Acasă » Cancan » Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

De: Cancan 31/12/2018 | 20:16
Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul lunar ianuarie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii ianuarie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate. Aspectele astrologice importante ale lunii ianuarie sunt Luna Nouă din 6 ianuarie care se formează în zodia Capricorn și este însoțită de o eclipsă parțială de Soare în același semn și Luna Plină din 21 ianuarie care se formează în zodia Leu și este însoțită de o eclipsă totală de lună în același semn. Aceste fenomene remarcabile care amprentează prima lună din anul 2019 aduc transformări majore și noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și răsturnări de situație neașteptate. 

Pe data de 1 ianuarie 2019, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va intra în zodia Berbec, pe care o și guvernează, iar pe data de 5 ianuarie, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Capricorn pe care o va tranzita până pe 24 ianuarie, moment în care va intra în semnul Vărsător.

Pe data de 6 ianuarie, Uranus, planeta marilor schimbări, își va reveni în mers direct prin zodia Berbec, iar la o zi distanță, pe 7 ianuarie, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va intra în zodia Săgetător. Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu data de 20 ianuarie, atunci când va părăsi zodia Capricorn și va intra în Vărsător.

Luna ianuarie 2019 este dinamică și, după cum se observă din aspectele generale, este o lună încărcată de tranzite, iar acestea se vor manifesta energetic asupra fiecăruia dintre noi. Impactul major al lunii ianuarie 2019 vine și prin prisma celor două eclipse, deloc de trecut cu vederea. Dacă am rezuma totul într-o singură frază, atunci am putea spune că în luna ianuarie se va da o bătălie între tradițional și nou. Schimbările vor fi multe, impactante, însă și rădăcinile vor fi pe măsură de puternice și vor opune rezistență. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 DECEMBRIE 2018 – 6 IANUARIE 2019. CAPRICORNII AU PARTE DE SCHIMBĂRI NEAȘTEPTATE)

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Berbec

Carieră

Încă de la începutul lunii, odată cu eclipsa parțială de Soare, cei născuți în zodia Berbec vor fi dornici să schimbe macazul, ceea ce poate însemna inclusiv o schimbare a domeniului de activitate, o schimbare de carieră. Sunt sfătuiți să fie atenți la dialogul cu superiorii deoarece vor avea tendința de a le contesta autoritatea și de aici și până la un adevărat conflict va mai fi doar un pas. Administrat corespunzător, cu calm și răbdare, începutul de an poate fi deschizător de drumuri și poate avea impact benefic în ascensiunea profesională a nativilor Berbec.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de acțiune la capitolul sentimental, cu atât mai mult cu cât Marte, guvernatorul lor, le va tranzita casa personalității și le va activa axa sentimentală. Nativii se vor avânta cu curaj în relații, vor fi dornici să cucerească și deschiși către provocări și către noutate. Eclipsa totală de lună de la finele perioadei analizate le-ar cam putea da peste cap unele calcule și unele relații pot lua o altă turnură, de la prietenie la sex și de la dragoste la aventură. Cei căsătoriți pot avea ocazia să învingă monotonia, iar cei singuri să cunoască posibili parteneri de peste hotare sau care sunt de altă religie și cultură. 

Sănătate

Din cauza stresului de a fi pe primul loc și a obsesiei puternic acccentuate în această lună de a câștiga orice bătălie, cei născuți în zodia Berbec s-ar putea suprasolicita și ar putea claca către finele perioadei analizate. Li se cere mai multă responsabilitate la capitolul odihnă și evitarea activităților care le provoacă stări de irascibilitate. Ar fi recomandat să se îndrepte către zona spirituală a vieții pentru a-și regăsi echilibrul.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec sunt tentați să facă cheltuieli majore și investiții nerentabile care vor avea impact negativ asupra bugetului, în special în a doua jumătate a lunii. Este posibil ca cineva din străinătate sau o colaborare pe care o au dincolo de granițele țării le rotunjească nesperat veniturile. (NU RATA: HOROSCOP CHINEZESC 2019. CUM VA FI ANUL MISTREȚULUI DE PĂMÂNT)

