Bombă în showbiz. Dan Bălan se iubește cu fosta lui Costi Ioniță. Cei doi sunt foarte discreți cu relația lor

Publicat: 16/12/2019 | 13:43

Dan Bălan este unul dintre cei mai râvniți burlaci, are admiratoare nu doar în România sau Republica Moldova, de unde provine, ci și în Bulgaria. Tabloidele susțin că celebrul artist se iubește cu o blondă focoasă, bulgăroaica lui Costi Ioniță.

Este vorba despre Andreea, cea care a devenit cunoscută în urma colaborării, dar și relației pe care a avut cu cântărețul Costi Ioniță. Dan Bălan și sexoasa blondină sunt văzuți în multe locuri împreună, însă nu vor să recunoască public faptul că se iubesc. Cei doi sunt foarte discreți și vor să țină povestea de dragoste departe de ochii lumii din respect pentru fanii lor. Andrea pozează în continuare sexy pe rețelele de socializare și nu se vrea ca succesul ei în mediul online să aibă de suferit, dacă recunoaște relația, potrivit Antena Stars.

A făcut furori cu piesa „Dragostea din tei“

Dan Bălan este, de departe, unul dintre cei mai mari artişti care a trecut prin România şi care ne-a făcut mândri datorită pieselor sale, chiar dacă el s-a născut şi a locuit foarte mult timp în Republica Moldova.

Cariera artistului a atins apogeul în urmă cu 15 ani, atunci când făcea parte din trupa O-Zone şi cucerea întreaga planetă cu piesa „Dragostea din tei“, care este şi astăzi ascultată în multe colţuri din lume. Chiar dacă nu mai face parte din O-Zone, formaţie care s-a destrămat în urmă cu mai mulţi ani, Dan Bălan are în continuare multe ţări la picioare, succesul său fiind în continuare recunoscut în România, Rusia sau SUA.

Chiar dacă o întreagă planetă îl cunoaşte pe artistul Dan Bălan, puţini ştiu cum este acesta în viaţa privată şi, mai mult decât atât, din ce familie face el parte. Artistul este fiul diplomatului Mihai Bălan şi al prezentatoarei Ludmila Bălan, care are în Republica Moldova emisiunea „Tanti Ludmila Show“.

Citește și...