Îl mai ții minte pe Dorin Topală? Cum arată acum fostul coleg de trupă al lui Costi Ioniță și Mihai Trăistariu

Autor: A.N.
Publicat: 25/10/2019 | 16:24

Îl mai ții minte pe Dorin Topală? Cum arată acum fostul coleg de trupă al lui Costi Ioniță și Mihai Trăistariu.

Trupa Valahia făcea furori la începutul anilor 2000 în România, alături de 3 Sud-Est, Andre, Blondy. Adolescenții le fredonau versurile, adunau postere cu ei și își dădeau banii de alocație pe biletele de concert. Dacă de Mihjai Trăistariu și Costi Ioniță s-a mai auzit… de Dorin Topală s-a scris foarte puțin. (CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU A RECUNOSCUT, ÎN SFÂRȘIT, CEEA CE TOATĂ LUMEA BĂNUIA: „AM ZILE CÂND ȘI MIE MI-E RUȘINE”)

Deși Mihai Trăistariu avea o voce asociată de multe ori cu cea a artistei Mariah Carey, fetele îl preferau pe Dorin, absolvent al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța, un băiat ușor mai timid. Dorin Topală s-a retras din lumina reflectoarelor, s-a căsătorit cu iubita din adolescență, a devenit tatăl unei fetițe și al unui băiețel, și-a reluat cariera de ofițer de Marină și a ajuns în India, în China şi în porturi din Oceanul Pacific.

Astăzi tânărul de altădată a renunțat la plete și la muzică și a devenit un bărbat matur, familist, un tată dedicat. (VEZI ȘI: COSTI IONIȚĂ DUCE O VIAȚĂ DE STAR ÎN AMERICA. S-A SCHIMBAT MULT ȘI COLABOREAZĂ CU ARTIȘTI DE TOP)

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020