Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

De: Cancan 05/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri
Horoscopul zilei de 6 iulie 2018 spune că Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

Horoscopul zilei de 6 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi neliniștiți și se vor frământa în privința unor gânduri și idei.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, se află în zodia Berbec din aprilie anul acesta, iar de azi va intra în mișcare retrogradă, revenind la poziția de mers direct abia în februarie 2019. Acest fapt le aduce celor născuți în zodia Berbec stări de neliniște și o poziție de retragere și reevaluare. Se întorc în trecut și caută să vadă unde și de ce au greșit, vor să-și valideze alegerile și să se convingă că ceea ce au decis atunci este cel mai bine pentru ei, dar totodată să descopere și greșelile pentru a le remedia.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur au tendința de a fi suspicioși cu tot ceea ce-i înconjoară. Nu vor fi deschiși noilor proiecte sau idei și nici noilor cunoștințe și vor avea senzația că toți cei din jur sunt acolo ca să-i mintă, să-i păcălească și să-i înșele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să nu-și reverse neîncrederea și asupra familiei sau partenerului, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte fără rost.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflict cu un prieten sau un coleg de muncă cu care au o relație mai apropiată. Neînțelegerile vor pleca de la ideile fixe pe care nativii le au și pe care încearcă să le impună și celorlalți, mai ales în situațiile unde statutul nu le permite să intervină. O parte dintre nativi vor alege chiar să rupă relații de prietenie vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să fie mai toleranți și să apeleze la calitățile de comunicare care-i caracterizează în mod nativ.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac se confruntă cu stări de neliniște și au senzația că au greșit cu ceva, fie în domeniul profesional, cu impact asupra carierei, fie în domeniul personal, cu impact direct asupra imaginii. Nativii Rac vor începe o evaluare a deciziilor luate, a gândurilor și ideilor avute, dar și a acțiunilor întreprinse, în dorința de a-și corecta greșelile și a reinstala armonia la nivel psihic.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de situații sensibile care le vor pune la îndoială niște decizii luate în trecut sau niște acțiuni se dovedesc a fi fost greșite. Niște idei și principii de viață le-ar putea fi răsturnate. Nativii cu statut profesional vor fi puternic afectați și se vor destabiliza emoțional din acest motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să fie cu ochii pe partenerii de afaceri cu care intră în contact azi, dar și în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor face reevaluări legate de domeniul financiar, unde nu sunt mulțumiți de venituri și au senzația că toate deciziile luate până acum nu au făcut decât să le aducă pagube și găuri în buget. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi îndeamnă pe nativi să pună la cale un plan pe termen lung de îmbunătățire a veniturilor și să nu aștepte să le cadă bani din cer pentru că nu se va întâmpla asta. Este momentul să devină mai înțelepți cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor primi niște vești proaste legate de acte, procese sau moșteniri și nu vor ști cum să abordeze situația, preferând în unele cazuri să tacă sau să se retragă, ceea ce nu este nici pe departe cea mai bună variantă. Pe de altă parte, vor fi deziluzionați de partenerul de cuplu sau, în contextul neplăcerilor primite pe alte planuri, vor refula și vor căuta scandal în relație aducând în prezent acțiuni și situații din trecut.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion regretă o decizie luată în sectorul profesional sau o acțiune întreprinsă la locul de muncă și se vor lăsa chinuiți de gânduri nu doar azi, ci posibil o bună perioadă de aici înainte. Unii nativi pot regreta un loc de muncă anterior și pot pune la cale un plan pentru a se reîntoarce. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor mai multă discreție și mai mult interes acordat stării de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să discute, să clarifice o situație mai veche, un eveniment petrecut în sfera sentimentală. Posibil să fie legat de ei înșiși sau de partener și să ceară niște lămuriri suplimentare. Nu este un context neapărat defavorabil, însă nativii care simt că au greșit vor să-și ceară iertare și să se asigure că partenerul nu le poartă ranchiună.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de cadouri și mici atenții din partea celor dragi. De asemenea, vor primi ajutor financiar și susținere din partea unei persoane cu influență sau a unei instituții importante, însă horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să joace corect și să dea dovadă de moralitate și integritate în acțiuni, decizii și vorbe.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt frustați de niște acțiuni întreprinse în trecut și simt nevoia să-și ceară iertare, retractând niște cuvinte aruncate la nervi. Sectorul profesional le captează toată atenția și încearcă să obțină un nou statut, poate o avansare profesională, pentru asta fiind dispuși să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională sau chiar seminarii de instruire în domenii diametral opuse.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor deoarece, începând de azi, ar putea avea șansa de a câștiga mai mulți bani. Acest aspect se conturează pe toată perioada următoare, însă au nevoie de înțelepciune în alegerea direcției. Poate fi vorba de un job suplimentar, dar și de schimbarea locului de muncă sau chiar a carierei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 2 – 8 IULIE 2018. PEȘTII DEVIN MAI DRĂGĂSTOȘI ȘI MAI ROMANTICI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...