Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018. Scorpionii pot începe o nouă relație

Publicat: 30/12/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018. Scorpionii pot începe o nouă relație

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de situația financiară. Nativii, pe de o parte apelează la niște economii pe care le au, posibil împreună cu partenerul sau cu membrii familiei, iar pe de altă parte se luptă pentru obținerea unui câștig pentru care mai intră în arenă și alte rude sau prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să fie corecți, morali, cinstiți.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tumult în zona partenerială, fie că este vorba de persoana iubită, fie de partenerii de afaceri. Nativii se vor confrunta cu gelozii, posesivitate, egoism și chiar răutate, dacă ne referim la colaboratori. Atenție! Este posibil ca Taurii să fie ținta unor înșelăciuni, cineva să vrea să profite de ei sau de pe urma activităților desfășurate de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai impunători în relația cu persoanele vizate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi chiar în cea mai bună formă fizică, însă din punct de vedere psihic își vor dori mai mult și vor lupta să se pună pe picioare. Nativii se pot confrunta cu răceli, sinuzite, viroze respiratorii și dureri de cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să apeleze la remedii naturiste și la odihnă dacă-și doresc să nu zacă în noaptea dintre ani.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de multă acțiune și mult tumult în zona sentimentală. Nativii se pot lăsa răscoliți de amintiri, se pot întoarce în trecut, inclusiv la persoane cu care au trăit cândva o poveste de dragoste, iar cei care sunt în relații pot cere mai mult de la persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și valorifice talentele artistice, cu atât mai mult cu cât arta se naște din suferință, iar contextul astrologic pare să le aducă instrumentele necesare în această direcție.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de dialoguri cu membrii familiei în urma cărora să scoată la iveală niște secrete sau să afle un adevăr despre un fapt pentru care nativii cunoșteau altă variantă. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un interes deosebit pentru locuință, pentru activitățile domestice, însă în unele cazuri pot avea parte de blocaje, de nervi în îndeplinirea atribuțiilor casnice.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot primi niște vești care să le strice toată buna dispoziție. În cazuri restrânse poate fi vorba de informații eronate, spuse cu scopul de a enerva și irita. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia să plece la drum, însă nu va fi vorba de o călătorie făcută de plăcere, ci mai degrabă din obligație, iar nativii pot trece prin stări de irascibilitate, cu alte cuvinte, nu se vor simți în largul lor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de o sumă de bani care întârzie să le intre în conturi. Nativii se îngrijorează pentru niște planuri care s-ar putea anula și fac tot posibilul să-și reechlibreze situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă răbdare și să-și păstreze calmul. Există totuși posibilitatea ca banii pe care trebuie să-i primească să fie mai puțini, însă să le ajungă momentan.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion devin mai determinați să-și exprime sentimentele și să-și expună liber gândurile și emoțiile. Moment de trăire intensă în plan afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să cunoască persoane noi, iar cei singuri chiar pot pune bazele unei povești de iubire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o etapă de analiză și meditație. Nativii caută să înțeleagă sensul vieții, să găsească răspunsuri la întâmplările trăite în ultima perioadă și se concentrează pe restabilirea unor tipare de gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a s-și schimba în beneficiul lor niște principii de viață, chiar de a renunța la niște prejudecăți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie peste măsură de dezamăgiți de grupul de prieteni sau de anumite persoane din anturaj care nu-i reprezintă, ba mai mult le pot creea probleme serioase și dezechilibre emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și reevalueze atitudinea față de aceștia și să renunțe la aceia dintre ei cu care nu sunt compatibili energetic.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o etapă de reanaliză a vieții profesionale. La finele anului, nativii își doresc să facă niște schimbări și-și trasează o listă (chiar dacă imaginară) de rezoluții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în schimbarea viziunii asupra carierei și le cere să fie pe cât posibil de obiectivi în viitoarele alegeri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești am putea spune că se întorc la credință, nu neapărat la religie, cât la Divinitate, indiferent de forma în care aceștia o interpretează. Moment de reevaluare a principiilor și de maxim interes spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să înțeleagă anumite crezuri, sisteme de valori, de gândire și să-și mobilizeze cunoștințele în sens evolutiv.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...