Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

De: Cancan 05/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2018. Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri
Horoscopul zilei de 6 iulie 2018 spune că Berbecii sunt neliniștiți și măcinați de gânduri

Horoscopul zilei de 6 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi neliniștiți și se vor frământa în privința unor gânduri și idei.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, se află în zodia Berbec din aprilie anul acesta, iar de azi va intra în mișcare retrogradă, revenind la poziția de mers direct abia în februarie 2019. Acest fapt le aduce celor născuți în zodia Berbec stări de neliniște și o poziție de retragere și reevaluare. Se întorc în trecut și caută să vadă unde și de ce au greșit, vor să-și valideze alegerile și să se convingă că ceea ce au decis atunci este cel mai bine pentru ei, dar totodată să descopere și greșelile pentru a le remedia.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur au tendința de a fi suspicioși cu tot ceea ce-i înconjoară. Nu vor fi deschiși noilor proiecte sau idei și nici noilor cunoștințe și vor avea senzația că toți cei din jur sunt acolo ca să-i mintă, să-i păcălească și să-i înșele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să nu-și reverse neîncrederea și asupra familiei sau partenerului, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte fără rost.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflict cu un prieten sau un coleg de muncă cu care au o relație mai apropiată. Neînțelegerile vor pleca de la ideile fixe pe care nativii le au și pe care încearcă să le impună și celorlalți, mai ales în situațiile unde statutul nu le permite să intervină. O parte dintre nativi vor alege chiar să rupă relații de prietenie vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să fie mai toleranți și să apeleze la calitățile de comunicare care-i caracterizează în mod nativ.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac se confruntă cu stări de neliniște și au senzația că au greșit cu ceva, fie în domeniul profesional, cu impact asupra carierei, fie în domeniul personal, cu impact direct asupra imaginii. Nativii Rac vor începe o evaluare a deciziilor luate, a gândurilor și ideilor avute, dar și a acțiunilor întreprinse, în dorința de a-și corecta greșelile și a reinstala armonia la nivel psihic.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de situații sensibile care le vor pune la îndoială niște decizii luate în trecut sau niște acțiuni se dovedesc a fi fost greșite. Niște idei și principii de viață le-ar putea fi răsturnate. Nativii cu statut profesional vor fi puternic afectați și se vor destabiliza emoțional din acest motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să fie cu ochii pe partenerii de afaceri cu care intră în contact azi, dar și în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor face reevaluări legate de domeniul financiar, unde nu sunt mulțumiți de venituri și au senzația că toate deciziile luate până acum nu au făcut decât să le aducă pagube și găuri în buget. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi îndeamnă pe nativi să pună la cale un plan pe termen lung de îmbunătățire a veniturilor și să nu aștepte să le cadă bani din cer pentru că nu se va întâmpla asta. Este momentul să devină mai înțelepți cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor primi niște vești proaste legate de acte, procese sau moșteniri și nu vor ști cum să abordeze situația, preferând în unele cazuri să tacă sau să se retragă, ceea ce nu este nici pe departe cea mai bună variantă. Pe de altă parte, vor fi deziluzionați de partenerul de cuplu sau, în contextul neplăcerilor primite pe alte planuri, vor refula și vor căuta scandal în relație aducând în prezent acțiuni și situații din trecut.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion regretă o decizie luată în sectorul profesional sau o acțiune întreprinsă la locul de muncă și se vor lăsa chinuiți de gânduri nu doar azi, ci posibil o bună perioadă de aici înainte. Unii nativi pot regreta un loc de muncă anterior și pot pune la cale un plan pentru a se reîntoarce. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor mai multă discreție și mai mult interes acordat stării de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să discute, să clarifice o situație mai veche, un eveniment petrecut în sfera sentimentală. Posibil să fie legat de ei înșiși sau de partener și să ceară niște lămuriri suplimentare. Nu este un context neapărat defavorabil, însă nativii care simt că au greșit vor să-și ceară iertare și să se asigure că partenerul nu le poartă ranchiună.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de cadouri și mici atenții din partea celor dragi. De asemenea, vor primi ajutor financiar și susținere din partea unei persoane cu influență sau a unei instituții importante, însă horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să joace corect și să dea dovadă de moralitate și integritate în acțiuni, decizii și vorbe.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt frustați de niște acțiuni întreprinse în trecut și simt nevoia să-și ceară iertare, retractând niște cuvinte aruncate la nervi. Sectorul profesional le captează toată atenția și încearcă să obțină un nou statut, poate o avansare profesională, pentru asta fiind dispuși să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională sau chiar seminarii de instruire în domenii diametral opuse.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor deoarece, începând de azi, ar putea avea șansa de a câștiga mai mulți bani. Acest aspect se conturează pe toată perioada următoare, însă au nevoie de înțelepciune în alegerea direcției. Poate fi vorba de un job suplimentar, dar și de schimbarea locului de muncă sau chiar a carierei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 2 – 8 IULIE 2018. PEȘTII DEVIN MAI DRĂGĂSTOȘI ȘI MAI ROMANTICI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...