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur vor începe încă din prima lună a anului redefinirea obiectivelor profesionale și punctăm acest aspect pentru că nativii trebuie să știe că din martie Uranus va fi în semnul lor și nu-i va mai lăsa să muncească în zadar. Cu alte cuvinte, acum, odată cu eclipsa parțială de Soare, se va da startul unor schimbări (posibil deocamdată la nivel de studiu, de propunere) care vor fi elocvente pe parcursul anului. Taurii sunt sfătuiți să-și schimbe modul de abordare a sarcinilor și să se îndepărteze de acele activități, colaborări, proiecte care nu le aduc satisfacție. În plus, alte oportunități noi vor veni și trebuie să le facă loc.

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o lună tumultoasă la capitolul sentimental și nu vor lipsi din peisaj geloziile, contradicțiile și posesivitatea. Fiind vorba de o perioadă în care unele principii se schimbă, este posibil ca nativii să nu mai fie pe aceași lungime de undă cu partenerul. Cei care sunt singuri, nu se vor lăsa cuceriți cu ușurință, ci vor avea o serie de criterii după care își vor alege un posibil viitor partener. Este posibil să facă abstracție de înfățișarea fizică și să fie atrași de persoane pe care altă dată le-ar fi ignorat. Vor căuta înțelepciunea în partener și nu este exclus să se îndrăgostească de persoane mai în vârstă sau foarte evoluate spiritual. 

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur vor trebui să se debaraseze de acele tipare care nu îi ajută în evoluție și acest aspect este valabil și în planul sănătății. Va fi o lună plină de optimism și energie, însă va fi nevoie de abordarea unui nou stil de viață, un stil mai sănătos, fără excese și vicii. Odihna rămâne un atu de bază al nativilor.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur au un început de lună promițător, însă nu trebuie să se bazeze pe sprijinul altora pentru că totul s-ar putea răsturna odată cu eclipsa totală de lună de la finele perioadei analizate. Nativii pot primi o finanțare, un împrumut, un cadou material de valoare și sunt sfătuiți să-și administreze cu multă atenție bugetul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa mai puțin de carieră și mai mult de zona financiară. La locul de muncă pot întâmpina unele probleme de comunicare, mai exact informația primită sau transmisă poate fi eronată și de aici se pot naște neînțelegeri. Nativii care își caută de lucru și-ar putea găsi în această perioadă un job stabil și satisfăcător pentru moment. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 DECEMBRIE 2018. SCORPIONII POT ÎNCEPE O NOUĂ RELAȚIE)

Dragoste

Cu Venus în sectorul parteneriatelor și căsătoriei, alături de Marele Benefic, Jupiter, cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și oficializeze relația, iar cei singuri pot fi atrași mai ușor în mrejele unei povești de iubire. La modul general, va fi o lună, cu o singură excepție. Eclipsa parțială de Soare va avea impact negativ asupra cuplurilor care au afaceri împreună, acum s-ar putea rupe o legătură.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni vor trebui să fie mai prudenți la sănătate, în special din a doua parte a lunii, când unele afecțiuni mai vechi, cronice sau netratate corespunzător, se pot manifesta mai gresiv. Înițial, nivelul de energie pe care-l au îi ajută să se implice în multe activități, însă cu tendință de suprasolicitare.

Bani

Situația financiară nu va fi deloc bună în luna ianuarie 2019. Nativii pot fi forțați de împrejurări să returneze o datorie, iar eclipsa parțială de Soare le poate aduce răsturnări de buget și nu este exclus să fie nevoiți să se împrumute din nou pentru a face față cheltuielilor. Se recomandă prudență majoră în administrarea veniturilor și amânarea unor planuri, a unor investiții. 

