Cunoscuta cântăreață Alessia & soțul s-au împăcat la 6 luni de la divorț!

Autor: C. C.
Publicat: 20/01/2020 | 23:36

Alessia, una dintre cele mai simpatice artiste din industria muzicală românească a trecut, în ultimul an, prin clipe extrem de grele. După ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, cântăreața s-a despărțit de tatăl copilului ei. Din câte se pare, la începutul lui 2020, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să pună capăt discordiei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre împăcarea-bombă din showbiz-ul românesc!(CITEȘTE ȘI: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC: „L-AM AJUTAT SĂ SE FACĂ MARE ȘI…”)

În vara anului trecut, Alessia, anunța că s-a despărțit de tatăl băiețelului ei, Alvin, după o relație de aproximativ 11 ani. Din cauza relației defectuoase, cei doi și-au spus ”Adio” la scurt timp după ce și-au creștinat fiul. (NU RATA: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI ARE TALENTE ASCUNSE: DANSEAZĂ SEXY COSTUMATĂ ÎN IEPURAȘ, COSMONAUT ȘI…)

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Mai interacţionăm când şi când. Nu mai stăm împreună de prin februarie. Au trecut destule luni. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc.

El m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar, sincer, eu am simţit că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei”, declara artista, în urmă cu câteva luni.

Alessia s-a împăcat cu tatăl băiețelului ei

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul savuroase legate de împăcarea surprinzătoare ce a avut loc pe scena mondenă. (VEZI ȘI: SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Au îngropat securea războiului!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după Revelion, Alessia și tatăl copilului ei, Ionuț,  au revenit la sentimente mai bune. Din câte se pare, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor. Mai mult decât atât, se pare că artista și Ionuț au conștientizat că separarea nu ar fi în beneficiul băiețelului lor. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

”S-au împăcat. Și-au mai dat o șansă. Au făcut acest lucru și pentru copil. Cred că și el și-a dat seama că cel mai bine e acasă. Copilul e fericit că acum sunt cu adevărat o familie”, ne-a mărturisit un apropiat al artistei.

Alessia și fostul s-au împăcat la un an de la ”divorț”

Acuzații și răspunsuri

Până să ajungă o cântăreață cunoscută, Alessia a fost acuzată că și-ar fi câștigat existența dansând la bară în cluburi din Grecia. Ba mai mult, i s-a imputat că ar fi întreținut relații intime cu bărbați trecuți de prima tinerețe și super-bogați. (VEZI ȘI: SUPERCAMPIONUL MMA A FOST CONDAMNAT ÎN DOSARUL “BANI FALȘI PENTRU PROSTITUATE”)

“Eu am avut numai relații serioase și este foarte urât să se spună așa ceva despre mine. Și eu pot spune asta despre oricine. Vor să-mi păteze imaginea, pentru că eu nu am fost implicată în niciun scandal. Dacă m-aș fi prostituat, s-ar fi aflat până acum. Sunt niște acuzații grave care se pot plăti în instanță. Da, am făcut o ședință foto în Grecia pentru o firmă de lenjerie. Evident, erau niște poze mai sexy, dar toată lumea face asta, fără a fi cineva acuzat că se prostituează”, declara Alessia, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...