Costi Ioniță și regizorul Alex Ceaușu au intrat în afaceri. Cei doi lansează cea mai nouă casă de producție din România

Publicat: 06/06/2019 | 15:12

Costi Ioniță și Alex Ceaușu au intrat oficial în afaceri, împreună. Cei doi și-au pus la bătaie toate armele și își propun să lanseze în viitorul apropiat un nou val de artiști atât în țară cât și pe plan internațional.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI RĂVĂȘITOARE. SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu.

Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piață casa de producție piesele sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu.(NU RATA, AICI: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI: ”A DERANJAT PE CINEVA DIN CAUZA UNEI GAGICI!”)

Costi Ioniță și regizorul Alex Ceaușu au intrat în afaceri. Cei doi lansează cea mai nouă casă de producție din România

„Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre. Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din 4 super fete, talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo.”, explică Costi Ioniță.

Trupa de fete despre care vorbește Costi Ioniță se numește Gold Money și este formată din Letty, Dodo, Maya Pop și Daiana. Fiecare dintre fete vine cu o experiență solidă în ceea ce privește participarea la show-urile muzicale. Pieasa de debut a trupei se numește „Jellybon” și va fi lansată gratis pe Youtube, adică oricine îți dorește poate să o descarce și să o urce pe propriul canal. Pe lângă fetele de la Gold Money, casa de producție deținută de Costi Ioniță și Alex Ceaușu are semnați și artiști internaționali: OANA – ecuador, BIANCA – slovenia, sau LAURA VETTY – Rusia.

Citește și...