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Rac

Carieră

Atât Marte, cât și Venus, Micul Benefic, vor tranzita casa carierei și a muncii, prin urmare cei născuți în zodia Rac vor fi determinați să lupte pentru atingerea obiectivelor profesionale. Va fi vorba de stres, dar constructiv, și de conflicte, dar cu rezultate bune în timp. Este o perioadă de consolidare a carierei și ambiția va fi arma cea mai bună de luptă. O serie de nativi pot primi oferte avantajoase și își pot schimba locul de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de un început de lună promițător la capitolul sentimental. Cu Venus alături, puterea de seducție a nativilor crește, iar Luna Nouă le va putea aduce un nou partener, însă nu va fi totul roz și nici ușor de urnit având în vedere că se formează și eclipsa parțială de Soare care le poate zdruncina din temelii unele principii și decizii. Cei care au relații (mariaje) conflictuale și și-au pus deja problema despărțirii (divorțului), vor face pasul acum. Mai greu, dar nu imposibil, va fi pentru nativii care sunt deja despărțiți și-și doresc o împăcare, o continuare a poveștii de iubire. Atenție la aventurile care pot lua naștere la locul de muncă și care nu vor aduce nimic bun!

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să evite excesele de orice fel, în special cele alimentare. În această lună se pot manifesta unele afecțiuni de natură hepatobiliară, pancreatică sau gastrointestinală.

Bani

Cu toate că Soarele va susține zona financiară, cei născuți în zodia Rac au parte de Eclipsa totală de Lună întocmai în acest sector, prin urmare sunt posibile răsturnări de situație. Luna Plină de la finele perioadei analizate le va aduce culegerea roadelor, însă acestea fie nu vor fi pe măsura așteptărilor, fie vor fi repartizate pentru susținerea altor cheltuieli. Se recomandă prudență în administrarea banilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Leu

Carieră

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de schimbări majore la locul de muncă. La unii poate fi vorba doar de sarcini și responsabilități noi, însă la alții poate fi vorba de un nou loc de muncă, chiar de o promovare. Eclipsa parțială de Soare va afecta puternic acest segment profesional și va veni cu noi începuturi ce vor depinde mult de eforturile depuse până acum, dar și de atitudinea pe care nativii o au vizavi de job. Va fi nevoie de mai multă responsabilitate și competență la locul de muncă pentru atingerea succesului.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de o lună tumultoasă la capitolul sentimental. Cu Venus pe casa iubirii și aventurii, și susținerea lui Marte, încă de la început nativii vor fi atrași de dorința de a (re)cuceri și de a-și exprima sentimentele într-un mod pasional. Nativii au șansa de a-și reconsolida relația, însă vor trebui să fie foarte atenți către finele perioadei analizate când, odată cu Elicpsa totală de Lună care se formează în semnul lor, s-ar putea destrăma totul. Cu toate că Soarele le este alături în acest sector, poate fi vorba de un final în special în cuplurile mult încercate până acum, în care conflictele nu mai reușesc să fie aplanate.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte încercați în această lună la capitolul sănătate. Vor fi multe planete care vor tranzita acest sector, inclusiv eclipsa parțială de Soare, prin urmare va urma o perioadă delicată în care atenția nativilor ar trebui să cadă pe acest segment. Se recomandă odihnă, alimentație echilibrată, plimbări în aer liber și relaxare. Este momentul să se înceapă o dietă și să se renunțe la vicii. Atenție la tendința de a duce totul la extrem, la ipohondrie!

Bani

Mercur pe casa muncii le poate aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți parțial veniturile din colaborări și asocieri, însă va fi nevoie de multă determinare și voință. Renegocierile salariale nu sunt chiar indicate în acest context astrologic. Este momentul investițiilor în studii, în cursuri de perfecționare profesională care să permită deschiderea unor noi oportunități.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Cu Mercur, planeta care guvernează cariera la Fecioare, în tranzit pe casa hobby-urilor, cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să-și pună mai mult în evidență talentele și chiar să se gândească la o metodă de a le fructifica. Cu Soarele pe casa muncii, către finele lunii, nativii s-ar putea reorienta către alt domeniu profesional, cu atât mai mult cu cât nu sunt mulțumiți de actualul job.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe tranzite pe casa iubirii ceea ce poate însemna lecții și experiențe. Încă din primele zile ale lunii, odată cu eclipsa parțială de Soare, vor avea loc răsturnări de situație la acest capitol. Unele relații se pot încheia, în timp ce altele pot începe – totul în funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ în parte. Atenție la tendința de înflăcărare care poate fi mai puțin favorabilă în acest moment, mai ales dacă pornește în direcția unei aventuri! Cei care au copii, ar trebui să le acorde mai multă atenție.

