Acasă » Exclusiv » Udrea & iubi și-au scos bebelușa la ”libanezul” de 1 milion €!

Udrea & iubi și-au scos bebelușa la ”libanezul” de 1 milion €!

De: Cancan 19/07/2019 | 05:35

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu familia fostului ministru al Turismului. Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au scos bebelușa la unul dintre cele mai renumite restaurant din București, „libanezul” de un milion de euro. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP. A SCOS-O LA O CINĂ (MAI MULT DECÂT) INTIMĂ! PRIMELE IMAGINI + AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ)

De când a revenit pe plaiurile mioritice, fosta „mână dreaptă” de la Cotroceni își dedică timpul exclusiv familiei. Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, au scos-o pe micuța Eva la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală, Mandaloun, restaurantul unde bucătari renumiți transformă mâncarea într-o sărbătoare a vieții și desertul într-o capodoperă culinară. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU (ȘEFULEȚUL DE LA EXTERNE) S-A COMBINAT CU AVENTUROASA DOAMNĂ GÂRBEA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu la ”libanezul” de 1 milion de euro, unde aceasta a ales să petreacă clipe de relaxare, dar și să experimenteze o gamă largă de arome orientale.

Fostul ministru și familia, la restaurantul din „1001 de nopți”

Îmbrăcată elegant și cu bun gust, în nota deja obișnuită, Elena Udrea a fost o apariție de-a dreptul senzațională în localul situat în zona de nord a Capitalei. Cu toate că a furat toate privirile, fostul ministru al Turismului a încercat să păstreze discreția și s-a ”instalat” alături de cei dragi la una dintre mesele restaurantului. 

Elena Udrea a demonstrat încă o dată că se califică pentru titlul de cea mai grijulie mamă din lumea bună. În permanență, a fost atentă la fiecare mișcare și cerință a micuței sale, Eva. Fostul ministru și familia sa s-au bucurat pe deplin de atmosfera aparte, desprinsă din povestea celor 1001 de nopți, din restaurantul Mandaloun. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU I-A CERUT DIVORȚUL LA NOTAR SOȚULUI MILIONAR!)

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, cu bebelușa la restaurant

Adrian Alexandrov, un tată responsabil

Dacă Elena Udrea este o mamă de nota 10, nici Adrian Alexandrov, logodnicul acesteia, nu se lasă mai prejos. La un moment dat, atunci când iubita lui a lipsit pentru câteva clipe de la masă, Adrian și-a luat fiica în brațe și s-a plimbat cu ea pe terasa localului.

După ce au achitat nota de plată, au părăsit cu toții luxosul local și s-au îndreptat spre mașină. Din câte se observă, Elena Udrea și Adrian Alexandrov își împart în mod egal sarcinile de părinți. În timp ce Elena Udrea a luat-o în brațe pe micuța Eva și s-a așezat pe bancheta din spate, Adrian Alexandrov a cărat „scoica” micuței și s-a asigurat că fetele lui vor călători în siguranță până acasă. (VEZI ȘI: IUBITA LUI LIVIU VÂRCIU ESTE GRAVIDĂ A DOUA OARĂ?! ”NE-AR PLĂCEA SĂ FIE BĂIEȚEL!”)

Adrian Alexandrov, în brațe cu micuța Eva

S-a întors în ţară după un an și jumătate

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook, în 8 iulie.

Restaurantul de 1 milion €

Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul Mandaloun se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă. Bucătari renumiți din România – Chef Laurențiu Drăgănoiu și Chef Ahmed Sankari – și-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze și internaționale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecționate. Din meniu nu lipsesc preparatele arăbești, italienești, franțuzești, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi. (NU RATA, AICI: SANDRA IZBAȘA, PIRUETE EROTICE LA UN PARTY ”PE VECHI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...