Acasă » Exclusiv » Lora și Ghenu, „sechestrați” în paradisul din Bali, printre șopârle și țânțari. „Facem și copil, și nuntă, dar…”

Lora și Ghenu, „sechestrați” în paradisul din Bali, printre șopârle și țânțari. „Facem și copil, și nuntă, dar…”

De: Larisa Ciută 18/05/2020 | 00:07

Lora și Ghenu se află în Bali, unde au parte de zile cu soare, dar și de peripeții. Cei doi artiști așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în țară, deși sunt într-un paradis verde, unde și-au făcut chiar și noi prieteni. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, cântăreața și actorul au răspuns inclusiv întrebărilor fanilor, trimise pe [email protected], despre cum au „rezistat” izolați în Bali, într-o vilă imensă cu piscină și toate dotările pentru o relaxare ca în filme.

În Bali, pentru doar 600 și un pic de euro, Lora și Ghenu trăiesc ca în paradis. Atât dau în fiecare lună pentru chiria unei case cu piscină, o casă mare unde cei doi fac sport, petrec cu prietenii și unde nu simt panica din România, unde doar ce s-a ieșit din starea de urgență. Într-un interviu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Lora și Ghenu ne vorbesc despre experiența din Bali, dar și despre ce le lipsește cel mai mult în paradisul verde. De menționat că întrebările din partea CANCAN.RO i-au fost citite Lorei chiar de Ionuț Ghenu, după cum se poate observa și în video. (VEZI AICI: Lora a ”tăbărât” pe Ghenu în club! S-au sărutat și…)

„Mai multe cazuri de febră Dengue sunt în Bali decât de coronavirus”

Știu că sunteți blocați în Bali, de unde trebuia să plecați pe 7 aprilie. Ce se mai aude de plecarea voastră? Chiar nu aveți voie să părăsiți zona?

Lora: Noi trebuia să plecăm inițal pe 26 martie, între timp se anunțase stare de urgență în România și ne-am gândit să mai stăm până pe 7 aprilie. Apoi, s-a închis Bali și România a rămas închisă și uite așa am primit niște zboruri cu escală în zone roșii de unde unii români au rămas blocați prin hotelurile din aeroporturi. Și uite așa am decis să rămânem în acest paradis și unde ne-am făcut prieteni și punem la cale tot felul de chestii frumoase.

Există cazuri de coronavirus în zona în care vă aflați?

Actorul Ionuț Ghenu: Nu știm. Cazuri sunt peste tot în lume, aici sunt, dar puține, din ce am citit. Mai multe cazuri de febră Dengue sunt în Bali decât de coronavirus. E mai periculos decât coronavirusul.

Lora: Febra Dengue se transmite prin mușcătura unui anumit tip de țânțar care mai transmite Zika și mai multe. Cam asta e panica noastră principală, să ne protejăm de țânțari.

Ați intrat în contact cu persoane bolnave? Ce măsuri v-ați luat?

Lora: N-am intrat în contact, dar nu știm, pentru că unii sunt asimptomatici.

Ghenu: Ideea este că păstrăm distanța socială, purtăm mască, mănuși, ne spălăm. Cam astea sunt măsurile. (NU RATA: Top 30 vedete care “s-au jucat” cu sutienul pe plajă)

Lora: M-am gândit să-l dau pe Ghenu cu rimel la ochi ca să nu se mai scarpine la ochi. Eu de când mă dau cu rimel, că nu m-am machiat, nu mă mai scarpin la ochi. Și știu că se transmite mai repede dacă pui mâna la ochi.

Ghenu: Nu mai faceți cu ochiul, că luați coronavirus 😀

„Avem afaceri din care trăim foarte frumos și decent”

Și dacă tot vă aflați în paradis, care e rutina și ce faceți zilnic?

Ghenu: Ne trezim, mâncăm, facem plajă, înotăm. Am luat o proprietate mai mare pentru ca atunci când vin prietenii să avem ce să facem. Mai facem un grill. Mai mergem la market, un ping-pong. Facem o echipă de vis.

Lora: Scriu scenariul la videoclipul pe care urmează să-l facem, Ionuț mă ajută pentru că este foarte creativ. Este actor la bază și practic am ajutorul de care practic am nevoie.

Cum stați cu economiile? Ați apelat la prieteni? Este scump resortul unde stați?

Lora și Ghenu nu au timp să se plictisească, în
Lora și Ghenu nu au timp să se plictisească, în „izolarea” din Bali

Ghenu: Nu stăm într-un resort, am închiriat o casă, nu e scump deloc, am plătit vreo 600 de euro pe lună. Și în România sunt chirii de 500 de euro pe lună și nu ai condițiile acestea. Nu cheltuim mult, aici alcoolul este scump, dăm bani pe produsele anti-țânțari și chestii uzuale. Mai facem câte un șpriț, dar cu prietenii. Lora nu iese de pe proprietate, totul e deschis.

