Acasă » Cancan » Super-modelul Catrinel Menghia a „spart” topul gravidelor din România!

Super-modelul Catrinel Menghia a „spart” topul gravidelor din România!

De: Cancan 29/12/2018 | 00:24

Un lucru este cert! ”Barza” a fost generoasă în 2018 și și-a făcut cuib în casele multor staruri din showbiz. După ce Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu, Feli Donose, Adela Popescu și alte vedete au devenit mămici, iată și lista celor care urmează să experimenteze același rol în 2019!

Catrinel Menghia va aduce pe lume o fetiță

Catrinel Menghia va deveni mămică pentru prima oară

Catrinel Menghia formează un cuplu alături de producătorul de film Massimiliano di Lodovico de şapte ani și urmează să devină mămică pentru prima oară! Actrița în vârstă de 32 de ani a ținut secret mult timp faptul că este însărcinată însă… în urmă cu o lună a fost pregătită să le arate tuturor burtica de graviduță, dar și bucuria pe care o simte de când a aflat vestea care i-a schimbat radical viața. 

Catrinel Menghia este în a șaptea lună de sarcină și va aduce pe lume o fetiță! (CITEȘTE ȘI: CATRINEL MENGHIA, ÎNSĂRCINATĂ ÎN ȘASE LUNI, PRACTICĂ SPORTURI PERICULOASE)

Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, este însărcinată cu gemeni și abia așteaptă să-și strângă copiii la piept. Blondina mai are un copil cu fostul acționar de la Dinamo, un băiețel pe nume Milan Cristian. Iar acum Valentina Pelinel urmează să aducă pe lume două fetițe! Și astfel, Cristi Borcea va deveni tătic pentru a noua oară. 

Prima soție, Mihaela, i-a dăruit trei copii, iar cea de-a doua, Alina Vidican, alți doi, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Fostul patron al lui Dinamo a mai avut o relație cu avocata Simona Voiculescu, care i-a oferit și ea o fetiță, Carolyn (11 ani). Iar mezinul familiei este Milan, băiețelul pe care-l are cu Valentina Pelinel.

Flavia Mihășan va deveni mamă pentru prima oară

Apare de luni până vineri la TV, de la ora 09.00, însă nu a dat nimic de bănuit! Flavia Mihășan este însărcinată în patru luni și urmează să aducă pe lume primul ei copil. La începutul anului 2018, Flavia Mihăşan a fost întrebată de ce nu face un copil, iar ea s-a arătat entuziasmată şi a mărturisit că şi-ar dori un copil, dar timpul nu-i permite.   

Iată că acum lucrurile s-au schimbat. Aceasta şi-a găsit timp şi este pregătită să facă marele pas, acela de a-şi întemeia o familie. Marius Moldovan, tatăl copilului ei, este actor, fotomodel și dansator profesionist. Flavia și Marius s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul ”Mamma Mia” și de atunci sunt de nedespărțit! (VEZI ȘI: HORIA BRENCIU ANUNŢĂ CĂ FLAVIA MIHĂŞAN ESTE ÎNSĂRCINATĂ! CINE ESTE TATĂL COPILULUI: „VA DEVENI MAMĂ”)

Lavinia Pârva îl face din nou tătic pe Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pârva, însărcinată cu primul copil

Lavinia Pârva este însărcinată pentru prima oară! Cel care a făcut anunțul a fost Ștefan Bănică Jr., pe scena Sălii Palatului, în ziua în care Violeta, fiica pe care o are împreună cu Andreea Marin, a împlinit 11 ani. Cu siguranță, Lavinia a trecut de primul trimestru al sarcinii, căci altfel nu l-ar fi lăsat pe Ștefan Bănică să facă anunțul oficial că vor deveni părinți. Se știe că primul trimestru este mai dificil, așa că fiecare femeie este prudentă și nerăbdătoare să afle că totul decurge normal. (VEZI AICI: Primele imagini cu Lavinia Parva însărcinată)

Melania Medeleanu a confirmat fericita veste

Vești bune pentru fosta prezentatoare TV care iubește copiii la nebunie și își dedică timpul organizației MagiCAMP. Melania Medeleanu e însărcinată în opt luni. Fosta prezentatoare TV de la Prima TV, dar și fosta soție a solistului de la Taxi, Dan Teodorescu, va aduce pe lume primul ei copil. După ce a fost întâlnită de paparazzi de la Ciao.ro, Melania a confirmat fericita veste pe Facebook, acolo unde a dezvăluit și că va naște în preajma sărbătorilor.

Sora Deliei va naște un băiețel

Ioana Matache este din nou însărcinată! Sora Deliei a anunțat că va deveni, de data aceasta, mămică de băiețel. Ioana și Răzvan Miheț sunt în culmea fericirii însă fetița lor nu a fost prea entuziasmată la aflarea veștii că va avea un frățior. Probabil, micuța își dorea o surioară cu care să se joace în viitor.

Ioana Matache face parte din trupa surorii sale, Delia, şi chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară, ea nu renunţă la ce iubeşte! Una dintre marile sale pasiuni este muzica, iar artista este o graviduță activă și merge în continuare la concerte. (CITEȘTE ȘI: SORA DELIEI, GRAVIDĂ ÎN ȘASE LUNI, ARATĂ SENZAȚIONAL)

Simona Gherghe, în culmea fericirii

După mai multe speculaţii în ceea ce privește o posibilă sarcină, Simona Gherghe a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. Prezentatoarea TV urmează să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au împreună o fetiță în vârstă de un an, iar în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos vedeta a mărturisit că în câteva luni va fi mămică de băiat.

Prezentatoarea TV a slăbit deja trei kilograme deoarece s-a apucat de un regim alimentar pentru a se simți mai bine în toată această perioadă. (VEZI AICI: Am filmat-o pe graviduță în acțiune)

Andreea Bălan a „păcălit” pe toată lumea

Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară

Vestea că Andreea Bălan este din nou însărcinată a adus bucurie în sufletele admiratorilor săi, după ce vedeta și-a ținut sarcina secretă pentru o perioadă de timp. Camuflându-și burtica cu ajutorul hainelor largi, cântăreața a reușit să „păcălească” pe toată lumea și a decis să facă marele anunț prin intermediul unui pictorial.

Cântăreața va deveni în curând mamă pentru a doua oară și va aduce pe lume tot o fetiță, compania perfectă pentru micuța Ella. (NU RATA, AICI: Super-imagini cu burtica de graviduță a Andreei Bălan!)

Mirela Boureanu Vaida se pregătește

În ciuda unui program încărcat, Mirela Boureanu Vaida se pregătește să schimbe din nou scutece! La doi ani și jumătate de la a doua sarcină, prezentatoarea TV este din nou gravidă. Însărcinată în luna a șaptea, Mirela Boureanu Vaida va avea mai mulți băieți în casă.

Prezentatoarea TV este o graviduță extrem de activă și a mărturisit că își va continua activitatea până în momentul nașterii. (VEZI ȘI: GRAVIDĂ ÎN 5 LUNI, MIRELA BOUREANU VAIDA ȘI-A ANUNȚAT RETRAGEREA)

Gabriela Cristea ar urma să nască în martie

Prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a anunțat totul în direct la Antena Stars chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani. Vedeta și soțul ei nu au programat sarcina, amândoi au fost luați prin surprindere, nu se așteptau ca acest lucru să se întâmple, însă sunt mai mult decât încântați că vor fi părinți pentru a doua oară.

În luna martie, Gabriela Cristea urmează să aducă din nou pe lume o fetiță!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...