Acasă » Showbiz » EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

De: Cancan 13/05/2016 | 23:59
EXCEPŢIONAL! Acestea sunt cele mai spectaculoase momente din semifinala 3 ROMÂNII AU TALENT!

În seara de 14 mai a avut loc cea de-a treia semifinală LIVE Românii au Talent, ediţia 2016. Deşi toţi concurenţii au fost la înălţime, cei 3 norocoşi care vor lupta în Marea Finală sunt Florin Bontea, Manuel Chivari şi Cezara Blioju. Deşi a ratat la mustaţă locul printre finalişti, Dumitru Sănduţa a fost totuşi nominalizat de cei 4 juraţi pentru Premiul de Originalitate.

UPDATE 00:39 Al treilea loc pentru marea finală este ocupat de Cezara Blioja.

CEZARA BLIOJU
CEZARA BLIOJU

UPDATE 00:31 Primele voturi merg din partea juriului către Dumitru Sănduţa din partea lui Florin Călinescu şi Andi Moisescu. Andra i-a acordat votul Cezarei Blioju, votul Mihaelei Rădulescu fiind cel decisiv. Pentru a doua oară la Românii au talent se merge pe decizia publicului, votul Mihaelei mergând tot către Cezara.

UPDATE 00:23 Cele două momente care se luptă pentru al treilea loc în marea finală sunt Cezara Blioju şi Dumitru Sănduţa.

UPDATE 00:20 Cel de-al doilea finalist este Manuel Chivari.

MARIUS CHIVARI
MARIUS CHIVARI

UPDATE 00:19 Primul finalist este Florin Bontea.

FLORIN BONTEA
FLORIN BONTEA

UPDATE 00:18 Dumitru Sănduţa este alegerea juriului pentru Premiul de Originalitate.

MARIUS SĂNDUŢA
MARIUS SĂNDUŢA

UPDATE 00:00 Pe scenă a urcat Ovidiu Anton, cu piesa care trebuia să fie melodia României la Eurovision, înainte ca ţării noastre să îi fie interzisă participarea.

UPDATE 23:34 S-a dat drumul linilor de televoting, iar Smiley şi Pavel Bartoş au pregătit o surpriză imensă telespectatorilor, aducându-le pe scenă pe fetele din echipa CSM Bucureşti, cele care au reuşit să câştige Cupa Ligii Campionilor la handbal.

CSM BUCUREŞTI
CSM BUCUREŞTI

UPDATE 23:29 Pe scenă evoluează Cezara Blioju, cea care a reuşit să stârnească ropote de aplauze cu dansul ei, fiind mai bine pregătită decât la preselecţii, lucru recunoscut inclusiv de Andra. Mihaela Rădulescu a descris-o ca pe o „poezie în mişcare”.

CEZARA BLIOJU
CEZARA BLIOJU

UPDATE 23:07 Florin Bontea a avut o viaţă foarte dificilă, dar şi-a găsit liniştea în dans, fiind inspirat chiar de Trupa Simplu, cea în care s-a lansat şi Smiley. Andra „mă bucur că stau aici şi pot întâlni oameni ca tine, văd mereu profesionişti în muzică, în dans, dar doar aici putem vedea oameni ca tine”.

FLORIN BONTEA
FLORIN BONTEA

UPDATE 22:58 Pe scenă au apărut cei de la Nadara Gipsy Band, care speră ca talentul lor să îi ducă în marea finală, mai ales că momentul lor este unul inedit. Au ridicat sala în picioare, dar rămâne de văzut dacă va fi suficient pentru a câştiga marele premiu. Andra: „am dansat aici, ştiu că sunteţi talentaţi, felicitări!”, Mihaela Rădulescu a adăugat că i-a plăcut foarte mult familia care a făcut spectacol pe scenă, dar şi costumaţiile acestora.

NADARA GIPSY BAND
NADARA GIPSY BAND

UPDATE 22:40 Seara continuă cu momentul lui Alin Cubix, cel care a adus un strop de magie pe scena Românii au talent. Florin Călinescu a pus ochii pe asistenta acestuia, iar Mihaela Rădulescu a fost dezamăgită de număr, considerându-l unul nereuşit.

