Acasă » Exclusiv » După 14 zile de izolare, Radu Vâlcan ia foarte în serios epidemia. S-a dus “blindat” la cumpărături: mască, mănuși și…

După 14 zile de izolare, Radu Vâlcan ia foarte în serios epidemia. S-a dus “blindat” la cumpărături: mască, mănuși și…

De: Cristian L. 11/04/2020 | 23:22

Radu Vâlcan a fost plecat departe de țară, în Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, iar la revenirea în România s-a supus măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus. Timp de 14 zile, vedeta s-a izolat departe de Adela Popescu și de copii, însă după cele două săptămâni a revenit în mijlocul familiei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă pe Radu Vâlcan decis să bifeze întreaga listă de cumpărături pe care a primit-o. Imaginile exclusive transmit un mesaj clar: Radu Vâlcan ia foarte în serios criza noului coronavirus și a plecat la cumpărături… ”blindat”. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A AJUNS ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ. PRIMELE DECLARAȚII DESPRE NOUL SEZON „INSULA IUBIRII”)

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, îi transmitea Radu Vâlcan soției sale înainte de a rămâne ”carantinat” timp de 14 zile, potrivit legii impuse de criza medicală și de situația de urgență decretată în România. Chiar dacă intervalul de timp a fost, și pentru Radu, și pentru Adela, unul al unei așteptări emoționante, zilele au trecut una după alta, iar cei doi s-au reîntâlnit.

Normalitatea – chiar și într-o altă izolare, de data aceasta în domiciliul conjugal – s-a materializat și printr-un buchet de flori pe care Radu i l-a oferit Adelei. „Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?”, a spus Adela Popescu în timpul emisiunii pe care o prezintă, ”Vorbește lumea”. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU NU E PRIMA SOȚIE A LUI RADU VÂLCAN! STARUL TV A MAI FOST CĂSĂTORIT CU O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI CELEBRĂ)

Radu Vâlcan nu și-a asumat niciun risc

Pericolul infecției cu noul coronavirus l-a determinat pe Radu Vâlcan să nu abordeze superficial ieșirea la cumpărături și, respectând recomandările specialiștilor, s-a pregătit temeinic. Ținuta sport a fost completată cu mănuși și mască chirurgicală, iar pentru ca totul să fie cât mai ”safe” și-a acoperit și capul cu o șapcă de baseball.

Radu Vâlcan, ”blindat” corespunzător

Și-a învățat foarte bine ”lecția”

Radu a plecat de acasă la volanul mașinii sale, iar, odată ajuns la supermarket s-a integrat, imediat, printre ceilalți cumpărători. Trebuie spus că vedeta a respectat și o altă recomandare a specialiștilor, așa că a mers singur la cumpărături, nu alături de Adela Popescu, așa cum se întâmpla acum mai multe luni. Medicii și autoritățile au specificat, în repetate rînduri, că doar un membru al familiei trebuie să meargă pentru a face aprovizionarea, spre a-i proteja pe ceilalți, iar Radu Vâlcan demonstrează că a învățat bine ”lecția”.

Mai mult, ținând cont de plasele ”burdușite”, putem concluziona și că este unul dintre bărbații ”dedicați” atunci când vine vorba despre aprovizionare. Cu atât mai mult în această perioadă de criză medicală în care deplasările la magazin trebuie făcute cît mai rar, în așa fel încât riscul infectării cu COVID-19 să fie minimalizat. (NU RATA: ADELA POPESCU, MAI SEXY CA NICIODATĂ! A RENUNȚAT LA SUTIEN, S-A ÎNTINS PE PAT ȘI… FOTO INCENDIAR)

Cum nimeni nu trebuie să trateze superficial pericolul reprezentat de COVID-19, Radu Vâlcan s-a conformat

Misiune îndeplinită

Din fotografiile și fimarea oferite, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se poate observa că repriza de cumpărături a fost pe sistemul ”punct ochit, punct lovit”. Radu Vâlcan a încercat și a reușit să achiziționeze strictul necesar într-un timp record, iar apoi – ducând produsele în două sacoșe și o pungă – s-a îndreptat către parcare, pentru a le depune în portbagajul mașinii.

Cu siguranță că Adela Popescu a uitat, imediat, de ”furia” despre care vorbea atunci când Radu era plecat în Republica Dominicană, în momentul în care acesta a revenit la domiciliul conjugal cu toată lista de cumpărături bifată. ”Misiune îndeplinită”, se poate afirma, plus respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva COVID-19. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU A POZAT PROVOCATOR, ÎN LENJERIE INTIMĂ. CUM ARATĂ VEDETA, DUPĂ DOUĂ NAȘTERI)

După ce a introdus proviziile în portbagajul mașinii, Radu Vîlcan a demarat către domiciliul conjugal

A fost testat pentru COVID-19: ”La cel mai mic semn de boală…”

Prezentatorul „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus, iar întreaga echipă s-a aflat sub monitorizare atentă. Chiar Radu a scris pe pagina personală de Instagram că în Republica Dominicană lucrurile sunt tratate cu maximă seriozitate și a anunțat că el este în afara oricărui pericol.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU, MESAJ DE DRAGOSTE PENTRU RADU VÂLCAN: ”AI CURAJUL SĂ MERGI ȘI TU PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU IUBIREA TA”)

Adela Popescu: ”M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit”

În timp ce Radu a mers pentru a filma în Republica Dominicană, soția lui a rămas acasă, împreună cu cei doi copii. Adela Popescu a fost îngrijorată atât de felul în care se manifestă epidemia de coronavirus în România, cât și pentru soțul ei, aflat – atunci – departe de casă. Și, cum o modalitate de trimite mesaje este rețeaua socială, Adela i-a transmis lui Radu Vâlcan câteva cuvinte prin care a mărturisit că absența sa contribuie, suplimentar, la starea de anxietate pe care nu și-o poate reprima. Iar apoi, mai în glumă, mai în serios, i-a mărturisit soțului că este ”furioasă” pe el din cauză că a plecat și a lăsat-o singură într-o perioadă atât de dificilă.

În plină criză a coronavirusului, Adela Popescu a suportat greu absența lui Radu Vâlcan, declarându-se chiar ”furioasă”

„Da, știu, deplasarea e programată de mult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gura într-o formă elegantă cam tot ce simt”, a scris Adela Popescu. (NU RATA: SCHIMBĂRI MAJORE LA PRO TV! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA „VORBEȘTE LUMEA”, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am pornit cu o Dacia 1300 și eram cel mai bun fotbalist”
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...