Acasă » Showbiz » EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

De: Cancan 13/05/2016 | 23:59
EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

În seara de 14 mai a avut loc cea de-a treia semifinală LIVE Românii au Talent, ediţia 2016. Deşi toţi concurenţii au fost la înălţime, cei 3 norocoşi care vor lupta în Marea Finală sunt Florin Bontea, Manuel Chivari şi Cezara Blioju. Deşi a ratat la mustaţă locul printre finalişti, Dumitru Sănduţa a fost totuşi nominalizat de cei 4 juraţi pentru Premiul de Originalitate.

UPDATE 00:39 Al treilea loc pentru marea finală este ocupat de Cezara Blioja.

CEZARA BLIOJU
CEZARA BLIOJU

UPDATE 00:31 Primele voturi merg din partea juriului către Dumitru Sănduţa din partea lui Florin Călinescu şi Andi Moisescu. Andra i-a acordat votul Cezarei Blioju, votul Mihaelei Rădulescu fiind cel decisiv. Pentru a doua oară la Românii au talent se merge pe decizia publicului, votul Mihaelei mergând tot către Cezara.

UPDATE 00:23 Cele două momente care se luptă pentru al treilea loc în marea finală sunt Cezara Blioju şi Dumitru Sănduţa.

UPDATE 00:20 Cel de-al doilea finalist este Manuel Chivari.

MARIUS CHIVARI
MARIUS CHIVARI

UPDATE 00:19 Primul finalist este Florin Bontea.

FLORIN BONTEA
FLORIN BONTEA

UPDATE 00:18 Dumitru Sănduţa este alegerea juriului pentru Premiul de Originalitate.

MARIUS SĂNDUŢA
MARIUS SĂNDUŢA

UPDATE 00:00 Pe scenă a urcat Ovidiu Anton, cu piesa care trebuia să fie melodia României la Eurovision, înainte ca ţării noastre să îi fie interzisă participarea.

UPDATE 23:34 S-a dat drumul linilor de televoting, iar Smiley şi Pavel Bartoş au pregătit o surpriză imensă telespectatorilor, aducându-le pe scenă pe fetele din echipa CSM Bucureşti, cele care au reuşit să câştige Cupa Ligii Campionilor la handbal.

CSM BUCUREŞTI
CSM BUCUREŞTI

UPDATE 23:29 Pe scenă evoluează Cezara Blioju, cea care a reuşit să stârnească ropote de aplauze cu dansul ei, fiind mai bine pregătită decât la preselecţii, lucru recunoscut inclusiv de Andra. Mihaela Rădulescu a descris-o ca pe o „poezie în mişcare”.

CEZARA BLIOJU
CEZARA BLIOJU

UPDATE 23:07 Florin Bontea a avut o viaţă foarte dificilă, dar şi-a găsit liniştea în dans, fiind inspirat chiar de Trupa Simplu, cea în care s-a lansat şi Smiley. Andra „mă bucur că stau aici şi pot întâlni oameni ca tine, văd mereu profesionişti în muzică, în dans, dar doar aici putem vedea oameni ca tine”.

FLORIN BONTEA
FLORIN BONTEA

UPDATE 22:58 Pe scenă au apărut cei de la Nadara Gipsy Band, care speră ca talentul lor să îi ducă în marea finală, mai ales că momentul lor este unul inedit. Au ridicat sala în picioare, dar rămâne de văzut dacă va fi suficient pentru a câştiga marele premiu. Andra: „am dansat aici, ştiu că sunteţi talentaţi, felicitări!”, Mihaela Rădulescu a adăugat că i-a plăcut foarte mult familia care a făcut spectacol pe scenă, dar şi costumaţiile acestora.

NADARA GIPSY BAND
NADARA GIPSY BAND

UPDATE 22:40 Seara continuă cu momentul lui Alin Cubix, cel care a adus un strop de magie pe scena Românii au talent. Florin Călinescu a pus ochii pe asistenta acestuia, iar Mihaela Rădulescu a fost dezamăgită de număr, considerându-l unul nereuşit.

ALIN CUBIX
ALIN CUBIX

UPDATE 22:20 A fost spectacol pe scena de la Românii au talent! Manuel Chivari a interpretat una dintre cele mai iubite piese ale lui Bruno Mars.

