Ilie Năstase e calificat rău! Cum a încercat să combine o bunăciune într-o parcare din Mamaia

Publicat: 16/07/2019 | 22:09

Chiar dacă lasă impresia că trăiește a doua tinerețe alături de Ioana Simion, în brațele căreia și-a găsit fericirea după ce a ”rupt-o” cu Brigitte, Ilie Năstase pare că nu poate să stea liniștit atunci când prin preajmă se află prezențe feminine atrăgătoare. Fostul număr 1 mondial a fost surprins în timp ce încerca să combine o bunăciune într-o parcare din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile unice. (CITEȘTE ȘI: CE I-A FĂCUT REGHE SOȚIEI DUPĂ EPISODUL CU DAN ALEXA. CUM S-A ”RĂZBUNAT” PE ANAMARIA PRODAN)

Celebrul Nasty nu își arată nicicum cei 72 de ani. Chiar dacă a bifat cel de-al cincilea mariaj, legenda vie a tenisului românesc nu pare să renunțe la aureola de „mare cuceritor”. (NU RATA, AICI: EXCLUSIV Motivarea instanţei e surprinzătoare. Ce l-a salvat pe Ilie Năstase de la închisoarea cu executare în cazul dublei ”năzbâtii penale” din 2018)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul număr 1 mondial ATP pe litoralul românesc, unde a ales să se relaxeze alături de partenera de viață, dar și de câțiva prieteni.

Și-a studiat „ținta” cu mare atenție

La un moment dat, Nasty se pare că a profitat de faptul că din peisaj lipsește Ioana Simion, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva luni. Într-un mod aparte, Nasty a încercat să combine o superbă domnișoară. În timp ce vorbea la telefon, Nasty i-a dat târcoale tinerei care se pare că-i acaparase atenția. Ca un ”prădător feroce”, fostul mare tenismen și-a studiat  „ținta” din cap până-n picioare. Ilie Năstase a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că este calificat rău. Atunci când își propune ceva pare că nimic nu-i stă în cale. (VEZI ȘI: IUBITA LUI DAN ALEXA S-A DEZBRĂCAT, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-BOMBĂ!)

Ilie Năstase, în apropierea unei tinere atrăgătoare, într-o parcare din Mamaia

Și totuși, de data aceasta, socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg, iar fostul mare jucător de tenis a trebuit să se mulțumească doar cu câteva priviri dulci ”aruncate” de domnișoara căreia a încercat să-i capteze atenția. (NU RATA, AICI: Gică Hagi şi-a adus aminte de perioada Fiorentina şi le-a transmis un mesaj celor de la Genk! Ce le-a spus în privinţa lui Ianis: „Să aibă grijă”)

Fostul mare jucător de tenis e calificat rău!

Cum a cunoscut-o pe Ioana

„Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia. Nu cred că a citit ea… era la Constanţa, îşi vedea de treaba ei. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. (…) Da, ne-am văzut l ziua Emei, au discutat puţin (n.r. Ioana şi Amalia). E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Nasty.

Ilie Năstase, pregătit să devină din nou tată

”Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…”, a mărturisit Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...