UPDATE focuri de armă în Capitală: 37 de persoane au fost duse la audieri! Cum au fost filmați scandalagii înainte de lupta cu polițiștii

Publicat: 19/04/2020 | 23:18

Scene teribile s-au petrecut în Capitală în urmă cu puțin timp, iar oamenii legii au tras mai multe focuri de armă după ce au răspuns unui apel făcut la 112. Zeci de persoane au ieșit în stradă, iar pe înregistrările făcute în timpul scandalului se poate observa haosul creat. Unii dintre localnici au filmat scenele violente de la geamuri și le-au făcut publice pe rețelele de socializare. 

Citește și: Simptomul care poate indica dacă o persoană a fost infectată cu virusul COVID-19! Ce spun specialiștii că se întâmplă cu ochii oamenilor contaminați

S-au tras focuri de armă în Capitală, în urma unui apel disperat făcut la 112

UPDATE 23:17Potrivit informaților oferite de reprezentanții Poliției Capitalei, conflictul a fost unul spontan, declanșat pe fondul consumului de alcool. Scandalul a fost aplanat la scurt timp după ce s-au tras focurile de armă, iar 37 de persoane au fost duse la audieri. Scandalagii dau explicații în fața anchetatorilor la momentul redactării acestui articol.

UPDATE 22:53CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut o înregistrare în care apar mai multe persoane de etnie romă, care participă la o petrecere organizată în curtea casei. După cum puteți observa în video, unii dintre petrecăreți vorbesc despre posibila apariție a polițiștilor, având în vedere că nu respectau regulile din Ordonanțele Militare.

Știre inițială: În această seară, în jurul orei 20:45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Potrivit martorilor, scenele violente s-au petrecut la intersecția dintre Luptătorii Antifascisti cu Valea Poienii.

“S-au tras focuri de armă la greu” este mărturia unui localnic.

Pe filmarea de mai jos se poate vedea și auzi cum se trag focuri de armă în rafală. Conform unor surse, toate echipajele de la ordine publică au fost mobilizate în zonă dar și polițiștii de la secțiile de poliție din sectorul 5 al Bucureștiului. Unii dintre martori au povestit că mai multe persoane au fost imobilizate și urmează să fie conduse la audieri. Deși oamenii legii au folosit armamentul din dotare, nu s-au înregistrat persoane rănite.

În acest moment se verifică pistoalele tuturor politiștilor, la ordinul șefilor de secții. Ancheta deschisă în acest caz va stabili motivul conflictului, dar și identitățile persoanelor care au participat, iar oamenii legii vor lua măsurile legale.