MARIUS CHIVARI
MARIUS CHIVARI

UPDATE 22:10 Momentul lui Robert Pascari a fost o explozie de energie si bucurie! Piesa pe care s-a dansat şi pe scenă şi în public îl poate aduce pe acesta cu un pas mai aproape de premiul de 120.000 de euro.

ROBERT PASCARI
ROBERT PASCARI

UPDATE 22:01 Pe scenă a evoluat Familia Cinci, care a adus o mulţime de emoţii în sufletele celor prezenţi. Aceştia speră să câştige un loc în Marea Finală cu momentul lor artistic.

FAMILIA CINCI
FAMILIA CINCI

UPDATE 21:42 Adrian Neacşu a revenit, gata să ajungă în marea finală, însoţit tot de chitara cu care a ridicat sala în picioare la preselecţii. Momentul acestuia a fost apreciat atât de spectatorii din sală, cât şi de cei patru membri ai juriului. Andra: „a fost şi tehnică, a fost şi sensibilitate, au fost de toate”.

ADRIAN NEACŞU
ADRIAN NEACŞU

UPDATE 21:29 Pe scenă şi-a făcut apariţia Dumitru Sănduţa, care este gata să impresioneze cu talentul său şi să câştige voturile telespectatorilor. Acesta a ridicat sala în picioare cu momentul său artistic. Andra l-a încurajat : „ştiu că eşti accidentat, dar ai fost foarte curajos!”.

MARIUS SĂNDUŢA
MARIUS SĂNDUŢA

UPDATE 21:03 Marius Gheorghiu este pregătit să surprindă din nou juriul şi telespectatorii, acesta ajungând în semifinală după ce a venit cu un număr ieşit din comun pe scena Românii au Talent: a cântat la chitară, fiind complet… gol! De data aceasta a venit îmbrăcat şi gata să stârnească râsete în sală, cu glumele lui. Marius pariază pe glumele ce au ca ţintă diferenţele regionale între dialecte, implicându-i şi pe cei patru juraţi, mai ales pe Andra şi Mihaela Rădulescu, cea din urmă fiind prima atunci când a venit momentul să îşi exprime opinia.

MARIUS GHEORGHIU
MARIUS GHEORGHIU

UPDATE 20:51 Următorul număr de la Românii au Talent este cel al Artgenerator. Fetele merg tot pe direcţia folclorului, dar cu un adaos de muzică modernă. Rămâne însă de văzut dacă se va dovedi o mişcare câştigătoare pentru ele, mai ales că una dintre membrele trupei este accidentată în această seară. Mihaela Rădulescu a apreciat munca fetelor, deşi acestea sunt dansatoare profesioniste, iar Andra le-a încurajat să meargă pe acest drum, deşi mixul de dans contemporan şi folclor nu este unul care le place multor persoane.

ARTGENERATOR
ARTGENERATOR

UPDATE 20:43 Pe scenă urcă prima semifinalistă, ALEXANDRA LIXANDRU, micuţa care a impresionat juriul cu vocea şi naturaleţea ei pe scenă. Alexandra a ales în această seară să cânte muzică populară. Florin Călinescu crede că este foarte bună, dar că trebuie să aleagă piese mai potrivite pentru vârsta ei. Andi Moisescu a fost foarte impresionat de talentul Alexandrei, iar Mihaela Rădulescu a adăugat: „mă bucur că ai adus această infuzie de folclor autentic în emisiunea noastră!”.

ALEXANDRA LIXANDRU
ALEXANDRA LIXANDRU

UPDATE 20:38 Cei patru juraţi sunt pregătiţi de începerea semifinalei cu numărul 3.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sănduţă, Adrian Neacşu, Robert Pascari, Nadara Gipsy Band, Alin Cubix, Manuel Chivari şi Cezara Blioju vor crea mâine un spectacol memorabil la Românii au talent şi vor face tot posibilul să cucerească publicul, care îi poate trimite în marea finală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se strice
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se...
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare de foame
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar în aceste zile ai voie, conform tradiției ortodoxe
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar...
S-a stabilit deja că VA FI INTERZIS definitiv. Ordinul a venit direct la UE
S-a stabilit deja că VA FI INTERZIS definitiv. Ordinul a venit direct la UE
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Un leac face mari minuni. Ajută după mesele încărcate de Paște
Un leac face mari minuni. Ajută după mesele încărcate de Paște
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să îl deschidă, pentru că pot fi în pericol
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să...