Iubita lui Liviu Vârciu este gravidă a doua oară?! ”Ne-ar plăcea să fie băiețel!”

Publicat: 17/07/2019 | 23:35

La patru luni de la împăcarea cu Liviu Vârciu, sexoasa Anda Călin a dat totul din casă. Focoasa brunetăm care a reușit să-l transforme în bărbat de casă pe Liviu se pregătește acum să devină mamă pentru a doua oară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații senzaționale.(CITEȘTE ȘI: REGHE, DEDICAȚIE LA LĂUTARI PENTRU SOȚIA LUI: ”PE TINE, JUR, IUBIRE TE IUBESC DE MOR!”)

Recunoscut pentru escapadele lui amoroase, Liviu Vârciu s-a decis să se facă băiat de casă, chiar dacă nu i-a fost foarte ușor. Decizia nu a fost luată atunci când i s-a născut cea de-a doua fetiță, ci după ce a reflectat vreme de cinci luni dacă poate sta despărțit de Anda Călin. Și a decis că nu poate. (NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE E CALIFICAT RĂU! CUM A ÎNCERCAT SĂ COMBINE O BUNĂCIUNE ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA)

După ce s-a împăcat cu sexoasa brunetă, Liviu Vârciu pare să fie pus pe fapte mari. El își dorește nespus de tare să aibă și cel de-al treilea moștenitor. Anda Călin, femeia care a reușit ”marea performanță” de a-l face „băiat cuminte” pe rebelul prezentator TV a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

”Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, a declarat Anda Călin, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anda Călin, mărturisiri senzaționale

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară în 2017, pe 25 septembrie. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar, în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.(NU RATA, AICI: ”SOLDATUL” LUI GIGI BECALI A DEZERTAT DE LA PALAT CA SĂ-ȘI DUCĂ IUBITA PE PLAJA MILIONARILOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...