura hidratarea pielii tale și totodată va fi protejată de efectele negative ale expunerii la soare.

 

  1. Fără efecte secundare. În mod normal în compoziția cosmeticelor tradiționale sunt folosiți parabeni, un fel de conservanți care prelungesc termenul de valabilitatea al produselor. Parabenii sunt sintetici și pot avea efecte negative asupra sănătății pielii tale. Există produse care îți irită pielea și determină apariția petelor, îți blochează porii și-ți fac tenul mai uleios. Produsele cosmetice bio folosesc ingrediente naturale care nu te vor afecta și pot fi aplicate oricând.

 

  1. Gamă variată de produse. Industria produselor cosmetice s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, însă în prezent iubitoarelor de machiaj le oferă o gamă largă din care să aleagă.  Pe lângă cremele de față mai găsești și produsele tradiționale de make-up: fond de ten, rimel, ruj etc. Femeile cu ten uleios și piele sensibilă le pot folosi fără a-și mai face probleme că situația lor s-ar putea înrăutăți.

 

  1. Accesibile bugetului tău. Deși nu-ți vine să crezi produsele cosmetice bio nu sunt foarte scumpe. Unele dintre aceste produse sunt mai accesibile ca produsele tradiționale. La noi în țară există producători autohtoni specializați. De cele mai multe ori aceștia realizează produse cosmetice bio, după propria rețete utilizând ingrediente cât mai naturale și delicate pielii tale.

 

Altex îți pune la dispoziție câteva branduri cunoscute de cosmetice bio care utilizează  ingrediente naturale și aduc numeroase beneficii pielii. Printre ele se numără Bio Mer, Diadermine, La Dispensa, Naobay, Urban Veda, 66-30 (pentru bărbați) și Skin & Co.

Gama de produse cosmetice Bio Mer oferă produse de înaltă calitate, fără ingrediente dăunătoare pielii tale. Pe site vei regăsi 5 tipuri de creme care îți vor asigura hidratarea tenului, efectul anti-aging sau protecția împotriva razelor soarelui

Un alt brand de calitate, care merită atenția ta, este Naobay care pe lângă calitatea ingredientelor, nu utilizează organisme modificate genetic, parabeni, ingrediente petrochimice sau alți compuși. Naobay are în vedere și sănătatea plantelor, ambalajele fiind create din materiale reciclabile.

În gama lor există creme atât pentru femei, copii cât și pentru bărbați, pentru ten uscat și deshidratat, ten sensibil sau ten gras, predispus la acnee. Ingredientele atent selecționate îți vor regenera și hidrata tenul, vor avea grija de conturul ochilor tăi sau îl va proteja pe cel mic de razele solare. Printre ingredientele folosite în produsele Naobay se numără mușețelul, arganul, măceșul, menta, cafeaua sau goji.

Brandul Urban Veda și-a dezvoltat gama de creme de îngrijire față pe filozofia Ayurveda. Produsele Urban Veda folosesc proprietățile miraculoase ale plantelor, combinate cu multivitamine și ingrediente active pentru a hrăni și păstra echilibru pielii. Cremele bio propuse de Urban Veda sunt pentru momente diferite ale zilei, pentru tipuri diferite de ten (matur, sensibil, gras, uscat), conțin uleiuri esențiale (de santal, trandafir, turmeric etc), au proprietăți de pentru hidratare, hrănire sau revigorare.

La Dispensa se distinge pe piața cosmeticelor bio prin experiența în domeniul produselor botanice și  prin spiritul dinamic folosit pentru realizarea de produse inovative.

Prin rețete de succes sprijinite de teste specifice de laborator și selecția atentă de materii prime, La Dispensa reușește să propună o gamă de produse botanice de calitate pe bază de extract de melc, lapte de măgăriță, unt de shea, ulei de argan sau aloe vera. Pe Altex există 2 variante de creme bio, una hidratantă, cu aloe vera și alta cu unt de shea pentru hidratarea tenului tău.

O ultimă recomandare este brandul SKIN & CO care se bazează pe ingrediente naturale infuzate cu substanțe botanice testate, cu texturi bogate, oferind o experiență italiană autentică în confortul de acasă.

La baza cosmeticelor de lux SKIN & CO sunt trufele negre de iarnă, cu puternice proprietăți antioxidante și anti-aging, dar și proprietăți senzoriale unice care sporesc experiența mediteraneană. PE altex.ro vei găsi creme bio anti-aging si un ulei pentru fermitatea pielii din jurul ochilor.

Cosmeticele bio au numeroase beneficii pentru pielea și sănătatea ta, iar pe termen lung vor conferi un aspect ferm și hidratant pielii tale. Cu ingrediente naturale și substanțe minerale, cosmeticele bio sunt o variantă excelentă în orice sezon și pentru orice vârstă. Pe altex.ro vei regăsi o gamă variată de creme bio din care să alegi varianta cea mai bună nevoilor tale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...