Acasă » Showbiz » ACUM sunt vedete, dar în trecut…Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

ACUM sunt vedete, dar în trecut…Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

De: Cancan 08/05/2016 | 17:00
ACUM sunt vedete, dar în trecut...Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

Cele mai multe vedete de la noi au avut la început meserii care nu au nicio treabă cu muzica sau televiziunea. Ţinând cont că majoritatea nu este din Bucureşti, dar evident că aici s-a realizat profesional, multă lume a uitat de unde început (şi credeţi-ne, multe au început de foarte jos...) şi care a fost prima lor meserie atunci când au ajuns în Capitală. Vorbim despre primii ani de după '90, când, pentru a reuşi, trebuia să faci anumite sacrificii. Foarte puţină lume ştie însă ce au făcut vedetele cu adevărat pentru a ajunge ce sunt astăzi.

ANDI MOISESCU

PROFESOR DE MATEMATICĂ

Andi Moisescu a declarat într-un interviu că în tinereţe a fost profesor de matematică fiind destul de indulgent cu elevii săi, lucru care se poate observa şi în cazul concurenţilor de la emisiunea “Românii au telent”, unde este unul dintre cei patru juraţi. „Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a povestit juratul de la „Românii au talent”.

În prima imagine vedeţi cum arăta Andi Moisescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Andi Moisescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Prima apariţie a lui Moisescu a fost la Radio Costineşti apoi la Fun Radio şi în final la Pro FM. În 1996, a intrat să lucreze în televiziune. Între 2000 şi 2004 a realizat emisiunea “Marcă înregistrată”. Iar din 2005 realizează emisiunea “Apropo TV”, de 5 ani face parte din juriul de la “Românii au talent”.

CUZIN TOMA

MINER, ELECTRICIAN,BUCĂTAR

Simpaticul Firicel din serialul „Las Fierbinţi”, pe numele său real Cuzin Toma, a plecat de acasă la 11 ani, luându-şi viaţa în propriile mâini, şi a muncit din greu pentru fiecare bănuţ. Înainte de a fi actor, Cuzin Toma a fost, printre altele, miner, electrician, bucătar, a lucrat şi într-o şaormerie, dar şi într-un restaurant mai cu pretenţii şi, mereu a spus că aceste meserii l-au ajutat în cariera sa de actor, asta pentru că a ajuns să cunoască mentalitatea mai multor categorii sociale. “Cunosc un anumit tip de a gândi, un anumit tip de comportament, în funcţie de categoria socială, de educaţia pe care o are. Cred că toate meseriile pe care le-am făcut mă ajută”, spunea Firicel.

În prima imagine vedeţi cum arăta Cuzin Toma la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Cuzin Toma la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Acesta a jucat în filme precum „Câinele japonez”, „Domnişoara Christina”, „Funeralii fericite”, „Despre oameni şi melci”, „Trei zile până la Crăciun”, „Naşa”, „Liceenii, în 53 de ore şi ceva”, „Francesca”, dar rolul din serialul „Las Fierbinţi” l-a făcut cu adevărat cunoscut.

CABRAL

DESCĂRCĂTOR TIRURI, LUCRĂTOR LA VULCANIZARE, PAZNIC DE NOAPTE

Cabral a fost nevoit să muncească în timpul liceului, în vacanţele de vară, dacă voia bani de excursii sau de haine mai la modă. „Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat… Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a povestit el pe blog.

În prima imagine vedeţi cum arăta Cabral la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Cabral la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

După ce a împlinit 18 ani, s-a angajat cu carte de muncă la o firmă de asigurări şi a lucrat acolo aproape 5 ani. În 1998 începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În 1996 joacă în primul său film „Je ne marcherais jamais seul”. Din 1999 până în 2000, prezintă mai multe emisiuni la Prima TV apoi trece la postul Acasă TV, unde prezintă mai multe emisiuni, printre care: “Poveştiri adevărate” şi “Poveştiri de noapte”, unde l-a avut drept, coleg pe Mircea Solcanu. A jucat în serialul “Băieţi buni” şi în telenovela ca:„Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, sau “Inimă de ţigan”. La începutul anului 2015 a fost co-prezentator al reality show-ului românesc „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Din iulie 2015,prezintă emisiunea-concurs „Ce spun românii”.

DAN NEGRU

CONTABIL

Înainte de a deveni prezentator de televiziune, Dan Negru a avut o slujbă cel puţin surprinzătoare. Prin „intervenţiile” mamei sale, el s-a angajat contabil la un spital. „Pentru că terminasem liceul economic, m-am angajat la Spitalul Babeş din Timişoara, unde eram contabil. Prima mea slujbă a fost cu peripeţii, căci am greşit nişte calcule şi am fost retrogradat pe un alt post, administrativ. Nu mi se potrivea deloc acest domeniu”, spune Dan Negru.

