Acasă » Exclusiv » Vlăduța Lupău, amantlâc cu ex-ul Cruduței?! Dedicații cu inimioare și…

Vlăduța Lupău, amantlâc cu ex-ul Cruduței?! Dedicații cu inimioare și…

De: Ramona Danciulescu 21/01/2020 | 23:42

Întortocheate sunt căile iubirii, mai ales atunci când viața pare să se transforme într-o adevărată telenovelă! După ce apropiații celebrilor artiști Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, până de curând colegi, au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că între ei ar fi existat mai mult decât o relație profesională, iar cântăreața de muzică populară și saxofonistul ne-au oferit declarații exclusive, noi detalii uluitoare au ieșit la iveală.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănute halucinante ale întregii povești. Mai precis, potrivit surselor noastre, Vlăduța Lupău ar fi avut, anul trecut, încă o relație sentimentală, cu nimeni altul decât Radu Maricuța, fostul iubit al Cruduței! Totul ar fi luat amploare chiar în preajma sărbătorilor, când Radu Maricuța a postat, de altfel, pe contul de Instagram mai multe clipuri video în care i-a dat tag Vlăduței. (CITEȘTE ȘI: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC: „L-AM AJUTAT SĂ SE FACĂ MARE ȘI…”)

Vlăduța, iubire cu Maricuța?

În clipurile respective, se vede cum Radu Maricuța dă dedicații pe bandă rulantă pentru Vlăduța Lupău, însoțite de o ploaie de inimioare. Cel mai „șifonat” din toată situația ar fi ieșit, spun sursele noastre, portarul CFR-ului Adrian Rus, care ar fi aflat, într-un final, că Radu Maricuța ar fi avut o legătură cu femeia care i-a devenit soție, în toamna anului trecut.

Radu Maricuța ar fi avut o relație sentimentală cu Vlăduța Lupău

„Vlăduța Lupău a fost cu Radu Maricuța, el a fost iubitul ei. Tot Sibiul știe! Rus (Adrian Rus, n.r.) i-a găsit mesajele în telefon. Toată lumea știe, inclusiv părinții lui Rus”, au mai declarat sursele citate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Mai mult chiar, cei doi ar fi fost împreună o lună-două, iar Instastory-urile făcute de Radu Maricuța ar fi fost postate chiar cu o lună sau două înainte de Crăciun. Vlăduța Lupău s-a căsătorit religios cu Adrian Rus în luna noiembrie.

Armin Nicoară, despre Vlăduța Lupău: „Și datorită sfaturilor mele a ajuns unde este acum”

După ce s-ar fi răfuit în public, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a prezentat, în exclusivitate, declarațiile artistei despre saxofonistul ei, a venit rândul lui Armin să lămurească lucrurile. (NU RATA: ARMIN NICOARĂ, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU VLĂDUȚA LUPĂU)

Vlăduța a negat că ea și Armin ar fi avut o relație secretă și a susținut că l-a ajutat în carieră. „Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare…  (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru CANCAN.RO.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. 

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară nu mai colaborează

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Radu Maricuța și Daniela Crudu s-au despărțit în 2017

După aproape un an de relație și o legătură plină de suișuri și coborâșuri, Daniela Crudu ar fi decis să pună punct relației cu Radu Maricuța și „s-a combinat” cu cel mai bun prieten al acestuia, Răzvan de la Giurgiu. Imediat după despărțire, Cruduța ar fi spus că Radu Maricuța era copilăros și „nu se ridica la nivelul ei”. (CITEȘTE ȘI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL)

Radu Maricuța și Cruduța s-au despărțit în 2017

”Dacă era dragoste adevărată nu făceam asta. Radu e un copil, nu a putut să se ridice la nivelul meu. Răzvan are afacerea lui, e pe cont propriu. Dacă era să fie dragoste, cred că am fi putut trece peste asta. Eu îmi doresc o relaţie deschisă cu un bărbat care să ştie să menţină aprinsă flacăra pasiunii. Oricum, m-am băgat într-o lume şi am o viaţă în care nu am ce face altfel. Asta e. Nu pot să mă cuminţesc dintr-o dată, să mă închid în casă şi să spun «GATA!». Poate să câştig la LOTO şi atunci asta e”, i-ar fi mărturisit Daniela unei apropiate, cu o urmă de regret în glas, după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a arătat, în urmă cu ceva timp.

Armin, susținut și de Leo de la Strehaia

Imediat după ce disputa dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară a luat amploare, celebrul instrumentist a postat pe contul său de Facebook articolul de pe Cancan.ro, alături de mesajul: „N-am fost și nu voi fi SAXOFONISTUL nimănui! Port cu mândrie numele de «NICOARĂ» care a fost, este și va fi mereu în TOP !!!”. La numai câteva minute după ce Armin a făcut această postare, fanii artistului au lăsat zeci de comentarii în care îi mărturisesc că îi sunt alături și nu au avut nicio reținere să o „desființeze” pe Vlăduța Lupău. Printre cei care i-au lăsat comentarii de susținere lui Armin Nicoară se numără și Leo de la Strehaia.

Vlăduța Lupău ar fi fost împreună cu Radu Maricuța

„Eu nu am știut de existența acestei fete până atunci când ai acceptat colaborarea cu ea, acum văzând că se duce deja la fund… / Armin, talentul nu ți-l dă și nu ți-l ia nimeni, iar asta se vede când esti în mijlocul oamenilor care se bucură de muzica ta! Oricine, orice ar scrie sau ar spune, faptul că ridici în picioare sute sau mii de oameni, la fel cum făcea și tatăl tău încă de acum 20-30 de ani, nu poate contesta nimeni! Iar tatăl tău poate fi mândru de tine, că elevul și-a depășit profesorul! ❤️????”, sunt câteva dintre comentariile pe care Armin Nicoară le-a primit, pe contul său de Facebook. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....