Acasă » Știri » Cel mai tare anunț de pe OLX! Cum încearcă să-și vândă un bucureștean mașina: „Poți să te duci cu ea în Bulgaria că nu ți-o fură nimeni nici cu ușile descuiate!”

Cel mai tare anunț de pe OLX! Cum încearcă să-și vândă un bucureștean mașina: „Poți să te duci cu ea în Bulgaria că nu ți-o fură nimeni nici cu ușile descuiate!”

De: Cancan 29/09/2018 | 13:51

Un bucureștean a dorit să-și vândă mașina, un Ford Focus, pe OLX, cu 999 de euro, preț negociabil. Mesajul care a însoțit anunțul a făcut deliciul utilizatorilor. Modul în care bărbatul și-a descris autoturismul merită un premiu.

Bucureșteanul i-a anunțat pe cei interesați că vinde un Ford Focus din 2001, dar „reclama” pe care i-a făcut-o mașinii cu siguranță nu și-a atras niciun cumpărător. Cu siguranță oamenii au „gustat” umorul bărbatului care a spus că vrea să-și facă de râs mașina.

„Dacă vreodată te-ai visat la volanul unui Mustang roșu gonind pe Route 66 cu o blondă în dreaptă sau la volanul unui F150 cu punte dublă pe spate și 6,2L,  ei bine, acest Ford nu are nicio legătură cu ele. E un fel de vărul lor de la țara făcut la beție cu un vecin semiretardat și alcoolic și renegat de toți, care face mereu familia de că*at la câte o reuniune. De aia îi și zice Focus, că trebuie să te concentrezi asupra lui că să nu facă vreo prostie. 

Mașina e propulsată de un motor de 1600cmc, 16v și nu înțeleg ce au greșit ăștia când l-au fabricat de e Euro4. La cât consumă și cum e gândit, sigur au mituit pe cineva că să obțină normă asta de poluare. În oraș consumă cam 10L/100 km. În afară nu știu exact consumul, pentru că atunci când ies cu ea din București, e atât de aglomerat încât orice calcul normal este dat peste cap. Să zicem că media extraurbana ar fi de 6L/100 km. Într.un exces de zel am atins uimitoarea viteză de 170 km/h, viteză atinsă în treaptă a 5-a (până atunci nu am știut că are atâtea viteze). Oricum, m.am bucurat nespus de top speed pentru că imediat a trebuit să testez și frânele. Iar faptul că am postat acest anunț este dovadă clară că ele functioneza acolo cât de cât. Cei 241.500 km dovedesc că mașină pornește, ajunge undeva și se oprește. 

Anul de fabricație este 2001. Asta înseamnă că în curând va atinge vârstă majoratului. Vârstă la care se poate mărită legal, vărsta la care poate lua decizii de una singură și va putea să nu mai ajungă acasă la oră stabilită.   Caracterul sportiv al mașinii e amplificat de tobă spartă sau o fisură undeva pe evacuare plus o vibrație a motorului (posibil compresorul de AC sau ceva tampoane ale motorului) care îți dau senzația că te afli într-un muscle car veritabil”, așa și-a început bucureșteanul anunțul.

„Aș mai scrie eu multe, dar nu mai am loc!”

Bărbatul susține că mașina a fost adusă în 2014 din Germania de către cineva care abia aștepta să scape de ea și care nici măcar nu l-a lăsat să o conducă.
„Ca orice mașină care exprimă luxul, opulență și personalitatea marcantă a celui ce o conduce, este neagră. Vară cu siguranță vei muri de cald în ea și tocmai când vei ajunge la destinație, AC.ul manual va regla temperatură în habitaclu. Să ai mereu grijă că butoanele de încălzire în scaune să nu fie activate. Totuși, nu ar trebui să îți pese atât de mult de ele pentru că la scaunul șoferului merge din an în Paști. Și de pasager nu te interesează, oricum nu cred că o se se urce nimeni cu ține în mașină. De fapt accesul în mașină e limitat de cele doar 3 uși (da, hayonul e considerat ușă, nu înțeleg de ce… nici măcar ieșire de urgență nu ar trebui să fie). Datorită accesului limitat și dificil, nu e o mașină cu care să vrei să mergi să jefuiești o bancă. Oricum, cine ajunge în spate, acolo rămâne. Nu poate ieși din mașină fără voia ta, nu poate deschide geamul să fumeze, să arunce gunoaie pe stradă sau să adreseze cuvinte obscene fețelor îmbrăcate provocator. Totuși, dacă cineva te admiră din partea stânga, va spune că ai mașină nouă. Asta pentru că cineva a fost foarte invidios pe ea, încât mi-a lovit-o bine de tot în parcare. Deci, proaspăt vopsită pe jumătate. Și pentru momentele alea în care nu merge încălzirea în scaunul șoferului de care vorbeam mai sus, pe partea stânga e chituita bine. Tinichigii mi-au spus că acest chit e un fel de polistiren ce se pune pe blocuri pentru izolație. Deci am rezolvat și partea cu frigul. 

A fost adusă în 2014 din Germania de către un domn tare drăguț și prietenos, mare iubitor de Focusuri-avea o gramadă în parcare. Îmi place să cred că era un colecționar desăvârșit-cu greu s-a despărțit de ea, nu a vrut deloc să negocieze la preț și pentru că o iubea atât de mult, nu m-a lăsat să o conduc decât după ce i-am dat banii și mi-a aruncat cheile din taxiul ce demara în trombă. Sunt sigur că avea lacrimi în ochi și de asta nu a privit înapoi.

Este fix genul de mașină cu care să te duci în concediu în Bulgaria. Odată ajuns acolo, ai un avantaj maxim: nu ți-o va fura nimeni nici dacă o lași cu ușile descuiate și geamurile lăsate. Deci o grijă în minus. Iar dacă o lași într-o parcare obscură la bloc, nici aurolacii nu vor să doarmă în ea, au și ei totuși mândria lor.

Aș mai scrie eu multe, dar nu mai am loc.

Dacă nu o vând, măcar o fac de râs!”, și-a încheiat bucureșteanul anunțul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...