În prima imagine vedeţi cum arăta Dan Negru la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Dan Negru la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Şi-a început cariera la Radio TVR Timişoara, ajungând apoi moderator de emisiuni al postului Antena 1. Primul interviu pe care l-a realizat a fost cu Dan Spătaru. Este cunoscut pentru emisiuni ca „Ciao Darwin”, „Ziua Judecăţii”, „Te pui cu blondele?”, „Academia Vedetelor”, „Genialii”, „Plasa de stele”, „Next Star”. A prezentat festivaluri naţionale cum ar fi: Mamaia, Eurovision, Callatis. Dan Negru este considerat unul din cei mai buni prezentatori de emisiuni TV din România, timp de 15 ani consecutiv a prezentat revelioane la telvizor.

FLORIN BUSUIOC

COXAR, DECORATOR DE VITRINE

Înainte să se facă actor sau om de televiziune, Florin Busuioc a fost , timp de doi ani, coxar la Combinatul Siderurgic din Hunedoara şi decorator de vitrine. Simpaticul prezentator de la meteo spune că la Combinatul Siderurgic a avut nişte colegi foarte buni: “Erau oameni simpli, muncitori, oameni cu un simţ al umorului fabulos pe care nu îl mai găsesc în ziua de azi.”

În prima imagine vedeţi cum arăta Florin Busuioc la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Florin Busuioc la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Florin Busuioc a devenit cunoscut datorită rubricii meteo pe care o prezintă la PRO TV de aproape 15 ani, a premiului câştigat la Zurich, „cel mai bun prezentator meteo al anului 2011 din Europa” precum şi al rolurilor jucate în filmele „Hanul dintre dealuri”, „Ciocârlia” sau „Assassination Games”.

PEPE

OPERATOR NUNŢI, OSPĂTAR, VÂNZĂTOR

Înainte să devină cântăreţ, Pepe a încercat mai multe meserii. “Am filmat la nunţi, am fost ospătar, vânzător de haine şi de cafea. Niciodată nu mi-a fost ruşine să muncesc”, a recunoscut cântăreţul care spune că făcea asta ca să îşi plătească lecţiile de canto.

În prima imagine vedeţi cum arăta Pepe la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Pepe la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

A debutat în 1996 la Ploieşti, la un festival de muzică uşoară, unde a obţinut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”.Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică latino din România. În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele româneşti de succes „Numai iubirea”, difuzată de Acasă TV. A fost prezentator şi producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgosteşte-mă de tine” de la Acasă TV şi „100% adevărat” de la OTV. A participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, este jurat la „Next Star” şi este prezentator la emisiunile „Splash Vedete la Apă”.

GINA PISTOL

OPERATOR XEROX, VÂNZĂTOARE

Înainte să-şi câştige celebritatea pozând nud, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, apoi a venit în Bucureşti, unde a lucrat ca vânzătoare la un magazin de articole sportive. Apoi a început să lucreze în televiziune. Gina Pistol a pozat apoi într-o revistă pentru bărbaţi, asta aducându-i cu adevărat celebritatea. Ea a fost concurentă la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV şi la mai multe emisiuni TV. În acest moment ea prezintă emisiunea “Chefi la cuţite”, de la Antena 1.

În prima imagine vedeţi cum arăta Gina Pistol la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Gina Pistol la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

MIHAELA RĂDULESCU

TAXIMETRISTĂ, BARMANIŢĂ

Este fără doar şi poate una dintre vedetele României care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Mihaela Rădulescu a prezentat ani la rând una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment, „Duminica în familie”, şi a avut apariţii în multe alte show-uri cu greutate. A fost căsătorită de trei ori: prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu; a doua oară în 1997 cu Ştefan Bănică Jr.; iar ultimul mariaj, cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, de care a divorţat în 2008. Din căsnicia lor a rezultat micuţul Ayan. Mihaela, care în prezent este jurat la „Românii au talent”, a debutat pe „sticlă” acum aproape două decenii, în anul 1994, la Tele 7 Abc.

În prima imagine vedeţi cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Originară din Piatra Neamţ, Răduleasca nu a apărut în televiziune imediat ce s-a mutat în Bucureşti, ci a trebuit să treacă nişte ani până să se afirme. Şi pentru a supravieţui în Capitală, unde a venit înainte de Revoluţie, ea a trebuit să-şi câştige cumva existenţa. Astfel, primul ei job a fost acela de taximetristă! Nu a durat însă mult, pentru că domnişoara de atunci a evoluat şi s-a angajat la barul hotelului Intercontinental din centrul Capitalei. De aici, n-a mai fost decât un pas până la funcţia de secretară a primului purtător de cuvânt al Guvernului, iar din această poziţie porţile au început să se deschidă. Asumată, Mihaela Rădulescu povesteşte cu amuzament întâmplări din acea perioadă, cu atât mai mult cu cât statutul de astăzi îi permite să privească relaxată în trecut…

ANNA LESKO

DANSATOARE

Anna Lesko este acum o femeie independentă, cu o carieră de cântăreaţă din care reuşeşte să se întreţină. Trecutul ei este legat însă de Irinel Columbeanu, cel care şi-a făcut-o iubită pe când ea avea doar 17 ani, iar el 38. Omul de afaceri a remarcat-o în anul 1996, la Casino Constanţa, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Practic, Iri a luat o puştoaică abia venită în România şi a transformat-o într-o femeie puternică. I-a oferit nu doar un suport moral, ci mai ales unul financiar şi posibilitatea de a se lansa ca şi cântăreaţă într-un showbiz în plină expansiune.

