Fiul lui Adrian Minune a dat-o uitării pe Vulpița de la Acces Direct! Vei fi uimit de noua preferință a tânărului artist

Publicat: 05/05/2020 | 19:57

Fiul lui Adrian Minune “a dat-o uitării” pe Vulpița de la “Acces Direct” și a dezvăluit cu cine a înlocuit-o deja pe “vedeta” Antenei 1! Fanii lui Adrian Simionescu Jr au fost surprinși de noua sa preferință. În urmă cu câteva ore, tânărul artist a împărtășit că se confruntă cu o afecțiune delicată.

Citește și: Karmen, chinuită de dureri insuportabile! A răbufnit după ce a fost întrebată dacă s-a infectat cu noul coronavirus

Băiatul lui Adi Minune, chinuit de o afecțiune modernă

Adrian Simionescu Jr a mărturisit într-o postare făcută pe o Instagram Stories că suferă din cauza insomniilor, afecțiune care este descrisă de către experţi ca fiind o “imposibilitate de a adormi, de a menţine starea de somn şi de a avea un somn odihnitor”. Mesajul transmis de băiatul lui Adi Minune este următorul,  “Nu mai suport insomniile”, iar zilele trecute, sora lui cea mare, Karmen, a spus și ea că se confruntă cu această situație… Pe termen lung, această  tulburare a somnului poate duce la un dezechilibru de natură emoţională şi intelectuală – anxietate, depresie, tulburări de memorie, dificultăţi în concentrare, izolare socială –, dar şi fizică – sistem imunitar slăbit, oboseală etc.

Fiul lui Adrian Minune “a dat-o uitării” pe Vulpița de la “Acces Direct”

Într-o altă postare făcută pe aceeași rețea de socializare, Adrian Simionescu Jr a dat de înțeles că a renunțat să mai urmărească edițiile cu Vulpița de la “Acces Direct”. Motivul e simplu, după cum puteți observa atât în colajul de mai jos, cât și în galeria foto a articolului. Acum, el o preferă pe Floricica Dansatoarea, care a făcut un dans senzațional la un post TV unde sunt difuzate manele. Cu un look nou, fosta concurentă de la “iUmor” și-a ridicat rochia neagră elegantă atât de mult, încât i s-a văzut lenjeria intimă.

“Cum am mai spus, prefer Vulpița” și “M-am răzgândit” sunt cele două mesaje scrise de fiul lui Adrian Minune când a publicat filmările cu Floricica Dansatoarea. Unii dintre internauți nu cred că tânărul artist a vorbit serios, având în vedere cele două emoticoane puse care reprezintă faptul că râde cu lacrimi.

Nu rata: Lux și opulență în vila lui Adrian Minune din Ștefăneștii de Jos! Ce tablou emoționant are manelistul în livingul casei

Adrian Simionescu Jr a dezvăluit că o preferă acum pe Floricica Dansatoarea © Instagram Stories
Adrian Simionescu Jr a dezvăluit că o preferă acum pe Floricica Dansatoarea © Instagram Stories

Află și: Adriana Minune și fratele său, duet LIVE excepțional în izolare la domiciliu! Cum exersează copiii lui Adrian Minune pentru muzică. VIDEO

Rafaelo și Vulpița de la “Acces Direct”, nr.1 în trendingul de pe YouTube cu melodia “Doi îndrăgostiți lulea”

Ieri, “vedeta” Antenei 1 a lansat cea de-a doua piesă, “Doi îndrăgostiți lulea” – o colaborare alături de Rafaelo, care a ajuns deja numărul 1 în trendingul de pe YouTube.

Citește și: Vulpița a aruncat bomba, la Acces Direct! L-a luat la mișto pe Viorel și cere divorțul: “Adio, nu plânge!”

Adrian Simionescu Jr. studiază chitara clasică

Adrian Simionescu Jr. moștenește pasiunea pentru muzică a tatălui său; talentatul adolescent a studiat chitara clasică și, pe când avea 12 ani, el a obținut Premiul I la Concursul internațional “Tinere talente”. La celebrul concurs, fiul lui Adi Minune a participat din partea Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti” din București, iar cel care s-a ocupat de pregătirea sa este profesorul Cosmin Cernat.

De-a lungul timpului, îndrăgitul manelist și-a luat fiul la diferite evenimente, unde au cântat împreună. Adrian Minune și-a dorit astfel ca mezinul familiei să capete experiență pentru o viitoare meserie de artist profesionist.

Citește și...