Fiul & fiica milionarului “Zoro” au mașini de un sfert de milion € + chefuri de zile mari cu manele

Publicat: 10/09/2018 | 23:07

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, detalii uluitoare despre averea fabuloasă pe care o deține afaceristul al cărui bloc s-a făcut scrum vineri seara, în Sectorul 5 al Capitalei. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Garajul fiului și al fiicei milionarului “Zoro” găzduiește bolizi de lux ce valorează peste un sfert de milion de euro.

Ilie Ioniță, cunoscut în lumea interlopă din Capitală drept ”milionarul Zoro”, a ajuns în atenția presei, după ce, vineri seară, unul dintre imobilele pe care le-a construit în București a fost mistuit de flăcări.  DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat detalii de-a dreptul fabuloase despre averea colosală pe care o deține controversatul om de afaceri. (NU RATA, AICI: JURATA DE LA MASTERCHEF, PETRECERE ÎN STIL ITALIAN DE ZIUA FIULUI EI)

Cunoscut și ca ”Zorilă” ori „Zoro”, Ioniță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai prosperi dezvoltarori imobiliari din București, iar afacerile sale au atins cifre record. Bărbatul, care este unul dintre apropiații celebrilor frați Cămătari, a reușit să strângă o avere de-a dreptul fabuloasă, de ordinul milioanelor de euro. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Garajul familiei milionarului “Zoro” adăpostește adevărate bijuterii pe patru roți.(Super oferta de angajare)  Fiul și fiica afaceristului conduc bolizi de lux ce valorează peste un sfert de milion de euro.  Mai mult decât atât,  milionarul ”Zoro” este un mare amator al petrecerilor organizate cu fast, de la care lăutarii de top sunt nelipsiți. (CITEȘTE ȘI: SUPER-TOP 30 VEDETE 2018 ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE)

Fiica milionarului conduce o bijuterie pe patru roți

Cu toate că, zilele trecute, milionarul a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut în business, el nu a depus armele, ci pare să fie pus pe fapte mari. DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezintă, mai jos, noile proiecte imobiliare pe care controversatul om de afaceri are de gând să le dezvolte în București. (NU RATA, AICI: SCANDAL PE AEROPORTUL OTOPENI! GIGI BECALI L-A ÎNJURAT ȘI L-A LOVIT PE EUROPARLAMENTARUL CRISTIAN PREDA)

Noul proiect imobiliar pe care l-a pus la cale milionarul ”Zoro”

Blocul construit de ”Zoro”, mistuit de flăcări

Un bloc cu trei etaje, plus mansardă, situat în Sectorul 5 al Capitalei a ars aproape în întregime, iar acoperișul unei case și o anexă s-au transformat și ele în scrum vineri noapte.(NU RATA, AICI: BLOC CUPRINS DE FLĂCĂRI, ÎN CAPITALĂ! DOI POMPIERI ȘI TREI CIVILI AU AVUT NEVOIE DE ÎNGRIJIRI MEDICALE)

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din Strada Iordache Năstase, din Capitală. “S-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare”, au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov.

Pompierii au intervenit cu 19 maşini cu apă și spumă și șase autoscări, dar, puși față în față cu flăcările și-au dat seama că nu pot înainta pe lângă bloc, pentru că distanța dintre imobil și celelalte construcții nu depășește un metru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...