Acasă » Showbiz » ACUM sunt vedete, dar în trecut…Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

ACUM sunt vedete, dar în trecut…Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

De: Cancan 08/05/2016 | 17:00
ACUM sunt vedete, dar în trecut...Din ce trăiau ei în urmă cu mulţi ani. Nimeni nu ştia

Cele mai multe vedete de la noi au avut la început meserii care nu au nicio treabă cu muzica sau televiziunea. Ţinând cont că majoritatea nu este din Bucureşti, dar evident că aici s-a realizat profesional, multă lume a uitat de unde început (şi credeţi-ne, multe au început de foarte jos...) şi care a fost prima lor meserie atunci când au ajuns în Capitală. Vorbim despre primii ani de după '90, când, pentru a reuşi, trebuia să faci anumite sacrificii. Foarte puţină lume ştie însă ce au făcut vedetele cu adevărat pentru a ajunge ce sunt astăzi.

ANDI MOISESCU

PROFESOR DE MATEMATICĂ

Andi Moisescu a declarat într-un interviu că în tinereţe a fost profesor de matematică fiind destul de indulgent cu elevii săi, lucru care se poate observa şi în cazul concurenţilor de la emisiunea “Românii au telent”, unde este unul dintre cei patru juraţi. „Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a povestit juratul de la „Românii au talent”.

În prima imagine vedeţi cum arăta Andi Moisescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Andi Moisescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Prima apariţie a lui Moisescu a fost la Radio Costineşti apoi la Fun Radio şi în final la Pro FM. În 1996, a intrat să lucreze în televiziune. Între 2000 şi 2004 a realizat emisiunea “Marcă înregistrată”. Iar din 2005 realizează emisiunea “Apropo TV”, de 5 ani face parte din juriul de la “Românii au talent”.

CUZIN TOMA

MINER, ELECTRICIAN,BUCĂTAR

Simpaticul Firicel din serialul „Las Fierbinţi”, pe numele său real Cuzin Toma, a plecat de acasă la 11 ani, luându-şi viaţa în propriile mâini, şi a muncit din greu pentru fiecare bănuţ. Înainte de a fi actor, Cuzin Toma a fost, printre altele, miner, electrician, bucătar, a lucrat şi într-o şaormerie, dar şi într-un restaurant mai cu pretenţii şi, mereu a spus că aceste meserii l-au ajutat în cariera sa de actor, asta pentru că a ajuns să cunoască mentalitatea mai multor categorii sociale. “Cunosc un anumit tip de a gândi, un anumit tip de comportament, în funcţie de categoria socială, de educaţia pe care o are. Cred că toate meseriile pe care le-am făcut mă ajută”, spunea Firicel.

În prima imagine vedeţi cum arăta Cuzin Toma la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Cuzin Toma la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Acesta a jucat în filme precum „Câinele japonez”, „Domnişoara Christina”, „Funeralii fericite”, „Despre oameni şi melci”, „Trei zile până la Crăciun”, „Naşa”, „Liceenii, în 53 de ore şi ceva”, „Francesca”, dar rolul din serialul „Las Fierbinţi” l-a făcut cu adevărat cunoscut.

CABRAL

DESCĂRCĂTOR TIRURI, LUCRĂTOR LA VULCANIZARE, PAZNIC DE NOAPTE

Cabral a fost nevoit să muncească în timpul liceului, în vacanţele de vară, dacă voia bani de excursii sau de haine mai la modă. „Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat… Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a povestit el pe blog.

În prima imagine vedeţi cum arăta Cabral la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Cabral la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

După ce a împlinit 18 ani, s-a angajat cu carte de muncă la o firmă de asigurări şi a lucrat acolo aproape 5 ani. În 1998 începe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În 1996 joacă în primul său film „Je ne marcherais jamais seul”. Din 1999 până în 2000, prezintă mai multe emisiuni la Prima TV apoi trece la postul Acasă TV, unde prezintă mai multe emisiuni, printre care: “Poveştiri adevărate” şi “Poveştiri de noapte”, unde l-a avut drept, coleg pe Mircea Solcanu. A jucat în serialul “Băieţi buni” şi în telenovela ca:„Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, sau “Inimă de ţigan”. La începutul anului 2015 a fost co-prezentator al reality show-ului românesc „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Din iulie 2015,prezintă emisiunea-concurs „Ce spun românii”.

DAN NEGRU

CONTABIL

Înainte de a deveni prezentator de televiziune, Dan Negru a avut o slujbă cel puţin surprinzătoare. Prin „intervenţiile” mamei sale, el s-a angajat contabil la un spital. „Pentru că terminasem liceul economic, m-am angajat la Spitalul Babeş din Timişoara, unde eram contabil. Prima mea slujbă a fost cu peripeţii, căci am greşit nişte calcule şi am fost retrogradat pe un alt post, administrativ. Nu mi se potrivea deloc acest domeniu”, spune Dan Negru.

În prima imagine vedeţi cum arăta Dan Negru la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Dan Negru la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Şi-a început cariera la Radio TVR Timişoara, ajungând apoi moderator de emisiuni al postului Antena 1. Primul interviu pe care l-a realizat a fost cu Dan Spătaru. Este cunoscut pentru emisiuni ca „Ciao Darwin”, „Ziua Judecăţii”, „Te pui cu blondele?”, „Academia Vedetelor”, „Genialii”, „Plasa de stele”, „Next Star”. A prezentat festivaluri naţionale cum ar fi: Mamaia, Eurovision, Callatis. Dan Negru este considerat unul din cei mai buni prezentatori de emisiuni TV din România, timp de 15 ani consecutiv a prezentat revelioane la telvizor.

FLORIN BUSUIOC

COXAR, DECORATOR DE VITRINE

Înainte să se facă actor sau om de televiziune, Florin Busuioc a fost , timp de doi ani, coxar la Combinatul Siderurgic din Hunedoara şi decorator de vitrine. Simpaticul prezentator de la meteo spune că la Combinatul Siderurgic a avut nişte colegi foarte buni: “Erau oameni simpli, muncitori, oameni cu un simţ al umorului fabulos pe care nu îl mai găsesc în ziua de azi.”

În prima imagine vedeţi cum arăta Florin Busuioc la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Florin Busuioc la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Florin Busuioc a devenit cunoscut datorită rubricii meteo pe care o prezintă la PRO TV de aproape 15 ani, a premiului câştigat la Zurich, „cel mai bun prezentator meteo al anului 2011 din Europa” precum şi al rolurilor jucate în filmele „Hanul dintre dealuri”, „Ciocârlia” sau „Assassination Games”.

PEPE

OPERATOR NUNŢI, OSPĂTAR, VÂNZĂTOR

Înainte să devină cântăreţ, Pepe a încercat mai multe meserii. “Am filmat la nunţi, am fost ospătar, vânzător de haine şi de cafea. Niciodată nu mi-a fost ruşine să muncesc”, a recunoscut cântăreţul care spune că făcea asta ca să îşi plătească lecţiile de canto.

În prima imagine vedeţi cum arăta Pepe la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Pepe la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

A debutat în 1996 la Ploieşti, la un festival de muzică uşoară, unde a obţinut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”.Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică latino din România. În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele româneşti de succes „Numai iubirea”, difuzată de Acasă TV. A fost prezentator şi producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgosteşte-mă de tine” de la Acasă TV şi „100% adevărat” de la OTV. A participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, este jurat la „Next Star” şi este prezentator la emisiunile „Splash Vedete la Apă”.

GINA PISTOL

OPERATOR XEROX, VÂNZĂTOARE

Înainte să-şi câştige celebritatea pozând nud, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, apoi a venit în Bucureşti, unde a lucrat ca vânzătoare la un magazin de articole sportive. Apoi a început să lucreze în televiziune. Gina Pistol a pozat apoi într-o revistă pentru bărbaţi, asta aducându-i cu adevărat celebritatea. Ea a fost concurentă la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV şi la mai multe emisiuni TV. În acest moment ea prezintă emisiunea “Chefi la cuţite”, de la Antena 1.

În prima imagine vedeţi cum arăta Gina Pistol la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Gina Pistol la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

MIHAELA RĂDULESCU

TAXIMETRISTĂ, BARMANIŢĂ

Este fără doar şi poate una dintre vedetele României care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Mihaela Rădulescu a prezentat ani la rând una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment, „Duminica în familie”, şi a avut apariţii în multe alte show-uri cu greutate. A fost căsătorită de trei ori: prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu; a doua oară în 1997 cu Ştefan Bănică Jr.; iar ultimul mariaj, cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, de care a divorţat în 2008. Din căsnicia lor a rezultat micuţul Ayan. Mihaela, care în prezent este jurat la „Românii au talent”, a debutat pe „sticlă” acum aproape două decenii, în anul 1994, la Tele 7 Abc.

În prima imagine vedeţi cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Originară din Piatra Neamţ, Răduleasca nu a apărut în televiziune imediat ce s-a mutat în Bucureşti, ci a trebuit să treacă nişte ani până să se afirme. Şi pentru a supravieţui în Capitală, unde a venit înainte de Revoluţie, ea a trebuit să-şi câştige cumva existenţa. Astfel, primul ei job a fost acela de taximetristă! Nu a durat însă mult, pentru că domnişoara de atunci a evoluat şi s-a angajat la barul hotelului Intercontinental din centrul Capitalei. De aici, n-a mai fost decât un pas până la funcţia de secretară a primului purtător de cuvânt al Guvernului, iar din această poziţie porţile au început să se deschidă. Asumată, Mihaela Rădulescu povesteşte cu amuzament întâmplări din acea perioadă, cu atât mai mult cu cât statutul de astăzi îi permite să privească relaxată în trecut…

ANNA LESKO

DANSATOARE

Anna Lesko este acum o femeie independentă, cu o carieră de cântăreaţă din care reuşeşte să se întreţină. Trecutul ei este legat însă de Irinel Columbeanu, cel care şi-a făcut-o iubită pe când ea avea doar 17 ani, iar el 38. Omul de afaceri a remarcat-o în anul 1996, la Casino Constanţa, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Practic, Iri a luat o puştoaică abia venită în România şi a transformat-o într-o femeie puternică. I-a oferit nu doar un suport moral, ci mai ales unul financiar şi posibilitatea de a se lansa ca şi cântăreaţă într-un showbiz în plină expansiune.

