Acasă » Exclusiv » L-am găsit pe Costi Ioniță la un “turcesc” din București

L-am găsit pe Costi Ioniță la un “turcesc” din București

De: Alexandru C. 18/01/2020 | 23:02

Are 42 de ani – pe 14 ianuarie și-a aniversat ziua de naștere -, face yoga și a devenit vegetarian. Colaborările sale cu artiști de succes de peste hotare l-au transformat, spun admiratorii săi, într-un compozitor care are ce să transmită, la fiecare melodie, iar anii în care ”presta” pe ritm de manele au rămas doar o amintire. Spre surprinderea unora dintre fanii săi – care nu și-ar fi imaginat că îl vor vedea și într-o astfel de postură – Costi Ioniță a făcut un ”pas” și către partea… divină a lucrurilor, apropiindu-se de Dumnezeu și postând, în dese rânduri, imagini în care se află în biserici și se roagă. Pare paradoxal, dar Costi Ioniță a suferit o transformare radicală, iar cei care îl cunosc sunt de părere că totul a evoluat spectaculos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe Costi Ioniță pe meleagurile autohtone, alături de un prieten, iar artistul – poate aducându-și aminte de vremurile de odinioară, poate preferând un meniu cu influențe orientale – a ales, pentru a se relaxa, un restaurant cu specific turcesc. (CITEȘTE ȘI: DAN BĂLAN SE IUBEȘTE CU FOSTA LUI COSTI IONIȚĂ)

A început să cânte de la vârsta de 6 ani, decizia aparținând părinților. Ei l-au înscris la „Clubul pionierilor” din Constanța. De-a lungul timpului, mulți l-au ”acuzat” și de un teribilism in crescendo – de înțeles, de altfel, în condiții artistice -, numai că imaginile surprinse îl înfățișează ca pe un trecător absolut normal. A trecut foarte multă vreme de când Costi Ioniță i-a compus Andrei Măruță piesa de mare succes ”În noapte mă trezesc”, frumoasa brunetă având parte de un succes fulminant în acea perioadă. Și, de fiecare dată când are ocazia, Andra nu uită să amintească acest pas din cariera ei muzicală, păstrând amintiri pe un portativ nevăzut. (VEZI ȘI AICI: CUM ARATĂ ACUM FOSTUL COLEG DE TRUPĂ AL LUI COSTI IONIȚĂ ȘI MIHAI TRĂISTARIU)

Îmbrăcat ”la negru”, pregătit pentru a depăna amintiri

Costi Ioniță a fost, destulă vreme, dincolo de lumina unor reflectoare, cel puțin în ceea ce privește interacțiunea cu showbizul autohton. Numai că, iată, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe artist exact atunci când acesta nu se aștepta. Îmbrăcat lejer, negru ”de sus până jos” și afișând o… chelie strălucitoare, Costi Ioniță a coborât din mașină și s-a îndreptat către punctul de întâlnire, acolo unde era așteptat de prietenul său. Pulover pe gât, atitudine relaxată, un mesaj clar: ”Sunt într-o fază a vieții mele în care mă simt foarte bine!” (NU RATA: RALUCA, EX-ANGELES, PRIMA APARIȚIE LA TV ALĂTURI DE CEI 5 COPII! “NU OBIȘNUIESC SĂ…”)

Costi Ioniță, îmbrăcat la ”negru” și pregătit pentru o întâlnire cu un prieten

Cei doi s-au întâlnit în fața unui cunoscut restaurant cu specific turcesc, Divan, iar expresia afișată de Costi Ioniță a transmis totul, de la bucuria revederii și până la convingerea că vor urma momente în care partenerii de dialog vor avea ce să spună și, mai ales, vor aborda subiecte care sunt, pentru fiecare dintre ei, cât mai plăcute.

Costi Ioniță a apreciat la justa valoare întâlnirea cu prietenul său

Întâlnirile ”ca băieții” au un farmec indiscutabil, chiar dacă ”vegetarianul” Costi Ioniță a avut grijă, cu siguranță, să nu își încalce principiile de viață. Iar asta se vede și la o privire oarecum superficială. Artistul nu afișează o burtică ostentativă și este evident că încearcă să ducă o viață care să îl ferească de excese. Costi Ioniță ține la imaginea sa chiar și atunci când iese la o scurtă plimbare alături de un prieten și, chiar dacă mulți s-ar aștepta la ceva ”de fițe”, iată că nu a fost cazul.

