5 meciuri de TOP din NBA, programate în noaptea de sâmbătă spre duminică. AICI, programul complet al nopții!

Autor: Sabin P.
Publicat: 07/12/2019 | 16:36

În această seară vor avea loc 5 confruntări din NBA, cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Noaptea este deschisă de disputa dintre Dallas Mavericks și New Orleans Pelicans, programată pentru ora 21:00. Mavericks ocupă poziția secundă în Conferința de Vest, linia de clasament a acestora fiind una extraordinară, cu 15 victorii ș 6 înfrângeri în primele 21 partide. De cealaltă parte, New Orleans Pelicans este una dintre cele mai slabe formații din conferință, „pelicanii” aflându-se pe penultima poziție.


Contra își cere scuze public fanilor naționalei pentru ratarea calificării la EURO 2020: „Îmi cer iertare pentru dezamăgirea pe care am produs-o!”


După miezul nopții, începând cu ora 02:30, vor avea loc duelurile New York Knicks – Indiana Pacers și Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers pentru ca, la doar 30 minute distanță, Houston Rockets să primească vizita celor de la Phoneix Suns. Trupa condusă din teren de către „artizanul” James Harden se poziționează pe locul 5 în Conferința de Vest, în vreme ce Phoneix Suns ocupă locul 7. Astfel, duelul dintre cele două echipe este o veritabilă luptă pentru calificarea în play-off. În perspectiva disputei, Rockets nu va putea miza pe accidentații Gordon, Green și Nene, în vreme ce Suns nu îl va putea utiliza pe Ayton (suspendat).

Ultimul duel al nopții le va pune față în față pe Utah Jazz și Memphis Grizzlies. Acestea se vor duela în „Vivint Smart Home Arena” începând cu ora 05:00. Ambele echipe trec printr-o perioadă extrem de dificilă, acestea având o singură victorie în ultimele 5 meciuri oficiale.

Programul complet al nopții din NBA

S 21:00: Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans;
S 02:30: New York Knicks – Indiana Pacers;
S 02:30: Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers;
S 03:00: Houston Rockets – Phoneix Suns;
S 05:00: Utah Jazz – Memphis Grizzlies.

Citește și...