Sănătate

Eclipsa totală de Lună de la finele lui ianuarie le-ar putea da bătăi de cap și la propriu și la figurat celor născuți în zodia Fecioară. Dincolo de răceli, viroze și insomnii, aceștia se pot confrunta cu simptome agresive ale afecțiunilor mai vechi, cu atât mai mult cu cât până acum le-au ignorat. Totodată, este un moment în care este de preferat ca nativii să-și facă curățenie în gânduri, sentimente și emoții.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie la zi cu plățile, taxele și impozitele deoarece se întrevăd conflicte cu instituțiile statutului. De asemenea, pentru că șansele să o ducă pe picior mare sunt minime, ar fi indicat ca nativii să-ți pună bani deoparte pentru cheltuielile neprevăzute care pot apărea pe întreg parcursul perioadei analizate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Balanță

Carieră

Ambele eclipse din ianuarie pot avea o influență mai puțin plăcută asupra domeniului profesional, iar cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie prudenți la dialog și la modul în care-și desfășoară activitatea. Nu este exclus ca nativii să ia decizia de a-și părăsi actualul loc de muncă. Dacă așteptările acestora vor fi realiste, atunci pot visa la o altă funcție și pot începe să pună bazele consolidării carierei, chiar unei schimbări de statut și funcție.

Dragoste

Cu Venus, guvernatorul lor, în tranzit pe casa comunicării, cei născuți în zodia Balanță ar putea avea ocazia de a-și consolida relația de cuplu, dar și ocazia de a cunoaște persoane noi, posibil prin intermediul unor cursuri pe care le urmează în această perioadă. De asemenea, pot apărea confuzii între iubire și prietenie și nu este exclus ca o relație platonică să se transforme într-o adevărată poveste de dragoste. Atenție la implicarea familiei în viața amoroasă care poate să nu fie de bun augur, având în vedere că eclipsa parțială de Soare se va forma în acest sector al casei și familiei și poate veni cu răsturnări de situație.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Balanță vor traversa o etapă bună, însă rămâne activ semnalul de alarmă care anunță tendința de suprasolicitare. Discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei sau prietenii pot avea un impact negativ asupra stării generale și pot demoraliza uneori nativii.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o perioadă destul de încercată la capitolul financiar. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, însă recomandarea este să caute să se asocieze în proiecte de grup și să fie prudenți la Eclipsa totală de Lună de la finele lui ianuarie, care se formează în sectorul prietenilor și care, în loc să fie un moment al culegerii roadelor, ar putea fi un moment al plăților.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Cu Marte pe casa muncii, cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea tendința de a fi războinici la locul de muncă și astfel de a intra în conflicte cu colegii și șefii. Această atitudine nu-i va favoriza absolut deloc având în vedere contextul astral, cu cele două eclipse ce vor avea impact asupra sectorului profesional și vor veni cu răsturnări de situație. Către finele lunii nu este exclus ca nativii să-și schimbe locul de muncă, însă această decizie, pentru a fi benefică, nu va trebui să vină în urma unei demisii. Atenție la intrigi și pornirile impulsive!

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o perioadă liniștită la capitolul sentimental. Cei care sunt căsătoriți sau în relații de lungă durată tind să renunțe la posesivitate și gelozie și să devină mai comunicativi cu partenerul de viață, în timp ce nativii singuri pot fi atrași de persoane inteligente, evoluate de la care să aibă ce învăța, însă nu neapărat vor dori să dea curs unei povești de dragoste.

Sănătate

La modul general, ianuarie 2019 este o lună bună din punctul de vedere al sănătății, însă nativii Scorpion pot tinde să intre în conflicte cu cei din jur de natură să le strice buna dispoziție în mod constant. Dacă vor evita excesele de orice fel și se vor feri de accidentări, luna se va încheia cu bine.

Bani

Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în tranzit pe casa banilor, îi va susține pe cei născuți în zodia Scorpion să-și îmbunătățească veniturile, în special în a doua jumătate a lunii, însă nu se vor bucura de bani în cont dacă vor începe să-i cheltuiască pe distracții și satisfacerea mofturilor, așa cum par a fi tentați să facă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător sunt protejați din punct de vedere astrologic la capitolul profesional, însă cei mai ambițioși dintre aceștia pot încerca să-și atingă niște obiective asumându-și unele riscuri care se pot dovedi a nu fi de bun augur. Se recomandă calm și răbdare, mai ales că în contextul general anual, cariera este foarte bine aspectată și șansele de a se face remarcați și a avansa vor apărea cât de curând.

Dragoste

Cu Venus, Marte și Marele Benefic, Jupiter, întocmai în semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de acțiune și multă plăcere în sectorul sentimental. Nativii se pot îndrăgosti la prima vedere, furtunos, pot intra în aventuri amoroase cu urmări plăcute de lungă durată, iar cei care sunt în relații longevive își vor consolida povestea de dragoste. Atenție, însă, că Marte poate genera și conflicte în relațiile ușor instabile.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o stare fizică și psihică foarte bună, sunt energici și optimiști, însă tocmai aceste atribute îi pot determina să caute adrenalina, iar luna ianuarie accentuează tendința către accidentări, prin urmare, fără sporturi la limită și activități cu grad mare de risc.

Bani

Din punctul de vedere al banilor, cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie foarte atenți la Eclipsa parțială de Soare care le poate aduce niște răsturnări de situație neplăcute. Astfel, din cauza unor imprudențe, se pot trezi cu conturile goale sau chiar datori peste noapte. Recomandarea este să nu facă cheltuieli care nu sunt necesare și să învețe să-și administreze cu mai multă responsabilitate finanțele, mai ales că același lucru îl cere și Saturn, Marele Învățător, care timp de încă doi ani le va tranzita zona financiară. Șanse de redresare vor apărea după a doua jumătatea a lunii ianuarie 2019.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn vor începe anul cu mai puțin entuziasm la locul de muncă. Cu toate că Venus, guvernatoarea casei carierei, le va fi alături determinându-i să se evidențieze și să se facă apreciați pentru calitățile profesionale, nativii vor tinde să se îndrepte către proiecte care le fac mai mult plăcere, decât să le aducă bani (cel puțin pe moment). Cei care sunt în cautarea unui loc de muncă, ar putea primi oferte bune către finele lunii ianuarie.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Capricorn luna ianuarie vine cu multe cerințe și multe frământări, dar și acțiune în zona sentimentală. Având în vedere că Luna Nouă care le putea aduce un nou început în dragoste, va fi însoțită de eclipsa parțială de Soare, schimbă întreg scenariul. Astfel, nativii vor dori să fie independenți și vor încheia acele relații care simt că i-au subjugat, însă nici cei singuri nu vor simți nevoia unei perechi. Nativii vor face reevaluări sentimentale, vor schimba reguli personale, inclusiv criteriile pe baza cărora s-au lăsat cuceriți până acum (aspect susținut la modul general și de Saturn, guvernatorul lor, care timp de încă doi ani le va tranzita zodia și le va impacta axa relațională, cerându-le să învețe lecții). Orice decizie vor lua și orice răsturnare de situație vor întâmpina la această eclipsă, nu vor suferi pentru că vor avea sprijinul lui Venus, planeta iubirii, care le va tranzita sectorul vindecării și regenerării. Va fi greu, chiar imposibil, ca nativii despărțiți de partener, în această perioadă să accepte o împăcare.