Costi Ioniță a afișat un zâmbet sugestiv în timp ce își întâmpina prietenul

A absolvit un curs de numerologie

Costi Ioniță este un artist, în adevăratul înțeles al cuvântului, însă are și o pasiune la care nu s-ar fi gândit nimeni. Îi place numerologia și, chiar dacă nu este ”maestru numerolog”, a învățat cum să folosească informația în… interes propriu. Asta înseamnă că, teoretic, își poate da seama dacă o anumită melodie va avea sau nu succes în viitorul apropiat și, mai mult, poate alege… cu cine să lucreze.

“Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes.

Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu, el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile. El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice. (…) Costi nu mai e manelistul de odată, e cu totul alt om şi a evoluat frumos”, a declarat psihologul și numerologul Anatol Basarab în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro. (CITEȘTE ȘI: L-AM GĂSIT PE CELEBRUL ROCKER ”DAT DISPĂRUT”! PRETINDE CĂ ESTE REÎNCARNAREA UNUIA DINTRE APOSTOLII LUI IISUS ȘI…)

Un ”val” de artiști marca Ioniță & Ceaușu

În luna iunie a anului trecut, Costi Ioniță și Alex Ceaușu au demarat un proiect artistic care se dorește a fi unul de anvergură. Există potențial, din acest punct de vedere, au spus cei doi, hotărând să treacă la fapte și… să facă istorie la nivel muzical. Proiectul respectiv are ca target nu numai planul intern, ci și cel internațional, iar planurile pe termen lung sunt, cel puțin declarativ, promițătoare.

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu.

Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piață casa de producție piesele sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu. (NU RATA: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

„Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre. Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din patru super-fete, talentate, super-voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele patru fete va avea un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo”, a declarat Costi Ioniță. (CITEȘTE ȘI: RALUCA BLEJUŞCĂ, EX-ANGELS, APARIȚIE SURPRINZĂTOARE LA TV! ȘI-A ADUS CEI 5 COPII ÎNTR-UN PLATOU DE TELEVIZIUNE)

Costi Ioniță a compus pentru cântăreți celebri

Stabilit în Miami, Costi Ioniță este unul dintre “motoarele” echipelor care stau în spatele artiștilor de peste hotare. El a compus pentru mai mulți cântăreți celebri, printre care se numără Shaggy și Faydee. Cea mai mare realizare a românului este nominalizarea la Premiile Grammy din 2012, pentru piesa “Dame”, interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna. Costi Ioniță este destul de activ pe rețelele de socializare și postează des poze din studio, alături de diverși artiști români. De curând, el s-a întâlnit cu Ruby și – într-o altă zi –  chiar ”Regele manelelor”, celebrul Florin Salam.

Pe lângă muzică, Costi Ioniță a cochetat și cu investițiile în televiziuni, însă nu prea a avut noroc. Party TV, post la care e acționar, a rămas fără licență după ce a activat timp de patru ani și jumătate. O altă televiziune pe care o deține acesta este Mynele TV, care s-a cam “afundat” după ce a primit o amendă record, de 100.000 de lei. Motivul? Postul a avut proasta ”inspirație” de a difuza reclame care conțineau… convorbiri telefonice erotice. Amenda a fost, într-un final, anulată de instanță, pentru că fapta s-a prescris. (VEZI ȘI AICI: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7 = 7
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci barca îl interesa! „Până la finalizarea divorțului, nu vinde nimic pe semințe”
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru F-16. Moscova apelează la „Prometeu”
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
"Copilul trebuie să aibă frică de părinţi". Patru fraţi din Botoşani, bătuţi cu bestialitate de...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că e sățios și e o bombă de proteine
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că...
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui Columbeanu s-a făcut ditamai domnișoara, e foarte frumoasă și îi seamănă leit lui
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Primul caz din Europa de febră Oropouche, diagnosticat în Italia
Primul caz din Europa de febră Oropouche, diagnosticat în Italia
Vestea cea mare DESPRE PACE. Zelenski, anunț astăzi 14 IUNIE: Noi facem primul pas
Vestea cea mare DESPRE PACE. Zelenski, anunț astăzi 14 IUNIE: Noi facem primul pas
Ucigașul tăcut din România. Face ravagii
Ucigașul tăcut din România. Face ravagii
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în...
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație...
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta medie a populației feminine e mai mare decât a celei masculine
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta...
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări importante în următoarele 2 săptămâni
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări...
×