În prima imagine vedeţi cum arăta Anna Lesko la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Anna Lesko la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

SIMONA PĂTRULEASA

ÎNVĂŢĂTOARE, HOSTESS ŞI PR ÎN CAZINOU

Simona Pătruleasa este cea mai importantă prezentatoare de ştiri a postului Kanal D, după ce în trecut a prezentat, vreme de mai mulţi ani, ştirile din sport la Antena 1. Acum şase ani s-a căsătorit cu omul de afaceri Sabin Ivanof, cei doi având o fetiţă, pe nume Ingrid Maria Lucia. Până să ajungă însă la statutul pe care îl are astăzi, de femeie la casa ei măritată şi cu copil, adică tot ce şi-a dorit vreodată, Simona a avut de trecut câteva obstacole. Şi pentru a reuşi în viaţă a plecat de jos.

În prima imagine vedeţi cum arăta Simona Pătruleasa la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Simona Pătruleasa la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Deşi declară, ori de câte ori are ocazia, că se mândreşte cu meseria ei de dinainte de a fi prezentatoare TV, aceea de învăţătoare, bruneta pare să-şi fi şters complet din memorie jobul în care şi-a făcut debutul atunci când s-a mutat la Bucureşti. Simona Pătruleasa a lucrat într-un cazinou important din Capitală, mai întâi ca hostess, adică avea grijă de clienţii localului, îi conducea la mese şi se asigura că nu le lipseşte nimic. Apoi, a fost avansată pe postul de PR (relaţii cu publicul), poziţie din care l-a şi cunoscut pe iubitul ei, Zsolt Csergo, actualul soţ al Nicoletei Luciu. Din cazinou a făcut saltul direct pe „sticlă”, iar apariţiile TV au făcut-o ceea ce este astăzi, o doamnă respectabilă…

VICA BLOCHINA

DANSATOARE

Victoria Blochina, cunoscută şi ca Vica lui Piţi, a fost acum 20 de ani, dansatoare la cel mai faimos club de noapte al Bucureştiului, Melody Bar, lituanianca a fost remarcată de selecţionerul de acum al echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă. Deşi acesta era însurat şi avea doi copii, blonda nu a avut nici o problemă să devină amanta lui şi a rezistat în această postură de „roată de rezervă” vreme de 16 ani. Cei doi nu au rămas în relaţii foarte bune, dar, de dragul fiului lor, Edan, Vica şi Piţi îşi mai vorbesc din când în când. Fosta balerină a participat la multe show-uri TV, a fost coprezentatoare la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, iar în prezent are un reality show la Kanal D.

În prima imagine vedeţi cum arăta Vica Blochina la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Vica Blochina la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

NICOLETA LUCIU

ASISTENTĂ MEDICALĂ

Nicoleta Luciu nu s-a axat înprincipal pe atuurile fizice atunci când şi-a ales profesia de bază. Fosta Miss România este de fapt asistentă medicală şi a câştigat primii ei bani în practică la Spitalul Universitar din Bucureşti, Secţia Chirurgie. În paralel însă, cocheta cu modellingul şi mai câştiga sume de bani şi din şedinţe foto şi prezentări de modă.

În prima imagine vedeţi cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Cariera sa muzicală şi-a început-o în trupa „Alizee”, apoi a fost solistan trupei „Laguna”. În prezent cântă ca artistă solo. Debutul ca actriţă şi l-a făcut odată cu rolul Sonia Ghiţescu în telenovela „Lacrimi de iubire”, apoi a urmat telenovela „Iubire ca în filme” şi “Inimă de ţigan”. A fost asistenta lui Teo Trandafir la emisiunea Teo de la Pro TV, a mai fost coprezentator la “Vocea României”. În prezent, ea trăieşte la Miercurea Ciuc, alături de soţul ei, Zsolt Csergo, şi de cei patru copii ai lor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Uluitor! Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024: „E mai bine așa. Mă simt...” / EXCLUSIV
Uluitor! Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor...
S-a stins din viață Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. În perioada regimului comunist, a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste
S-a stins din viață Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. În perioada regimului comunist, a...
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se bucure de liniște și pace
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se...
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A început aplicarea noii legi
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A...
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Kate şi William, fotografie inedită la 13 ani de la căsătorie
Kate şi William, fotografie inedită la 13 ani de la căsătorie
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"Nu există măreție fără familie". Visul lui Maluma a devenit în sfârșit realitate. Ipostaza emoționantă...
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...