9 persoane au fost reținute după incidentele petrecute în Rahova. Audierile nu s-au încheiat, numărul ar putea crește

Publicat: 20/04/2020 | 10:30

Poliția a reținut, până în prezent, nouă indivizi care ar fi participat, duminică noaptea, la scandalul care a avut loc în cartierul Rahova. Aceștia sunt acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

VEZI AICI: SCANDAL URIAȘ ÎN SĂCELE! BĂRBAT STRIVIT CU MAȘINA, BĂTAIE CU BÂTE ȘI LOPEȚI… VIDEO

Audierile nu s-au încheiat, astfel că numărul persoanelor reținute ar putea crește semnificativ. Ulterior, acestea vor fi duse în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

INCIDENTE. Românii o țin din scandal în scandal. Bătaie ca-n filme și la Balotești! VIDEO

Firul evenimentelor

Pe 19 aprilie, în jurul orei 20:45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Potrivit martorilor, scenele violente s-au petrecut la intersecția dintre Luptătorii Antifascisti cu Valea Poienii.

“S-au tras focuri de armă la greu”,a fost mărturia unui localnic.

NU RATA:  FOC DE TABĂRĂ, DANS ȘI MULT ALCOOL, CHIAR ÎN STRADĂ, LA GALAȚI! CE AU PUTUT SĂ FACĂ TINERII ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19

Toate echipajele de la ordine publică au fost mobilizate în zonă, dar și polițiștii de la secțiile din sectorul 5 al Bucureștiului. Unii dintre martori au povestit că mai multe persoane au fost imobilizate și urmează să fie conduse la audieri. Deși oamenii legii au folosit armamentul din dotare, nu s-au înregistrat persoane rănite.