În prima imagine vedeţi cum arăta Anna Lesko la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Anna Lesko la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

SIMONA PĂTRULEASA

ÎNVĂŢĂTOARE, HOSTESS ŞI PR ÎN CAZINOU

Simona Pătruleasa este cea mai importantă prezentatoare de ştiri a postului Kanal D, după ce în trecut a prezentat, vreme de mai mulţi ani, ştirile din sport la Antena 1. Acum şase ani s-a căsătorit cu omul de afaceri Sabin Ivanof, cei doi având o fetiţă, pe nume Ingrid Maria Lucia. Până să ajungă însă la statutul pe care îl are astăzi, de femeie la casa ei măritată şi cu copil, adică tot ce şi-a dorit vreodată, Simona a avut de trecut câteva obstacole. Şi pentru a reuşi în viaţă a plecat de jos.

În prima imagine vedeţi cum arăta Simona Pătruleasa la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Simona Pătruleasa la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Deşi declară, ori de câte ori are ocazia, că se mândreşte cu meseria ei de dinainte de a fi prezentatoare TV, aceea de învăţătoare, bruneta pare să-şi fi şters complet din memorie jobul în care şi-a făcut debutul atunci când s-a mutat la Bucureşti. Simona Pătruleasa a lucrat într-un cazinou important din Capitală, mai întâi ca hostess, adică avea grijă de clienţii localului, îi conducea la mese şi se asigura că nu le lipseşte nimic. Apoi, a fost avansată pe postul de PR (relaţii cu publicul), poziţie din care l-a şi cunoscut pe iubitul ei, Zsolt Csergo, actualul soţ al Nicoletei Luciu. Din cazinou a făcut saltul direct pe „sticlă”, iar apariţiile TV au făcut-o ceea ce este astăzi, o doamnă respectabilă…

VICA BLOCHINA

DANSATOARE

Victoria Blochina, cunoscută şi ca Vica lui Piţi, a fost acum 20 de ani, dansatoare la cel mai faimos club de noapte al Bucureştiului, Melody Bar, lituanianca a fost remarcată de selecţionerul de acum al echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă. Deşi acesta era însurat şi avea doi copii, blonda nu a avut nici o problemă să devină amanta lui şi a rezistat în această postură de „roată de rezervă” vreme de 16 ani. Cei doi nu au rămas în relaţii foarte bune, dar, de dragul fiului lor, Edan, Vica şi Piţi îşi mai vorbesc din când în când. Fosta balerină a participat la multe show-uri TV, a fost coprezentatoare la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, iar în prezent are un reality show la Kanal D.

În prima imagine vedeţi cum arăta Vica Blochina la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Vica Blochina la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

NICOLETA LUCIU

ASISTENTĂ MEDICALĂ

Nicoleta Luciu nu s-a axat înprincipal pe atuurile fizice atunci când şi-a ales profesia de bază. Fosta Miss România este de fapt asistentă medicală şi a câştigat primii ei bani în practică la Spitalul Universitar din Bucureşti, Secţia Chirurgie. În paralel însă, cocheta cu modellingul şi mai câştiga sume de bani şi din şedinţe foto şi prezentări de modă.

În prima imagine vedeţi cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.
În prima imagine vedeţi cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei, iar în cea de-a doua cum arată acum.

Cariera sa muzicală şi-a început-o în trupa „Alizee”, apoi a fost solistan trupei „Laguna”. În prezent cântă ca artistă solo. Debutul ca actriţă şi l-a făcut odată cu rolul Sonia Ghiţescu în telenovela „Lacrimi de iubire”, apoi a urmat telenovela „Iubire ca în filme” şi “Inimă de ţigan”. A fost asistenta lui Teo Trandafir la emisiunea Teo de la Pro TV, a mai fost coprezentator la “Vocea României”. În prezent, ea trăieşte la Miercurea Ciuc, alături de soţul ei, Zsolt Csergo, şi de cei patru copii ai lor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
LIVE /  Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a VIII-a. Update
LIVE / Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a...
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea obține
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea...
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din 1 iulie
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din...
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani cere acum Babasha ca să cânte la concerte
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani...
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani în prezent
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
×