Acasă » Exclusiv » Mega-aroganța unui milionar la ”Multimedia Trends”! A plătit 300.000 € pentru un…

Mega-aroganța unui milionar la ”Multimedia Trends”! A plătit 300.000 € pentru un…

De: Cristian Lisandru 28/09/2018 | 22:59

Un milionar din România demonstrează că nu se uită la bani atunci când este vorba despre confortul personal. Din postura de vizitator al expoziției Multimedia Trends – Romanian HIFI audio-video, el s-a transformat în cumpărător pe care organizatorii îl vor ține, cu siguranță, minte.  El a cumpărat un sistem audio-video hi-fi de ultimă generație, plătind pentru mega-aroganță nu mai puțin de 300 000 de euro! (VEZI ȘI: REGELE ROȚILOR ȘI-A FĂCUT PACHET ”OZN”-URILE DE 450.000 € ȘI…)

În perioada 28 – 30 septembrie 2018, audiofilii și pasionații de tehnologie sunt invitați în camerele Radisson Blu Hotel București pentru a trăi o experiență senzorială unică. Ei pot testa (și comanda, firește) cele mai noi și avansate tehnologii din domeniul audio-video.  Acesta este unicul eveniment dedicat domeniului audio-video din România, iar cei mai importanți jucători de pe piața de profil își prezintă produsele și sistemele inovative.

Camerele Radisson Blu Hotel Bucuresti devin, practic,  studiouri de testare pentru audiofili și pasionați de tehnologie, transformându-se într-un spațiu de întâlnire exclusivist unde își vor prezenta tehnologiile multimedia de ultimă generație principalii producători și distribuitori de sisteme hi-fi și video.

Expoziția se desfășoară în ultimul weekend din septembrie, la Radisson BLU Hotel (Calea Victoriei nr. 63-81, etaj 1, sector 1, București), de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 și 20:00. Biletul de intrare costră 30 de lei/zi. 

Sfaturi de la cei mai buni specialiști în domeniu. Prețuri care te lasă mască

„Multimedia Trends este locul unde publicul pasionat de soluții audio-video are ocazia să primească sfaturi de la cei mai buni specialiști din domeniul audio video. Suntem mândri să aducem în România ultimele inovații din piață și ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție, în fiecare an, pentru a oferi o mai bună vizibilitate a mărcilor reprezentate local”, spune Bogdan Barbu, Managing Partner Multimedia Trends Events.

Oferta producătorilor poate satisface și cele mai rafinate gusturi în domeniul audio-video, dar prețurile sunt pe măsură. Da, există și posibilitatea de a achiziționa boxe portabile, spre exemplu, ale căror prețuri pleacă de la 585 RON și nu depășesc 1490 RON sau căști audio cu prețuri cuprinse între 1850 RON ȘI 4000 RON. Există, însă, și oferte care se adresează nu numai cunoscătorilor – ”aceștia, de regulă, nici nu își permit să cumpere astfel de minuni ale tehnologiei” -, ci și oamenilor pentru care nu muzica sau soundul perfect sunt importante, ci dorința de a impresiona musafirii cu o linie home-cinema de ultimă generație al cărei preț poate ajunge și la… 300 000 de euro.   

O pereche de boxe Nautilus – 80.000 de euro. Un cablu de conectare ”pure gold” – 145-150.000 de euro

Pentru mulți vizitatori, prețurile pot părea astronomice sau desprinse din filmele SF. Specificațiile tehnice prezentate de specialiști transmit că ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar dacă dorești să obții un sunet formidabil trebuie să fii potent financiar.

Mai mult, există posibilitatea personalizării liniei audio-video pe care o dorește clientul. Bineînțeles, trebuie să bagi mâna și mai adânc în buzunar, dar câte sacrificii nu face omul atunci când dorește o culoare anume pentru boxe sau știe că își va vedea numele inscripționat în… aluminiu de cea mai bună calitate. ”Avem contracte cu NASA, Lamborghini și Ferrari”, ne șoptește reprezentantul unuia dintre producători. (Citește și: Multimilionarul cu Rolls a pierdut 1 milion de dolari, iar acum…)

Spre exemplu, numai un cablu de conectare ”pure gold” poate ajunge până la 150.000 de euro. Iar un braț de pick-up – firmă de firmă – poate ajunge și la 10 000 de euro. Dar poți achiziționa și unul mai ieftin – cu… 5.000 de euro.

”Sunt multi clienți care cumpără?”, întrebăm la standul uneia dintre firmele prezente. ”Din ce categorie fac parte?”

”Doctori, oameni de afaceri. Am avut și un om politic”. Încercăm să obținem numele respectivului audiofil, însă suntem, bineînțeles, refuzați. ”Confidențialitatea, ne înțelegeți, trebuie să ne protejăm clienții”. Reținem, totuși, după ce intrăm în camerele rezervate mai multor firme și cerem informații, că doctorii din România sunt audiofili care se respectă și ocupă primul loc în topul celor care își permit să cumpere proiectoare de 10.000 de euro, boxe wireless de 75.000 – 80.000 de euro sau sisteme home cinema al căror preț depășește 250.000 de euro.  (NU RATA, AICI: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” CUCEREȘTE DUBAIUL)

Milionari îndrăgostiți de tehnologie

”În România ați vândut multe produse la astfel de prețuri exorbitante?” 

”Vreo șase”, ni se spune într-una din camere. ”Douăsprezece”, aflăm la standul altei firme.

Dar recordul este deținut de un milionar român al cărui nume este ținut sub tăcere. Acesta a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro pentru a avea acasă tehnologie de ultimă generație. Nu știm ce filme urmărește sau ce muzică ascultă. Sau dacă o fi citit, măcar pe diagonală, specificațiile tehnice pe care le oferă site-urile firmelor prezente la Multimedia Trends – Romanian HIFI audio-video EXPO.

Un lucru este sigur – milionarii nu se uită la bani atunci când li se face poftă să aibă acces la tehnologie de cea mai înaltă calitate. (VEZI AICI: FIUL & FIICA MILIONARULUI “ZORO” AU MAȘINI DE UN SFERT DE MILION € + CHEFURI DE ZILE MARI CU MANELE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită