Acasă » Exclusiv » Povestea melodiei care a răvășit România. Rafaelo dezvăluie cum a mers colaborarea cu Vulpița. „Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu…”

Povestea melodiei care a răvășit România. Rafaelo dezvăluie cum a mers colaborarea cu Vulpița. „Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu…”

De: Ramona Danciulescu 07/05/2020 | 19:10

Melodia lor a rupt fița, Rafaelo și Vulpița! Colaborarea momentului l-a detronat pe Jador în trendingul de pe Youtube, s-a viralizat și este ascultată de oameni de toate vârstele! Este vorba despre piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, care a sărit de două milioane de vizualizări în numai două zile. Se pare că orice face Vulpița este pe placul fanilor săi, care au propulsat-o din nou pe scara succesului și a celebrității. 

Vulpița este din nou fița! Soția lui Viorel de la Blăgești a lansat colaborarea momentului alături de talentatul Rafaelo, un artist din generația tânără care are și el mare priză la public. Melodia „Doi îndrăgostiți lulea” a reușit să-l detroneze pe Jador din trending, iar Vulpița este cum nu se poate mai fericită. (CITEȘTE ȘI: JADOR ȘI VULPIȚA, CONFRUNTAREA MOMENTULUI)

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă, în exclusivitate, cu Rafaelo, cel care, împreună cu Vulpița, se bucură acum de un succes colosal în lumea muzicală! Extrem de deschis, artistul ne-a povestit totul despre colaborarea cu Veronica Stegaru, de unde a pornit ideea melodiei, a clipului, dar și cum a fost la filmări și cât de bine s-au distrat împreună.

Rafaelo, numărul 1 în trending pe Youtube, alături de Vulpița

Mai mult, Rafaelo ne-a mărturisit și când și unde a cunoscut-o pe Vulpița, dar și ce impresie i-a lăsat aceasta. „Eu am cunoscut-o pe Vulpița la Acces Direct, atunci când m-am despărțit de Miss Irina. După ce am ieșit din platou, am văzut-o pe Vulpița că stătea într-un colț și plângea. Am întrebat-o de ce plânge și mi-a zis că este în starea aceea din cauza lui Viorel Vulpoiul, se certaseră. I-am zis că nu trebuie să plângă și am sfătuit-o să se calmeze”, a spus Rafaelo, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

„Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și…”

Pentru că melodia celor doi a ajuns foarte repede numărul 1 în România, dar se regăsește și în topurile muzicale din numeroase alte țări, am fost curioși să aflăm dacă Rafaelo s-a așteptat vreo secundă la un asemenea succes colosal.

La fel de deschis, talentatul artist ne-a declarat că știa că oamenii o plac pe Vulpiță, dar nu se aștepta ca melodia „Doi îndrăgostiți lulea” să fie atât de iubită și ascultată. „Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare! M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună. Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă! Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!

(NU RATA: FIUL LUI ADRIAN MINUNE A DAT-O UITĂRII PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT! VEI FI UIMIT DE NOUA PREFERINȚĂ A TÂNĂRULUI ARTIST)

Menționez că am fost locul 1 în Austria, Italia, Cipru, locul 3 în Germania, Anglia, Scoția, locul 5 în Spania, locul 12 în Franța și Republica Moldova, locul 24 în Belgia etc” , a mai spus Rafaelo, extrem de emoționat.

Rafaelo și Vulpița, la filmările clipului melodiei „Doi îndrăgostiți lulea”

De asemenea, Rafaelo ne-a oferit și câteva detalii de culise din cadrul filmărilor videoclipului melodiei pe care a lansat-o în colaborare cu Vulpița. Celebrul artist a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Veronica a fost extrem de energică la filmări și i-a plăcut foarte tare să fie în centrul atenției. Mai mult, starea ei le-a transmis tuturor un vibe pozitiv, după cum ne-a mărturisit Rafaelo.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma. Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă. Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a mai spus Rafaelo, în exclusivitate.

Melodia „Doi îndrăgostiți lulea” l-a detronat pe Jador, pe Youtube

Rafaelo și Vulpița au lansat melodia „Doi îndrăgostiți lulea” în urmă cu câteva zile, însă succesul i-au ajuns pe cei doi din urmă mai repede decât se așteptau. După ce, timp de patru zile, promo-ul melodiei, care conținea doar câteva secunde, a fost locul 1 în trendingul de pe Youtube, a venit rândul melodiei să fie în top!

Astfel, piesa scoasă pe piața muzicală de Rafaelo și Vulpița l-a detronat pe Jador, care s-a mulțumit cu locul 3 în trending, cu melodia „Nu ești cuminte”. Cei care o urmăresc pe Vulpița au fost în delir atunci când au aflat că aceasta urmează să mai lanseze încă o melodie și chiar dacă există păreri contradictorii și unii o judecă pentru ceea ce este și pentru ceea ce face, Veronica Stegaru demonstrează că nu se lasă deloc afectată de vorbele oamenilor și trăiește fix așa cum se simte ea bine.

Vulpița, numărul 1 în trending pe Youtube

(VEZI ȘI: VULPIȚA A ARUNCAT BOMBA, LA ACCES DIRECT! L-A LUAT LA MIȘTO PE VIOREL ȘI CERE DIVORȚUL: „ADIO, NU PLÂNGE!”)

În videoclipul melodiei „Doi îndrăgostiți lulea” este prezentată povestea de dragoste interzisă dintre doi tineri: Rafaelo și Vulpița. Chiar dacă „părinții” Vulpiței nu-s de acord ca aceasta să fie cu Rafaelo, cei doi găsesc până la urmă o cale să se iubească și să fie împreună.

Îmbrăcați elegant, cu zâmbetul pe buze și cu multă voie bună, relaxați și siguri pe ei și pe ceea ce fac – așa au apărut Rafaelo și Vulpița în videoclipul piesei lor și se pare că fanilor le place 100% ceea ce văd!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...