Lora: Ne-am orientat către un astfel de loc. Și dacă era mai scump tot l-am fi luat, pentru că aveam nevoie de genul ăsta de spațiu. Pentru că alcoolul este scump, bem cam o sticlă pe zi (râde:D ). Nu exagerăm cu cheltuielile. Eu nu sunt un artist care trăiește din concerte, iar Ghenu nu este un actor care trăiește doar din colaborarea lui cu mine. Avem și venituri din alte activități. Mi se pare ciudat să vorbesc despre asta. Avem afaceri din care trăim foarte frumos și decent.

„Domnul Ghenu mă curtează în fiecare zi”

Care este planul pentru săptămânile viitoare?

Planul este să facem acel clip, o ședință foto, o reclamă pentru cremă (n.r. afacerea Lorei).

Ce peripeții ați întâmpinat?

Ghenu: Pe scurt, când stăteam în cealaltă locație, în zona de munte, prietenul nostru a călcat pe lângă un șarpe super-periculos, cel mai veninos, top 3 în lume. Ăla de uscat. Sunt cei mai veninoși și foarte rari la vedere. A călcat pe lângă el, dar l-a văzut.

Lora: A venit spre noi (șarpele n.r.), în fine, avem o pagină de Youtube pentru a ține fanii la curent cu experiențele noastre și vă uitați acolo, avem jurnal de Bali.

Vedem poze cu tine super-hot, ai fost curtată în Bali? Povestește-ne o întâmplare.

Lora: Vreau să spun că domnul Ghenu mă curtează în fiecare zi. În general, Ionuț îmi face pozele și a devenit expert la asta. Când mă simt eu frumoasă și simt că am corpul tonifiat și nu am retenție de apă, voi, fetelor, știți cum este, când mă simt mai bine, profit de ocazie și îmi fac poze. Plus că urmăresc foarte multe fete care sunt prin țări tropicale și călătoresc foarte mult și mă inspiră să arăt bine, să fac mișcare, să fac poze.

„Am găsit mâncare bună în Bali, însă ingredientele au alt gust”

Rechini, gândaci, șopârle, ceva care să vă fi speriat tare rău?

Ghenu: Ne-am speriat de șerpălăul ăla, ne speriem de țânțari, șopârlele sunt prietenoase, mai papă din țânțari. Am avut un păianjen mare în fosta casă, nu sunt din ăia veninoși. Rechini nu am auzit cazuri.

Cum e mâncarea acolo? Stări de rău sau vreo experiență proastă?

Lora: Există chestia aia cu Bali Belly, un fel de enterocolită, n-am avut. Eu gătesc, dar aceleași ingrediente au alt gust. Am găsit mâncare bună în Bali, însă ingredientele au alt gust. Nu e aceeași chestie. Nu ne plângem. Avem de toate.

Ghenu: Mi-e dor de mâncarea de acasă, mâncarea din Europa. Mai găsești o carne bună, nu poți face o sălățică de aia cu brânză de oaie.

Cum e să îți petreci toată ziua la plajă? ?

Lora: E greu, dacă nu folosești protecție solară. Am trăit-o. Și am trăit-o odată cu el. Nu știam ce să-i mai fac.

„Înainte să-mi iau brânză o să-mi schimb roțile de la mașină”

Și, apropo, v-ați gândit să vă întoarceți trei din Bali?

Ghenu: Eu zic că dacă ne întoarcem trei să nu ne întoarcem cu vreun țânțar în bagaj.

Și chiar așa, de căsătorit, că tot vine sfârșitul lumii, când vă căsătoriți?

Ghenu i-a citit Lorei întrebările trimise de CANCAN.RO
Ghenu i-a citit Lorei întrebările trimise de CANCAN.RO

Lora: În perioada asta se fac nunțile pe gustul nostru, pe mic. O să facem. (VEZI ȘI: Imagine de INFARCT! Lora cu lenjeria intimă la vedere, într-un concert)

Ghenu: Facem, noi tot am vrut, dar mereu a intervenit câte ceva. Facem și copil, și nuntă, dar când o să facem noi. Și o sălățică cu roșii 😀

Care este primul lucru pe care îl veți face când veți ajunge în România?

Ionuț Ghenu: Eu o să fac o sălățică cu roșii cu brânză de oaie cumpărată de la Obor. Înainte să-mi iau brânză o să-mi schimb roțile de la mașină. O să-mi iau un scuter. E cel mai bun test drive aici.

Lora: Eu o să merg la salon, pentru unghii, păr. O să mă gândesc, dacă o să am videoclipul o să facem promovare.

Lora, începutul carierei muzicale

Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Formația s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21″, imnul din acel an al postului Radio 21.

Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formație pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, Lora participă la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, clasându-se astfel pe poziția a 7-a. Cele mai cunoscut piese ale Lorei sunt „Puișor”, „Ne împotrivim”, „Araclema”, „Rămas bun”, „Fii tu fata”, „E nebună românca”. (NU RATA: Topul vedetelor prinse cu degetul în… ofsaid! Pe ce locuri se „bat” în clasament Lora, Andra, Cosmina Păsărin, Andreea Esca, Maria Marinescu ori … Daniela Crudu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință înainte de… ” și ”a se consuma până la… ”
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință...