Acasă » Trending » Scandal în familia unui fost ministru PSD! Nora acuză că…

Scandal în familia unui fost ministru PSD! Nora acuză că…

De: Răzvan Scarlat 16/02/2020 | 23:09

CANCAN.RO, siteul nr. 1 din România, a pus mâna pe declarațiile dintr-un dosar secret. În continuare, vă prezentăm documente incredibile din cel mai recent proces în care este implicat M., fiul fostului ministru al Integrării H. P.. Este un scandal în toată regula în familia ex-ministrului PSD. În fața magistraților, nora l-a distrus, pur și simplu.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: “ÎMI ESTE RUȘINE CĂ…”)

“În anul 2010 a plecat în Germania și…”

CANCAN.RO, siteul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor detalii uluitoare din procesul în care este implicat M., fiul fostului ministru al Integrării H. P.. De aproximativ doi ani, cei doi sunt în litigiu după ce fosta parteneră, A. V., a deschis o acțiune în instanță pentru a obține o majorare a pensiei alimentare pe care M. P. o plătește fiului său

Pârâta a arătat că în anul 2010, reclamantul a plecat în Germania și până în anul 2017 venea foarte rar în țară, de aproximativ trei ori pe an, momente în care s-a întâlnit cu fiul său ori de câte ori și-a dorit. Precizează că reclamantul s-a întâlnit cu fiul de fiecare dată când a solicitat acest lucru, programul stabilit prin sentința pronunțată în anul 2009, nefiind respectat niciodată de către acesta. Arată că reclamantul nu are condiții bune de locuit în Germania și nu are unde să ia copilul pe la el. Mai susține că din anul 2009 și până în prezent, în perioada vacanțelor, reclamantul a petrecut foarte puțin timp împreună cu fiul său, cu toate ca a avut și are posibilitatea sa-l ia pe A. oricând dorește”, este un document important din dosar.

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ALESSIA & SOȚUL S-AU ÎMPĂCAT LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ!)

Fiul fostului ministru al Integrării, atacat dur: “Nu a fost niciodată la…”

A.V. a continuat cu acuzațiile la adresa fiul fostului ministru al Integrării. “Referitor la interesul tatălui față de situația școlară a fiului, precizează faptul că acesta n-a fost niciodată la ședințele cu părinții și nici la vreo serbare școlară. Faptul că îi cumpără lucruri scumpe copilului, pârâta o vede ca pe o aroganță. Educația bună și rezultatele școlare ale copilului se datorează fondului bun pe care copilul îl are și educației pe care i-a dat-o ea, fiind singura care s-a ocupat de copil de la nașterea acestuia până în prezent. Arată că minorul are activități recreative extrașcolare  ridicate la grad de performanță, dar acestea nu-l împiedică să aibă o situație școlară deosebită. Mai susține pârâta că nu i-a impus niciodată reclamantului vreo restricție în ceea ce-l privește pe minor, drept pentru care nu înțelege ce urmărește cu promovarea acestei acțiuni. Precizează faptul că minorul se pregătește continuu, având rezultate deosebite în activitatea școlară; este perfect integrat lumii contempora ne, este perfect adaptat multitudinilor de idei, de invenții; este destul de asumat în cea ce face și este responsabil pentru fiecare acțiune a sa; reușește să-și gestioneze timpul și pentru a reuși să performeze în activită ți extrașcolare; practicând sportul de performanță, copilul a fost inoculat cu spiritul ordonat, organizat și responsabil. Pârâta admite că este adevărat că minorul vorbește foarte des la telefon cu tatăl lui, dar consideră că aceste conversații succinte despre viața cotidiană nu adaugă nici un plus valoare la educația și formarea copilului. Mai precizează pârâta că, conform legii, reclamantul avea posibilitatea să meargă la școală și să se informeze de situația școlară a copilului, lucru ce l-a și făcut de două ori”, a susținut A.V. în fața magistraților.

(NU RATA: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL… A DANSAT EROTIC ÎN BOA!)

“Calitatea de părinte impune…”

Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 3 din București, iar magistrații au decis să majoreze pensia de la 1.850 la 2.950 de lei. A.V. a mers, însă, mai departe și l-a “mitraliat” pe ex-partenerul ei.

Consideră pârâta că această acțiune pornită de reclamant are un caracter șicanator, care are ca scop condiționarea acțiunilor pe care le întreprinde pentru educarea în bune condițiuni a fiului lor și că există riscul major ca, în cazul unei deplasări în străinătate a lui A _, acesta s-o condiționeze într-un fel sau altul, că din substratul acestei acțiuni deduce că reclamantul nu are în vedere interesul superior al minorului, ci mai degrabă exteriorizarea unor neîmpliniri personale. Calitatea de părinte, înainte de drepturi, impune obligații majore privind copilul. De la sentința pronunțată în 2009, arată că nu s-a schimbat absolut nimic, respectiv tatăl și fiul nu-și petrec împreună nici măcar programul stabilit de către instanța de judecată, vacanțele, cu excepția rarelor momente când reclamantul l-a dus pe minor la diverse competiții sportive”, au stabilit magistrații.

(NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV)

Trei ani de închisoare cu suspendare

În urmă cu aproximativ 10 ani, fiul fostului ministru al Integrării H.P. a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru afacerea ”Leonardo da Vinci”. Potrivit magistratilor Judecătoriei Sectorului 4, M.P. a schimbat destinația sumei de 32.160 euro din fonduri europene, utilizând banii pentru plata unor datorii personale.

H. C. P., fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase, a murit în 2018, la vârsta de 69 de ani. Născută pe 16 septembrie 1949, aceasta a fost deputat în legislatura 1996-2000 și legislatura 2000-2004, ales în județul Timiș pe listele PDSR. În perioada 1971-1992, a fost cercetător științific la Institutul de Economie Națională. În perioada 2000-2003, H. P. a fost ministrul Integrării Europene, în Guvernul Adrian Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post din luna mai
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...