Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație

De: Cancan 22/11/2018 | 11:25
Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație
Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 se numără și cea a Vărsătorilor care pot încheia o poveste de iubire.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Gemenii pot începe o relație

Săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment este tranzitul lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, care pe data de 1 decembrie 2018 va intra în retrogradare în zodia Scorpion, și al doilea eveniment astrologic important este tranzitul planetei Venus, planeta iubirii și a armoniei, dar și Micul Benefic al zodiacului, care pe data de 2 decembrie va intra în zodia Scorpion. De asemenea, pe data de 27 noiembrie se formează un aspect favorabil tuturor zodiilor și anume sextilul dintre Marte, planeta acțiunii, din Pești și Saturn, Marele Învățător, din Capricorn. Totodată, vom analiza tranzitul selenar al săptămânii.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 ne cere să ne ascultăm mai mult intuiția, dar să rămânem ancorați în realitate și să luăm decizii practice, realiste.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor începe săptămâna cu preocupări financiare, calcule și socoteli, și sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli prea mari și nici să-și investească banii în proiecte noi, a căror funcționalitate nu au testat-o până acum. Joi și vineri, nativii Berbec trebuie să acorde mai multă atenție odihnei și alimentației, deoarece sănătatea poate fi ușor afectată. În weekend, Berbecii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp cu familia, să le asculte sfaturile și să se preocupe mai mult de locuință.

Horoscop săptămânal Taur: 26 noiembrie 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu discuții tensionate cu membrii familiei. Posibil ca nativii să fie criticați sau să li se ceară să facă ceva ce aceștia refuză sau este contra principiilor lor. Joi și vineri sunt sfătuiți să aibă mare grijă la modul în care-și administrează finanțele deoarece sunt tentați să cheltuie peste măsură, iar șansele de îmbunătățire a veniturilor sunt destul de mici și pot părea înșelătoare. În weekend este recomandat să nu plece la drum. Nu este exclus să primească o veste neașteptată de peste hotare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu preocupări legate de studiu sau călătorii. Nativii pot susține examene, teste și interviuri și sunt sfătuiți să nu se dezarmeze dacă lucrurile nu ies așa cum își doresc ei, deoarece este vorba de o etapă trecătoare, fără impact major. O atenție deosebită li se cere nativilor la capitolul loc de muncă, unde pot intra, cu precădere joi și vineri, în conflicte serioase cu șefii și colegii. Este posibil să li se ceară mai mult decât pot face. În weekend, membrii familiei par să nu le susțină planurile nativilor, însă cei care sunt pe cont propriu ar trebui să-și ia deciziile singuri și să nu se bazeze pe nimeni.

Horoscop săptămânal Rac: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac încep săptămâna cu griji financiare. Este posibil ca nativii să nu intre în posesia unei sume de bani cuvenită și acest aspect să le dea peste cap niște calcule și planuri. Joi și vineri, nativii Rac trebuie să acorde mai multă atenție sănătății și să-și facă investigații suplimentare dacă nu se simt bine. Este recomandat să nu amâne tratamentul. În weekend vor apărea situații contradictorii în cuplu, iar nativii, deși nu vor fi dispuși la compromisuri, vor încerca să aplaneze conflictele.