ALIN CUBIX
ALIN CUBIX

UPDATE 22:20 A fost spectacol pe scena de la Românii au talent! Manuel Chivari a interpretat una dintre cele mai iubite piese ale lui Bruno Mars.

MARIUS CHIVARI
MARIUS CHIVARI

UPDATE 22:10 Momentul lui Robert Pascari a fost o explozie de energie si bucurie! Piesa pe care s-a dansat şi pe scenă şi în public îl poate aduce pe acesta cu un pas mai aproape de premiul de 120.000 de euro.

ROBERT PASCARI
ROBERT PASCARI

UPDATE 22:01 Pe scenă a evoluat Familia Cinci, care a adus o mulţime de emoţii în sufletele celor prezenţi. Aceştia speră să câştige un loc în Marea Finală cu momentul lor artistic.

FAMILIA CINCI
FAMILIA CINCI

UPDATE 21:42 Adrian Neacşu a revenit, gata să ajungă în marea finală, însoţit tot de chitara cu care a ridicat sala în picioare la preselecţii. Momentul acestuia a fost apreciat atât de spectatorii din sală, cât şi de cei patru membri ai juriului. Andra: „a fost şi tehnică, a fost şi sensibilitate, au fost de toate”.

ADRIAN NEACŞU
ADRIAN NEACŞU

UPDATE 21:29 Pe scenă şi-a făcut apariţia Dumitru Sănduţa, care este gata să impresioneze cu talentul său şi să câştige voturile telespectatorilor. Acesta a ridicat sala în picioare cu momentul său artistic. Andra l-a încurajat : „ştiu că eşti accidentat, dar ai fost foarte curajos!”.

MARIUS SĂNDUŢA
MARIUS SĂNDUŢA

UPDATE 21:03 Marius Gheorghiu este pregătit să surprindă din nou juriul şi telespectatorii, acesta ajungând în semifinală după ce a venit cu un număr ieşit din comun pe scena Românii au Talent: a cântat la chitară, fiind complet… gol! De data aceasta a venit îmbrăcat şi gata să stârnească râsete în sală, cu glumele lui. Marius pariază pe glumele ce au ca ţintă diferenţele regionale între dialecte, implicându-i şi pe cei patru juraţi, mai ales pe Andra şi Mihaela Rădulescu, cea din urmă fiind prima atunci când a venit momentul să îşi exprime opinia.

MARIUS GHEORGHIU
MARIUS GHEORGHIU

UPDATE 20:51 Următorul număr de la Românii au Talent este cel al Artgenerator. Fetele merg tot pe direcţia folclorului, dar cu un adaos de muzică modernă. Rămâne însă de văzut dacă se va dovedi o mişcare câştigătoare pentru ele, mai ales că una dintre membrele trupei este accidentată în această seară. Mihaela Rădulescu a apreciat munca fetelor, deşi acestea sunt dansatoare profesioniste, iar Andra le-a încurajat să meargă pe acest drum, deşi mixul de dans contemporan şi folclor nu este unul care le place multor persoane.

ARTGENERATOR
ARTGENERATOR

UPDATE 20:43 Pe scenă urcă prima semifinalistă, ALEXANDRA LIXANDRU, micuţa care a impresionat juriul cu vocea şi naturaleţea ei pe scenă. Alexandra a ales în această seară să cânte muzică populară. Florin Călinescu crede că este foarte bună, dar că trebuie să aleagă piese mai potrivite pentru vârsta ei. Andi Moisescu a fost foarte impresionat de talentul Alexandrei, iar Mihaela Rădulescu a adăugat: „mă bucur că ai adus această infuzie de folclor autentic în emisiunea noastră!”.

ALEXANDRA LIXANDRU
ALEXANDRA LIXANDRU

UPDATE 20:38 Cei patru juraţi sunt pregătiţi de începerea semifinalei cu numărul 3.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sănduţă, Adrian Neacşu, Robert Pascari, Nadara Gipsy Band, Alin Cubix, Manuel Chivari şi Cezara Blioju vor crea mâine un spectacol memorabil la Românii au talent şi vor face tot posibilul să cucerească publicul, care îi poate trimite în marea finală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...