Sănătate

Luna ianuarie vine cu stări sufletești contradictorii, dileme, confuzii, întrebări multiple, iar cei născuți în zodia Capricorn pot fi ușor zbuciumați și dezorientați în plan personal. Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, dar apatia, melancolia și nostalgia vor fi de ajuns pentru a strica cheful și buna dispozițe. Posibile rememorări ale trecutului, amintiri din copilărie care macină și nativii pot resimți nevoia de sprijin din partea familiei, însă nu neapărat îl vor primi.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie foarte precauți la cheltuieli și la investiții în ianuarie, în special după prima jumătate, când Eclipsa totală de Lună le poate răsturna dramatic veniturile. Poate fi un moment de criză major și nativii să fie forțați să-și schimbe unele priorități financiare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Eclipsa de Soare de la începutul lunii ianuarie i-ar putea determina pe cei născuți în zodia Vărsător să se reîntoarcă la un proiect mai vechi, abandonat. În zona profesională aspectele vor fi în general bune și chiar ar putea lua naștere noi proiecte în colaborare cu prieteni sau foști (noi) parteneri de afaceri, chiar organizații și instituții.

Dragoste

Cu toate că tendința generală a celor născuți în zodia Vărsător ar fi să se întoarcă la o iubire mai veche sau să se lase prinși în mrejele unei aventuri clandestine, Mercur îi va forța să se uite în interiorul lor și să caute să se vindece. Poate aceste tendințe deloc favorabile își au rădăcinile în suferințe mai vechi și atunci de acolo va pleca liniștea și armonia în viața sentimentală. În plus, nativii pot fi atrași de persoane care au probleme sentimentale, ca urmare întocmai a unei vibrații energetice scăzute din partea lor. Cei care se află în relații de lungă durată s-ar putea sacrifica pentru binele partenerului – din nou o atitudine greșită. Atenție la Eclipsa totală de Lună de la finele lui ianuarie care va aduce răsturnări de situație în cuplu, inclusiv în căsnicii, prin urmare și despărțiri (divorțuri) în relațiile unde lucrurile nu mai funcționează și nici nu mai pot fi reparate.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu facă excese în această lună, mai ales că eclipsa parțială de Soare le poate aduce în atenție unele probleme de sănătate mai vechi cu scopul de a le vindeca. Cel mai mare tumult îl vor avea în plan afectiv și vor avea tendința de a se interioriza. Situația se va îmbunătăți considerabil când Soarele și Mercur vor intra în zodia lor, undeva după data de 20 ianuarie 2019.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea traversa ușoare dezechilibre în zona financiară, dar nu de amploare și nici de natură să le destabilizeze situația generală, însă nu ar fi rău dacă ar pune un ban deoparte. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți unde își investesc banii și să nu se lase furați de câștiguri majore care nu implică prea mult efort din partea lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2019, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de impactul eclipselor din luna ianuarie în sectorul profesional, prin urmare se recomandă prudență în acțiune și în decizii. Unele planuri deja făcute se pot schimba radical, dar pe de altă parte, nativii pot fi forțați să-și revizuiască niște decizii mai vechi legate de carieră. Recomandarea este ca nativii să se implice mai mult în ceea ce fac și să de a dovadă de disciplină și responsabilitate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești vor fi preocupați de zona sentimentală, dar nu neapărat în măsura în care vor dori să facă mari schimbări sau să-și asume angajamente de lungă durată. Confuzia generală care le caracterizează acest sector îi poate forța să ia decizii de scurtă durată, cât să-și îndeplinească un moft, un capriciu și atât. În cuplurile vechi pot apărea conflicte, însă interesul pentru a le rezolva va fi aproape inexistent. Pot apărea tentații majore din cercul de prieteni sau cunoștințe ale persoanelor din anturajul nativilor.

Sănătate

Luna ianuarie este tensionată din punctul de vedere al sănătății, iar cei născuți în zodia Pești vor fi nevoiți să acorde mai multă atenție afecțiunilor cu care se confruntă chiar dacă în primă fază au tendința de a le trece cu vederea și a le declara inofensive. Atât Soarele, cât și Uranus, planeta marilor schimbări, guvernatorii casei sănătății, se află în aspecte tensionate și asta ar putea cere efectuarea unor analize mai amănunțite în vederea depistării diagnosticului corect și începerea unui tratament adecvat.

Bani

Cei născuți în zodia Pești se pot confunta cu probleme de ordin financiar întreaga perioadă analizată. Tranzitele astrologice nu susțin îmbunătățirea veniturilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu caute cu orice preț să câștige un ban în plus deoarece ar putea avea surpriza că pierd mai mult decât câștigă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...