Horoscop săptămânal Leu: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și nu este exclus ca în cuplurile fragile să se aducă în discuție despărțirea. Cu toate acestea, sfatul nostru este să nu se ia decizii acum. Joi și vineri, nativii Leu pot avea parte de provocări serioase la locul de muncă, discuții impactante cu superiorii, însă negocierea nu va fi punctul lor forte, prin urmare dialogurile pe teme salariale ar trebui evitate. În weekend, Leii pot deveni mai sensibili decât de obicei, ușor confuzi și fără energie, iar sfatul nostru este să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de sănătate. Nativii nu se vor simți în apele lor și este recomandat să-și facă un control și să ănceapă un tratament. În unele cazuri, poate fi vorba doar de o stare de oboseală accentuată care se va remedia prin odihnă și vitaminizarea organismului. La locul de muncă, nativii Fecioară ar trebui să stea în banca lor deoarece orgoliile și ambițiile celor din jur s-ar putea răsfrânge asupra lor. În weekend crește interesul pentru partenerul de cuplu, iar cei care sunt singuri s-ar putea simți atrași, în mod inexplicabil, de un prieten sau o persoană din anturaj.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu discuții în cercul de prieteni legate de planificarea unei vacanțe. Nativii care au relații de lungă durată pot face planuri pe termen lung cu partenerul de viață, însă nu neapărat vor fi pe aceeași lungime de undă. Joi și vineri scade interesul pentru activitățile profesionale și este posibil ca o serie de sarcini și responsabilități să fie amânate. În weekend simt nevoia unei reafirmări în plan personal și Balanțele se pot lăsa măcinate de frământări interioare, însă cu rol constructiv.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor începe săptămâna cu discuții tensionate în zona partenerială, fie neînțelegeri cu persona iubită, fie contradicții cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Preocupările financiare se vor accentua joi și vineri, perioadă în care nici la locul de muncă situația nu va fi foarte bună. Este posibil ca stresul de acum și orele suplimentare făcute pentru un venit în plus să-și spună cuvântul în weekend, când Scorpionii se vor simți epuizați. Este momentul să acorde o atenție mai mare odihnei și să-și schimbe programul de lucru în favoarea lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu stări de disconfort fizic și psihic apărute pe fondul oboselii sau al unui tratament ineficient pe care-l urmează. Înainte de a se programa la un control poate ar fi mai bine să se odihnească corespunzător și să acorde mai multă atenție alimentației. La locul de muncă au parte de situații stresante, de ultim moment, proiecte anevoioase și nemulțumiri legate de zona salarială. În weekend pot fi tentați să cheltuie mai mult decât le permite bugetul și situația poate fi un pansament pe care și-l aplică în urma unor discuții în contradictoriu cu membrii familiei.

Horoscop săptămânal Capricorn:  26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu preocupări financiare. Nativii vor face eforturi pentru a-și menține același nivel de trai sau pentru a-și achiziționa un bun pe care-l visează de ceva vreme. Este recomandat să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite la locul de muncă deoarece, în contextul astral actual, pot claca. În weekend poartă discuții importante cu partenerul de viață, impun condiții și reguli noi în cuplu și nu este exclus să apeleze la cineva din anturaj pentru a-i sprijini în susținerea punctului de vedere.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu pună la suflet tot ceea ce aud și văd. Contextul astral al începutului de săptămână le poate aduce o mare sensibilitate emoțională, iar trăirile de acum se pot răsfrânge întocmai asupra stării de sănătate. La locul de muncă, nativii Vărsător trebuie să dea dovadă de tact și diplomație către finele perioadei analizate, dacă-și doresc să evite conflictele cu superiorii și încărcarea programului de lucru cu sarcini suplimentare. Pe de altă parte, tensiunile din relația de cuplu, care pot izbucni încă de la începutul săptămânii, se pot răsfrânge în discuții la limită cu partenerul de viață în weekend și nu este exclus ca fiecare să plece pe altă direcție în viață. Nu este momentul unei astfel de decizii sau, cel puțin, Vărsătorii ar trebui să ia în calcul că este posibil ca mai târziu să o regrete.

Horoscop săptămânal Pești: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări legate de sănătate. Nativii, pe fondul stresului și aglomerării de la locul de muncă, se pot simți epuizați și vor avea tendința de a se retrage din activitățile colective, mai ales dacă presupun socializare. Ar trebui să ia în calcul o vizită la medic pentru a înlătura orice dubiu. Pe de altă parte, către finele perioadei analizate, nativii se pot aștepta la reproșuri din partea membrilor familiei care se simt neglijați și ignorați. Se cere mai multă prudență în dialog și nu ar fi rău ca Peștii să aibă în vizor și un scurt concediu de odihnă.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
ASTA face Diana Șucu în fiecare zi! A spus TOT, în sfârșit! E prim oară când o face
ASTA face Diana Șucu în fiecare zi! A spus TOT, în sfârșit! E prim oară...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa scenaristului peliculei: ”Este periculos pentru societate”
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o adopte pe Maia: „Nu-mi doream un copil”
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni