Acasă » Exclusiv » Amănunte de ultimă oră despre relația toxică dintre Cruduța & agresorul ei! Cine i-a ”cuplat” de fapt?! Este o vedetă TV…

Amănunte de ultimă oră despre relația toxică dintre Cruduța & agresorul ei! Cine i-a ”cuplat” de fapt?! Este o vedetă TV…

De: I.D. 12/02/2020 | 23:18

Vestea că fosta asistentă TV Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul ei, Seco Dubravko, a oripilat întreg showbiz-ul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte inedite despre relația toxică a Danielei Crudu. Din câte se pare, o fostă vedetă TV este cea care a insistat ca sexoasa brunetă să se combine cu omul de afaceri de origine croată. (CITEȘTE ȘI: VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de relația pe care fosta asistentă TV a avut-o cu agresorul ei. (NU RATA: CE MESAJ ARE BIANCA PENTRU CRUDUȚA: ”SUNT ALĂTURI DE TINE! TE IUBESC ȘI…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

Legături neștiute

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”. Mai mult decât atât, iubitul Mădălinei Pamfile este cel care a sărit în ajutorul croatului imediat după incident. Potrivit surselor noastre, cei doi bărbați sunt extrem de apropiați, iar în momentul în care Seco Dubravko a decis să-și caute o nouă locuință, iubitul Mădălinei l-a îndrumat către o renumită agenție imobiliară din nordul Capitalei.

Până în urmă cu câteva zile, fosta asistentă TV părea că trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme. Și asta pentru că Seco Dubravko o trata  pe Cruduța mai ceva ca pe o prințesă. Iar nimic nu avea să prevestească evenimentul de-a dreptul șocant de duminică, atunci când Cruduța a încasat o bătaie soră cu moartea. (VEZI ȘI: ANTENA 1 A OFERTAT PENTRU OBSERVATOR UNA DINTRE VEDETELE ”ȘTIRILOR PRO TV”!)

După ce s-a anturat cu Mădălina Pamfile, fosta asistentă TV s-a cuplat cu omul de afaceri din Croația

Seco Dubravko a părăsit România!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce s-a interesat de o nouă locuință, iubitul agresor al Cruduței a făcut o mișcare interesantă.  Marți dimineața, Seco Dubravko a părăsit România. Din câte se pare, acesta a plecat să-și rezolve câteva afaceri și ar intenționa să revină în scurt timp pe plaiurile mioritice. Înainte de a pleca din țară, iubitul Danielei Crudu și-a dus bolidul de lux într-un loc sigur, parcarea unui imobil din zona de nord a Bucureștiului.

Seco Dubravko și-a lăsat bolidul într-un loc sigur

”Combinator plătitor”, Bentley de un sfert de million € & un ceas ”dubios”

Așa cum, recent, v-am relatat pe larg, Seco Dubravko a făcut senzație ori de câte ori a apărut în trafic. Afaceristul croat conduce un veritabil bolid de lux. Nu de puține ori, iubitul Cruduței a fost reperat la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite. Valoarea ”OZN-ului” cu care se deplasează croatul nu-i de loc de neglijat, mașina fiind evaluată la 250.000 de euro.

Nici atunci când vine vorba de haine sau accesorii scumpe, Seco Dubravko nu lasă ștacheta jos. Și totuși… Iubitul violent al Cruduței poartă la mână un ceas Richard Mille care ridică semne de întrebare. Și asta pentru că modelul original al bijuteriei costă enorm. Conform catalogului Richard Mille, un astfel de accesoriu are un preț cuprins între 150.000 și 200.000 de euro. Așa că nu este exclus ca ceasul pe care-l poartă Seco Dubravko să fie o replică. Iar prețul ei este, evident, mult mai accesibil, aproximativ 700 de dolari. (VEZI ȘI: BRIGITTE SE AUTODENUNȚĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EX-UL)

Seco Dubravko, Bentley de un sfert de million € & un ceas ”dubios”

Răsfățată de iubitul agresor!

Anul trecut, în ianuarie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Daniela Crudu și Seco Dubravko în LOFT, acolo unde croatul a tratat-o pe brunetă ca pe o regină. Atunci, bărbatul a demontrat că nu are deloc arici la buzunar și s-a numărat printre ”plătitorii calificați” din club.

Fără să stea pe gânduri, Seco Dubravko a comandat cinci sticle de Armand de Brignac, pe care le-a consumat alături de Daniela Crudu, impresionată de gestul partenerului. Cei doi au petrecut până spre dimineață, iar, la plecare, fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost ajutată să urce într-un taxi. (CITEȘTE AICI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL)

Seco Dubravko e prieten bun cu iubitul Mădălinei Pamfile    

Daniela Crudu, desfigurată

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate, în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase critici de la internauți:
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista are șanse minime să devină mamă
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari