Miliardara Aneta de la Miami are talente ascunse: dansează sexy costumată în iepuraș, cosmonaut și…

Autor: C. C.
Publicat: 19/01/2020 | 22:37

“Sora” din America a lui Codin Maticiuc are talente ascunse. Miliardara Aneta de la Miami – pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici” – este sufletul party-urilor exclusiviste din “Orașul Magic”. La fiecare petrecere la care participă, sexoasa blondină uimește audiența cu costumele senzaționale pe care le poartă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase. Antenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

Site-ul nr.1 din România a obținut noi informații și imagini spectaculoase legate de Aneta de la Miami, frumusețea care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din ”Orașul Magic”. (NU RATA: AM AFLAT CE A DECLANȘAT, CU ADEVĂRAT, MĂCELUL DINTRE JOE ȘI BEBINO)

Conform unor surse D.A.S. categoria A, Aneta Magdalena, focoasa blondină de origine poloneză pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”. Nu degeaba ”sora” americană a lui Codin Maticiuc și-a câștigat renumele de ”Regina vieții de noapte din Miami”.

Aneta de la Miami, ținute extravagante

O prezență unică

La fiecare petrecere la care își face apariția, sexoasa blondină eclipsează pe toată lumea la capitolul vestimentație. Potrivit surselor noastre, pentru fiecare party, Aneta de la Miami își comandă câte un costum extravagant sau o rochie de gală care taie răsuflarea oricărui critic de modă. Așa că, de fiecare dată, blondina întruchipează câte un personaj. Cum pare să fie o femeie extrem de îndrăzneață, Aneta nu s-a sfiit să se costumeze în iepuraș sexy la unul dintre party-urile de cinci stele pe care le-a organizat pe domeniul ei din Hibiscus Island. Dar se pare că inventivitatea blondinei nu s-a oprit aici. La un alt eveniment, Aneta de la Miami a furat privirile tuturor în momentul în care și-a făcut apariția într-un  sexy costum de… cosmonaut. (VEZI ȘI: L-AM GĂSIT PE COSTI IONIȚĂ LA UN “TURCESC” DIN BUCUREȘTI)

Aneta de la Miami, alături de ”protejatul” ei, James

Eleganță aparte!

Atunci când dress code-ul impune ținute elegante, Aneta de la Miami nu se lasă mai prejos și la fiecare petrecere cu stil abordează ținute de-a dreptul sclipitoare. Rochiile din dresingul sexoasei blondine poartă semnătura unor designeri renumiți și, așa cum este de așteptat, au prețuri pe măsură, de ordinul miilor de dolari. (VEZI ȘI: DE CE A FOST ”CONDAMNATĂ” DE FAPT OANA ZĂVORANU ÎNTR-UN PROCES ȚINUT LA SECRET)

Aneta de la Miami, o femeie extrem de elegantă

Talentată în ale dansului!

Unul dintre talentele ascunse ale Anetei de la Miami este dansul. ”Sora” americană a lui Codin Maticiuc atrage toate privirile atunci când se mișcă pe ritmurile muzicii. Cum este deținătoarea unui fizic de nota 10, Aneta nu se sfiește să își miște ”cu talent” formele răvășitoare în cele mai sexy moduri. Dansurile sexoasei blondine sunt apreciate pe deplin de reprezentanții sexului tare, la fiecare mega-party la care aceasta se distrează alături de adevărate brigăzi de frumuseți, de care pare să fie nedespărțită, dar și de confidentul ei, James, bărbatul care e umbra miliardarei și despre care o să vă povestim pe larg în curând. (VEZI ȘI: FOSTA LOGODNICĂ LUI BOTE A “RĂVĂȘIT“ EGIPTUL)

Aneta de la Miami, talente ascunse

”Gipsy Kings”, mega-surpriză pentru Aneta! 

 Așa cum v-am dezvăluit recent, Aneta de la Miami este răsfățata cluburilor selecte, unde sexoasa blondină are în permanență o masă rezervată, care rămâne goală dacă ea nu reușește să ajungă.

Un apropiat la miliardarei ne-a povestit despre unul dintre momentele senzaționale de care Aneta a avut parte într-unul dintre cluburile ei preferate. ”Regina vieții de noapte din Miami” a fost protagonista unui moment de-a dreptul special. Mai exact, la masa la care blondina petrecea alături de prietenii ei au fost aduși să cânte legendarii ”Gipsy Kings”, care au susținut o reprezentație special pentru frumusețea care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din Miami. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE SEXY-VLOGGERIȚA CARE RIVALIZEAZĂ CU EVA KENT)

Aneta de la Miami, regina petrecerilor de lux din ”Orașul Magic”

Organizează cele mai grandioase party-uri

Aneta deține o proprietate impresionantă în renumita zonă Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. Potrivit surselor noastre, la fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.  Fie că e “Ziua Recunoștinței”, Revelion sau ”Ziua Independenței”, pe proprietatea Anetei are loc câte o petrecere de răsunet, la care toată “lumea bună” din Miami se înghesuie. (NU RATA: CELEBRUL PREZENTATOR INTERVINE ÎN DISPUTA MOMENTULUI: “NU M-AȘ BĂGA CU ABI NICI DACĂ…”)

Aneta de la Miami este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”

Joacă în “Miami Bici” cu BRomania și Codin Maticiuc

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Dacă primul este un obișnuit al marelui ecran, cel de-al doilea se află la începuturi în cinematografie. Începuturi cât se poate de promițătoare! Matei Dima a debutat anul trecut, odată cu rolul în blockbuster-ul „5Gang: Un altfel de Crăciun”, iar acum deja s-a consacrat, bifând rolul principal în savuroasa comedie „Miami Bici”. De altfel, BRomania este câştigătorul primei ediţii Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm (“See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc.

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...