Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

De: Cristian Lisandru 20/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 21 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi norocoșii zilei deoarece Soarele le va tranzita semnul și le va aduce energie și determinare. Aspectul astrologic va dura aproximativ o lună, timp în care nativii Berbec vor fi privilegiați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor. Nativii vor fi energici, pozitivi, optimiști, iar determinarea și motivația interioară de care vor da dovadă acum îi va ajuta să-și îndeplinească cu ușurință obiectivele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă putere fizică și echilibru psihic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor trece printr-un proces de introspecție și meditație favorizat de Soare care le va evidenția, le va scoate la suprafață trăiri interiorare puternice. Nativii vor căuta să dea un sens experiențelor trăite până acum, vor căuta să le înțeleagă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot trăi un tumult interior, pot fi agitați și bombardați de gânduri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor fi foarte energici în relația cu cei din anturaj, vor avea chef de ieșiri și distracție și se pot asocia cu cunoștințele pentru a demara proiecte de viitor, din altă categorie decât de natură profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia unei escapade romantice sau poate favoriza punerea la cale a unei vacanțe alături de cei dragi.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi mai determinați ca niciodată să-și consolideze cariera. Se conturează aspecte benefice la locul de muncă și mici succese. Unii pot fi promovați în funcție, își pot îmbunătăți imaginea și statutul profesional, iar alții chiar își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să ia deciziile cu calm și să fie prudenți în negocieri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul călătoriilor, al studiilor și al relației cu străinătatea, dar și al filosofiei și principiilor de viață. Nativii vor fi înflăcărați în toate acțiunile ce vizează aceste sectoare, vor găsi optimismul necesar și vor fi sprijiniți de contextul astral pentru a întreprinde demersuri în direcțiile respective. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală, de a se redescoperi pe ei înșiși, de a se înscrie la cursuri de dezvoltare personală (profesională) și va crește interesul pentru a studia noi domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii trebuie să se aștepte ca timp de o lună să primească bani, cadouri, vouchere, premii și bunuri de valoare. Totodată, se va activa și casa intimității, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate favoriza experiențe sexuale intense alături de persoana iubită și o redescoperire a pasiunii în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii pot fi determinați în această perioadă să rezolve conflicte care vizează relația cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Oricât vor dori să evite situațiile tensionate, acestea vor apărea și vor fi însoțite de acuzații, replici acide și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu devină egoiști din punct de vedere sentimental și,  pe de altă parte, să fie atenți la acordurile, contractele pe care le semnează.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor da dovadă de energie la locul de muncă și vor reuși să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile avute, însă nu fără a plăti prețul epuizării, prin urmare li se cere detașare de contextele provocatoare în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la starea de sănătate și să se odihnească mai mult. Se pot confrunta cu dureri de cap, hipertensiune și tulburări de gândire, chiar și de vedere.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental și al activităților creative și distractive, sportive. Este de la sine înțeles că nativii vor prefera distracția și activitățile plăcute alături de persoana iubită sau alături de copii, context conturat pentru cei care sunt părinți. O serie de nativi se vor folosi de talentele cu care au fost înzestrați pentru a ieși mai mult în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia, în special celor singuri, să fie mai cuceritori și să flirteze cu ușurință, fiind tentați să intre în aventuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu membrii familiei, să consolideze unele legături, dar și să-și îndeplinească un vis legat de casă, posibil legat de amenjarea, redecorarea, renovarea locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce mici cadouri, atenții din partea celor dragi.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării, al informațiilor și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii își vor intensifica puternic activitatea intelectuală în această perioadă, vor susține proiecte, examene, se vor înscrie la cursuri de dezvoltare profesională sau chiar personală. Tendința generală va fi de a vorbi mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să plece într-o deplasare, într-o călătorie chiar și peste granițe, pentru a-și îndeplini sarcinile și prioritățile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă și nu este exclus ca cei mai curajoși dintre ei să înceapă o renegociere a salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la negocieri și la contractele de colaborare pe care le pot semna.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câștigător SURVIVOR ALL STARS 2024 | Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?!
Câștigător SURVIVOR ALL STARS 2024 | Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Câte clase trebuie să ai ca să dai de permis în 2024?
Câte clase trebuie să ai ca să dai de permis în 2024?
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost luat de urgenţă în plasament. Părinţii copilei erau datori la cămătari
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost luat de...
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Posesorii de iPhone nu pot fi SPIONAȚI mulțumită acestei funcții
Posesorii de iPhone nu pot fi SPIONAȚI mulțumită acestei funcții
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
ERUPȚIE MONSTRU pe Soare! Radiații și PLASMĂ în drum spre Pământ
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Animalul care a fost reintrodus în România. Își construiește o casă cu 3 camere și evită contactul cu oamenii
Animalul care a fost reintrodus în România. Își construiește o casă cu 3 camere și...
Bani mulți pentru românii care stau la curte. Se dau câte 1500 de euro, banii intră direct pe card
Bani mulți pentru românii care stau la curte. Se dau câte 1500 de euro, banii...
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte într-o nouă generaţie de motoare cu combustie internă
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte...
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în România
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în...
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Câștigător SURVIVOR ALL STARS 2024 | Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?!
Câștigător SURVIVOR ALL STARS 2024 | Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
S-a aflat cine este principalul suspect al crimei din Dolj:
S-a aflat cine este principalul suspect al crimei din Dolj: "Am căutat în zona aia...
Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei
Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani...
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză pe patronul FCSB că „minte fără strop de rușine”! Exclusiv
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză...
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce...
×