Acasă » Trending » Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

De: T.S 22/05/2020 | 11:02
Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

Cinci proxeneți din județul Prahova au fost condamnați de Tribunalul Prahova la închisoare cu suspendare deși câștigaseră peste 300.000 de euro obligând tinere să se prostitueze în România, dar și Austria. Bărbații au fost obligați să muncească în folosul comunității, patru dintre ei la Primăria din Comarnic, iar unul la Școala gimnazială din Bușteni.

Potrivit Portaljust, Cătălin Ceapă, Marin Tache Ionuț, Vladimir Iulian Cofaru, Ionuț Cătălin Dochia și Georgiana Lidia Truță au fost găsiți vinovați pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Fiecare a fost condamnat la câte doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la câte 60 de zile de muncă în folosul comunității. Instanța a decis ca trei dintre proxeneți să lucreze timp de două luni la Primăria din Comarnic, unul dintre ei va munci la Școala Gimnazială ”Nestor Urechea” din Bușteni, iar tânăra va lucra tot la primărie, dar în comuna Cocorăștii Mislii, scrie www.Ziarulincomod.ro

Instanța a decis să confiște și o important sumă de bani, de peste 300.000 de euro, dar și un autoturism BMW, găsit în casa proxeneților la momentul perchezițiilor.

Soluția pe scurt

” 1. condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism, la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare.

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare. dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata

obliga inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN ca pe durata termenului de supraveghere va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic

2.condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare. contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

Pedepse mici, la limita de „executare”

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TACHE IONUȚ-MARIAN sub supraveghere

obliga inculpatul TACHE IONU?-MARIAN ca pe durata termenului de supraveghere pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul TACHE IONU?-MARIAN va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

3.condamna pe inculpatul COFARU IULIAN-VLADIMIR, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului COFARU IULIAN-VLADIMIR sub supraveghere

COFARU IULIAN-VLADIMIR va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

condamna pe inculpatul DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.
inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2(doi) ani si 2 (doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 (sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului DOCHIA CĂTĂLIN-IONU? sub supraveghere

60 de zile la școala gimnazială

DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Scoala Gimnaziala Nestor Urechia – Busteni.

condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.
condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare .

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA sub supraveghere

TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria comunei Cocorastii Mislii.

Ce bunuri au confiscat

autoturismului marca BMW, ce aparţine inculpatului CEAPĂ CĂTĂLIN.

confisca de la fiecare inculpat, astfel : – suma de 210.000 euro de la inculpatul Ceapa Catalin – suma de 12 000 euro de la inculpatul Dochia Catalin – suma de 64.000 euro de la inculpatul Tache Ionut Marian – suma de 64.000 euro de la inculpatul Cofaru Iulian Vladimir”, potrivit instanțelor de judecată.

Cei patru bărbați și tânăra au fost acuzaţi că au obligat mai multe tinere să se prostitueze, atât pe teritoriul României, dar şi în Austria”.

Foloseau metoda loverboy

Potrivit sursei amintite mai sus, metoda prin care fetele au fost corupte este una deja clasică: ”loverboy”. Fetele erau cerute în căsătorie şi li se promiteau o viaţă de lux, dar până atunci tânăra familie trebuia să facă rost de bani. Cum cea mai la îndemână metodă de a produce bani era prostituţia, fetele au fost forţate să întreţină relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Proxeneţii au fost reţinuţi în vara anuljui 2018, în urma unor percheziţii care au avut loc în mai multe localităţi din Prahova (zona Valea Prahovei), dar şi în Austria. Sentința Tribunalului Prahova nu este definitivă. În prezent, la Curtea de Apel Ploiești s-a reluat judecarea cauzei în urma contestațiilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă în străinătate. Nu s-au mai mai uitat în urmă: „Le-am avut pe toate”
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă...
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a deschis în România
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a...
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Ca în filmele cu ... polițiști. Doi agenți de la Poliția Locală Constanța, de râsul României. Video
Ca în filmele cu ... polițiști. Doi agenți de la Poliția Locală Constanța, de râsul...
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin Popescu: „Niciodată nu trebuie….”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin...