”Cancelarul” lui Gigi Becali a dat atacul la portofelul manechinei

Publicat: 08/05/2018 | 10:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe „Cancelarul” lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, și pe iubita lui, manechinul Iulia Roșca, în timp ce cumpărau câteva medicamente dintr-o farmacie. Nimic surprinzător până aici! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Gestul pe care l-a făcut, însă, mâna dreaptă a latifundiarului din Pipera, când a ieșit din famacie, a fost unul uluitor. Iar noi l-am filmat în flagrant. (CITEȘTE ȘI: IONUT LUȚU, TATĂ MODEL. GESTUL CARE TE VA IMPRESIONA)

În miez de zi, Ionuț Luțu și fostul iepuraș Playboy au mers la cumpărături și s-au oprit și la o farmacie. Cei doi au o relație extrem de strânsă, mai ales după ce și-a dat „binecuvântarea” și Gigi Becali în legătură cu povestea lor de dragoste.

În timp ce Iulia Roșca purta o discuție cu farmacistele, Ionuț Luțu vorbea la telefon și se perinda prin farmacie. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) După ce a plătit cele necesare, cu banii iubitei sale… omul de încredere al latifundiarului din Pipera a văzut o cerșetoare care aștepta în fața farmaciei. Și, ca să ia exemplul lui Gigi Becali, s-a gândit să facă, la rândul său, o faptă bună. (VEZI ȘI: CUM L-A UMILIT GIGI BECALI PE IONUȚ LUȚU, ÎN MIJLOCUL CAPITALEI! “DĂ-TE JOS DIN MAȘINA MEA!”)

Ionuț Luțu i-a dat… aproape 1 leu unei cerșetoare

Ionuț Luțu caută mărunțiș în portofelul iubitei sale

A căutat el ce a căutat în portofelul iubitei sale și, într-un final, Ionuț Luțu a scos niște monede de 10 și 50 de bani. Tacticos i-a întins mărunțișul micii cerșetoare și a scăpat de ce era „mai greu” în portofel. Adică de… aproape 1 leu. Se pare că bunul samaritean a ascultat literalmente vorbele preoților și merge pe principiul:”Nu contează cât dai de pomană, atât timp cât o faci”. (VEZI ȘI: IONUȚ LUȚU S-A RĂTĂCIT PRINTRE CĂRȚI)

N-a fost înduplecat de rugăminți

Zadarnic i-a mai cerut fata ceva bănuți lui Ionuț Luțu. Omul de încredere al lui Gigi Becali n-a fost înduplecat de rugăminți și s-a îndreptat liniștit spre bolidul său de lux, în timp ce îi făcea loc, în portofel, bonului de la farmacie. Cât despre Iulia Roșca,… bruneta n-a băgat de seamă scena și și-a văzut de treburile ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...