”Soldatul” lui Gigi Becali a dezertat de la Palat ca să-și ducă iubita pe plaja milionarilor!

Publicat: 16/07/2019 | 22:11

”Soldatul” lui Gigi Becali a dezertat de la Palat ca să-și ducă iubita pe plaja milionarilor! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu Ionuț Luțu și partenera sa, o brunetă superbă, la Mamaia.

Ionuț Luțu este omul de bază al lui Gigi Becali, iar asta pentru că latifundiarul are încredere deplină în el. Chiar dacă a început campionatul, ex-fotbalistul a decis să-și “părăsească” șeful și să se refugieze în stațiunea-fanion a litoralului românesc, pentru câteva clipe de relaxare.

(VEZI AICI: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

Ionuț Luțu s-a întins pe burtă, iar iubita…

”Soldatul” patronului de la FCSB nu s-a dus singur la mare, ci alături de iubita sa. Cei doi au preferat să meargă pe plaja milionarilor, locul unde, de regulă, personajele importante din showbiz își fac veacul. Au ales câte un șezlong și fiecare s-a făcut comod în propriul fel. Dacă Ionuț Luțu s-a întins, rapid, pe burtă, iubita lui, îmbrăcată într-un costum de baie super-sexy, a preferat să privească pentru câteva clipe marea, din confortul propriului șezlong, așa cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cei doi au intrat foarte rar în dialog, preferând liniștea din jur. Concluzia este că s-au simțit perfect pe plaja milionarilor, ambii încărcându-și bateriile pentru ce îi așteaptă în viitorul apropiat. Cu siguranță, până la terminarea sezonului estival, îi vom mai întâlni la Mamaia.

Ionuț Luțu și iubita lui s-au relaxat pe plaja milionarilor

O poveste de dragoste discretă

Ionuț Luțu are o relație de ani buni cu Iulia Roșca. Cei doi s-au cunoscut în 2014, iar de atunci au legat o poveste de dragoste discretă. La un an distanță de când au început să formeze un cuplu, fostul fotbalist și-a cerut iubita în căsătorie. Ex-vedeta Playboy a acceptat, iar naș ar urma să fie însuși Gigi Becali.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL OM DE CASĂ AL LUI GIGI BECALI E ÎN PRAG DE ”DIVORȚ” CU SEXOASA! I-A GĂSIT ÎN TELEFON MESAJE CU UN TINEREL)

Împarte banii cu iubita

Încă de la debutul relației, Ionuț Luțu și Iulia Roșca s-au mutat împreună și au început să trăiască precum un cuplu deja sudat. Inițial, apropiații nu le dădeau nici cea mai mică șansă. Fostul jucător a reușit, totuși, să o determine pe frumoasa Iulia să se îndrăgostească de el.

(NU RATA: ”CANCELARUL” LUI GIGI BECALI A DAT ATACUL LA PORTOFELUL MANECHINEI)

De altfel, apropiați ai cuplului susțineau că Luțu nu știa ce să mai facă pentru a nu-și supăra iubita și că, ori de câte ori avea o sumă mai mare de bani, o împărțea cu Iulia, o mare împătimită de shopping.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...