Acasă » Exclusiv » Miliardara Aneta de la Miami are talente ascunse: dansează sexy costumată în iepuraș, cosmonaut și…

Miliardara Aneta de la Miami are talente ascunse: dansează sexy costumată în iepuraș, cosmonaut și…

De: I.D. 19/01/2020 | 22:37

“Sora” din America a lui Codin Maticiuc are talente ascunse. Miliardara Aneta de la Miami – pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici” – este sufletul party-urilor exclusiviste din “Orașul Magic”. La fiecare petrecere la care participă, sexoasa blondină uimește audiența cu costumele senzaționale pe care le poartă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase. Antenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

Site-ul nr.1 din România a obținut noi informații și imagini spectaculoase legate de Aneta de la Miami, frumusețea care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din ”Orașul Magic”. (NU RATA: AM AFLAT CE A DECLANȘAT, CU ADEVĂRAT, MĂCELUL DINTRE JOE ȘI BEBINO)

Conform unor surse D.A.S. categoria A, Aneta Magdalena, focoasa blondină de origine poloneză pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”. Nu degeaba ”sora” americană a lui Codin Maticiuc și-a câștigat renumele de ”Regina vieții de noapte din Miami”.

Aneta de la Miami, ținute extravagante

O prezență unică

La fiecare petrecere la care își face apariția, sexoasa blondină eclipsează pe toată lumea la capitolul vestimentație. Potrivit surselor noastre, pentru fiecare party, Aneta de la Miami își comandă câte un costum extravagant sau o rochie de gală care taie răsuflarea oricărui critic de modă. Așa că, de fiecare dată, blondina întruchipează câte un personaj. Cum pare să fie o femeie extrem de îndrăzneață, Aneta nu s-a sfiit să se costumeze în iepuraș sexy la unul dintre party-urile de cinci stele pe care le-a organizat pe domeniul ei din Hibiscus Island. Dar se pare că inventivitatea blondinei nu s-a oprit aici. La un alt eveniment, Aneta de la Miami a furat privirile tuturor în momentul în care și-a făcut apariția într-un  sexy costum de… cosmonaut. (VEZI ȘI: L-AM GĂSIT PE COSTI IONIȚĂ LA UN “TURCESC” DIN BUCUREȘTI)

Aneta de la Miami, alături de ”protejatul” ei, James

Eleganță aparte!

Atunci când dress code-ul impune ținute elegante, Aneta de la Miami nu se lasă mai prejos și la fiecare petrecere cu stil abordează ținute de-a dreptul sclipitoare. Rochiile din dresingul sexoasei blondine poartă semnătura unor designeri renumiți și, așa cum este de așteptat, au prețuri pe măsură, de ordinul miilor de dolari. (VEZI ȘI: DE CE A FOST ”CONDAMNATĂ” DE FAPT OANA ZĂVORANU ÎNTR-UN PROCES ȚINUT LA SECRET)

Aneta de la Miami, o femeie extrem de elegantă

Talentată în ale dansului!

Unul dintre talentele ascunse ale Anetei de la Miami este dansul. ”Sora” americană a lui Codin Maticiuc atrage toate privirile atunci când se mișcă pe ritmurile muzicii. Cum este deținătoarea unui fizic de nota 10, Aneta nu se sfiește să își miște ”cu talent” formele răvășitoare în cele mai sexy moduri. Dansurile sexoasei blondine sunt apreciate pe deplin de reprezentanții sexului tare, la fiecare mega-party la care aceasta se distrează alături de adevărate brigăzi de frumuseți, de care pare să fie nedespărțită, dar și de confidentul ei, James, bărbatul care e umbra miliardarei și despre care o să vă povestim pe larg în curând. (VEZI ȘI: FOSTA LOGODNICĂ LUI BOTE A “RĂVĂȘIT“ EGIPTUL)

Aneta de la Miami, talente ascunse

”Gipsy Kings”, mega-surpriză pentru Aneta! 

 Așa cum v-am dezvăluit recent, Aneta de la Miami este răsfățata cluburilor selecte, unde sexoasa blondină are în permanență o masă rezervată, care rămâne goală dacă ea nu reușește să ajungă.

Un apropiat la miliardarei ne-a povestit despre unul dintre momentele senzaționale de care Aneta a avut parte într-unul dintre cluburile ei preferate. ”Regina vieții de noapte din Miami” a fost protagonista unui moment de-a dreptul special. Mai exact, la masa la care blondina petrecea alături de prietenii ei au fost aduși să cânte legendarii ”Gipsy Kings”, care au susținut o reprezentație special pentru frumusețea care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din Miami. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE SEXY-VLOGGERIȚA CARE RIVALIZEAZĂ CU EVA KENT)

Aneta de la Miami, regina petrecerilor de lux din ”Orașul Magic”

Organizează cele mai grandioase party-uri

Aneta deține o proprietate impresionantă în renumita zonă Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. Potrivit surselor noastre, la fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.  Fie că e “Ziua Recunoștinței”, Revelion sau ”Ziua Independenței”, pe proprietatea Anetei are loc câte o petrecere de răsunet, la care toată “lumea bună” din Miami se înghesuie. (NU RATA: CELEBRUL PREZENTATOR INTERVINE ÎN DISPUTA MOMENTULUI: “NU M-AȘ BĂGA CU ABI NICI DACĂ…”)

Aneta de la Miami este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”

Joacă în “Miami Bici” cu BRomania și Codin Maticiuc

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Dacă primul este un obișnuit al marelui ecran, cel de-al doilea se află la începuturi în cinematografie. Începuturi cât se poate de promițătoare! Matei Dima a debutat anul trecut, odată cu rolul în blockbuster-ul „5Gang: Un altfel de Crăciun”, iar acum deja s-a consacrat, bifând rolul principal în savuroasa comedie „Miami Bici”. De altfel, BRomania este câştigătorul primei ediţii Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm (“See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc.

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...