Costi Ioniță duce o viață de star în America. S-a schimbat mult și colaborează cu artiști de top

Publicat: 23/10/2019 | 13:31

Stabilit de câțiva ani buni peste ocean, Costi Ioniță duce o viață de star în America. Artistul care în trecut cucerea topurile muzicale cu compozițiile sale s-a schimbat mult și colaborează cu cântăreți de top. Printre aceștia se numără Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam și Reykon.

Citește și: Costi Ioniță și regizorul Alex Ceaușu au intrat în afaceri. Cei doi lansează cea mai nouă casă de producție din România

Costi Ioniță duce o viață de star în America

Ajuns la 41 de ani, Costi Ioniță s-a schimbat foarte mult… și nu doar din punct de vedere fizic, ci și pe plan profesional și personal. De altfel, îndrăgitul artist a devenit vegetarian, face yoga,  iar stilul de viață și l-a modificat complet. El s-a apropiat mai mult Dumnezeu și, uneori, își surprinde fanii cu imagini făcute în bisericile în care merge ca să se roage. Mai mult, cântărețul îşi ghidează toate activităţile după calcule numerologice și s-a iniţiat în acest domeniu cu celebrul Anatol Basarab.

“Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes. Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile.

El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice”, a povestit pentru Click! Anatol Basarab, expert în Numerologie. Sâmbătă, Costi va participa la primul Congres al Numerologilor din România şi va povesti cât de mult i-au schimbat viaţa cifrele. ”Costi va fi şi el prezent sâmbătă, la ora 11.00, în Sala Frescelor a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism «Ion Mincu». Costi va fi invitat şi va vorbi despre cât de mult s-a schimbat datorită noii viziuni. Costi nu mai e manelistul de odată, e cu totul alt om şi a evoluat frumos”, a declarat psihologul și numerologul Anatol Basarab în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro.

Costi Ioniță a compus pentru mulți artiști străini, printre care se numără Shaggy și Faydee

Stabilit în Miami, Costi Ioniță este unul dintre “motoarele” echipelor care stau în spatele artiștilor de peste hotare. El a compus pentru mai mulți cântăreți celebri, printre care se numără Cea mai mare realizare a românului este nominalizarea la Premiile Grammy din 2012, pentru piesa “Dame”, interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna. Costi Ioniță este destul de activ pe rețelele de socializare și postează des poze din studio, alături de diverși artiști români. De curând, el s-a întâlnit cu Ruby și, într-o altă zi, cu artistul de manele Florin Salam.

Pe lângă muzică, Costi Ioniță a cochetat și cu investițiile în televiziuni, însă nu prea a avut noroc. Party TV, post la care e acționar, a rămas fără licență după ce a activat timp de patru ani și jumătate. O altă televiziune pe care o deține acesta este Mynele TV, care s-a cam “afundat” după ce a primit o amendă record, de 100.000 de lei. Motivul? A difuzat reclame care conțineau convorbiri telefonice erotice.

Citește și...